Huominen on huomenna

08.04.2014

Niin kuin aiemmissa postauksissa jo näkee, löytyy Boracaylta kaikille kaikkea. Myös yöelämää. Ei mitään Ibizan tyylistä, mutta kyllä siellä pääsee menojalan vipatuksesta varmasti eroon. Lähdimme yhtenä iltana oikein kunnolla ulos. Pilvisen päivän osuessa kohdalle ostimme hotellimme uima-allasalueella pullollisen viiniä ajanvietteeksi. Lomalla kun ollaan niin ‘Why not?’ Siitä se idea sitten lähti.

White Beachilla voi tanssia rannalla Guilly’s place nimisessä yökerhossa tai mennä aamun pikkutunneilla aivan villiksi yökerhoissa Epic ja Summer place. Jos nämäkään eivät riitä, niin tiettyinä päivinä järjestetään Manic Monkey pool parteja. Tämä on muuten saanut Trip Advisorissa viisi tähteä.

Itse en ole nykyisin enää kovin suuri tanssilattioiden tamppaaja, mutta kyllähän sitä nyt välillä. Iltapäivisin White beachillä sijaitsevan rantahotellimme vieressä Aplayassa alkoi DJ soittamaan house-musiikkia, jota oli kiva kuunnella auringonlaskuun. Illaksi kyseinen paikka muuttui lounge-baariksi, jossa istuttiin muhkeilla FatBoy-tuoleilla ja nautittiin herkullisia cocktaileja. Sanomattakin selvää. Oma suosikkini oli koko loman mango daiquiri.

VINKKI: Jos olet huima bilettäjä ja korkokenkien kuluttaja, ei kannata edes harkita korkokenkien pakkaamista mukaan. Saari on niin rento paikka, että yökerhoissa mennään flip flopeissa ja kesämekoissa. Eihän pehmeällä rantakadulla edes pysty kävelemään korkkareilla.

Aplaya BoracayAplayan rauhallinen ranta-lounge-baari oli aivan hotellimme kyljessä. Tämä oli yksi ehdoton suosikkini.

Boracay partyMiikkulainen gone wild.

  • lena / london and beyond

    Hahaa, ihan mahtavia tuollaiset illat. Itse inhoan kaikenmaailman teennäistä touhua klubeilla, Boracay näyttää olevan ehdottomasti makuuni. Silloin kun saa heittää korkkarit nurkkaan (tai jättää ne kotiin) ja nauttia drinksuista rannalla tai poolilla on olo aika jees. 🙂

    • Miia

      Juuri näin! 🙂 Kyllä niin tykkäisit Boracaysta.

  • Ha ha, hyvältä näyttää “muuvit”, ja nyt haluan kyllä itsekin tanssimaan, viime kerrasta on jo aikaa!! Ja sama täällä, sopivan rentoa sen pitää olla… 🙂

    • Miia

      Joo tekee hyvää välillä päästä vähän tanssahtelemaan. 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram