Päivä rannalla

09.01.2014

Jos haluat pystytellä muutaman tunnin lentomatkan päässä talvella ja toiveissasi on kaupunkiloma muutamalla auringonsäteellä maustettuna, on Barcelona mainio vaihtoehto. Tietenkään ei se aurinkokaan aina Barcelonassa paista, mutta ilma kuitenkin hieman mielyttävämpää kuin vaikka tuulisessa Amsterdamissa, kylmässä Budapestissa tai vaikkapa sateisessa Lontoossa.

Itselläni kävi huima mäihä. Lämpöä oli noin 17 astetta ja alennusmyynnitkin alkoivat juuri sopivasti loppiaisen jälkeen. Espanjassahan jaetaan lahjat yleensä vasta loppiaisena. Kaupoista ei kuitenkaan lähtenyt mitään mukaan. Pakko sanoa, että Espanjalaiset vaateketjut siirtyvät kokoajan huonompaan laatuun tai sitten minusta on tullut vain laatutietoisempi. Kertakäyttömuoti ei kiinnosta.

Itselleni reissun tarkoitus oli kuitenkin ystäväni. Vietin aikaa heidän kanssaan kävellen ympäri kaupunkia ja nauttien ihanasta Barcelonan tunnelmasta. Iltaisin kokkasimme kotosalla koko jengin kesken. Juuri se mistä nautin eniten.

Tässä eilisestä päivästä rannalla. Nautimme auringosta, otimme kuvia ja hulluttelimme rannalla kahden ystäväni Martan ja Sergin kanssa.

Barcelonan ranta talvella

Talvinen Barcelona

Talvinen Barcelona

Ystävyys

Kuvia rannalla

Hulluttelua Barcelonan rannalla

Barcelona

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram