Hotellielämää

19.04.2014

Miltä tuntuisi nauttia makoisa aamupala hotellin terassilla varpaat pehmeään hiekkaan käperrettynä? Maisemana palmut, valkoinen hiekka ja turkoosi meri. Autoja ei näy eikä kuulu. Aamupalan jälkeen voit siirtyä leppoisasti 10 metriä kohti hotellin rantaan. Nälän sattuessa erilaisia ravintoloita on lähettyvillä vaikka kuinka monta. Kaikkialle voi tepsutella läpsyttimissä tai miksipä ei vaikka paljain varpain. Katu on pehmoista hiekkaa. Oma hotellikin tarjoaa edullista ruokaa – miten olisi  mangolla täytetty mustekala? Aina kun jano yllättää voi huikata hotellin tarjoilijan paikalle, joka kiikuttaa sinulle muutaman euron hintaan ihania cocktaileja. Iltapäivästä rannan täyttää rauhallinen ihmisvilinä, purjeveneet lipuvat rantaan, baarit pystyttävät kaiuttimia rannalle ja sinä siinä istuskelet ja nautit auringonlaskusta. Olemmehan Boracayn White Beachin puolella – paratiisissa – Chrystal Sand Beach hotellissa.

Crystal sand beach boracayChrystal Sand Beach -hotelli White Beachilla. Ihanteellinen paikka rennolle ja huolettomalle lomailulle.

HotelliruokaaHotellimme ravintolassa mangolla täytettyä mustekalaa, valkosipuliriisiä ja mangoshake. Mangoyliannostus? NEVER! 🙂

Toinen hotellimme Rieseling resort oli saaren tuulisella Bulabog rannalla. Jos muuten Boracaylle osuu toukokuun ensimmäisen viikon jälkeen, niin tuuli kuulemma muuttaa suuntaansa ja silloin Bulabog ranta onkin se tyynempi paikka. Kyseinen ranta on rauhallinen ja iltaisin on suunnattava White Beachin puolelle ravintoloihin. Oma hotellimme oli tosin nappivalinta. Siistejä ja kauniita huoneita oli hotellissa vain kahdeksan ja henkilökunta todella ystävällistä. Hinnat olivat hieman kalliimpia tässä hotellissa, mutta vielä kaukana Suomen hintatasosta. Hotelli sopisi hyvin häämatkalaisille. Eipä se mopokottero-kyytikään hotellille ollut kuin vajaat kaksi euroa, joten sijainti ei sinänsä ollut ongelma. Ja kävelymatkan päässähän tuo toinen puoli saarta kuitenkin on. Laiskimus minä.

Rieseling resort BoracayRauhallinen Rieseling resort hotelli.

Loma BoracayllaJoku turre a.k.a. turisti.

Hotel Bulabog beach“Aamupalatalo”

Rieseling hotel Hey dudes! Mitä nuo ukkelit muuten tekee tuolla katolla?

VINKKI: Boracayn pitkulaiselle saarelle mahtuu hotellia laidasta laitaan. Niin hostelleja (Yksi suosituimmista Frendz resort) kuin Shangri-la:n upea lomakylä. Hotellit eivät ole Boracaylla mitenkään superedullisia verrattuna vaikka Thaimaahan. Maksoimme molemmissa hotelleissa yöstä noin 90-100 euroa (3 henkilöä). Kaikki “action” tapahtuu White Beachin puolella, joten hotelli on hyvä ottaa sieltä ja ihan rannasta. Tosin iltatorkkuja voi meteli häiritä ja silloin kannattaa välttää rannan Station 1:stä (muutama meluisa yökerho) ja 2:sta (suurin osa häppeningiä). Meidän hotellimme oli tosin Station 2:lla ja herkkäunisena sain kyllä mainiosti unta. Taisi hotellimme olla juuri sellaisella kohdalla, mistä puuttuivat meluisimmat baarit.

  • Palmuaseman Sanna

    Oikein hyvältähän se tuntuisi! 😀 Ihanan näköistä!

    • Miia

      Joo oli kyllä niiiin ihanan rentouttavaa! 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram