Instagram travel thursday: Vinkki Karibialle

16.01.2014

Vietin tänään matkamessuilla huimat 10 tuntia! Tutustuin taas uusiin bloggaajiin ja tietenkin lörpöttelin eri maiden ja yritysten edustajien kanssa. Jos sinua muuten kiinnostaa jokin tietty maa, niin suosittelen että menet messuilla suoraan kyseisen maan edustajan luo kyselemään vinkkejä. Näin saat mahdollisimman paljon messuista irti. Esitteet ovat vain hyvä tuki heidän neuvoilleen.

Päätin myös osallistua matkabloggaajakollekoideni Destination unknown, Kaukokaipuu ja Running with wild horses Instagram kampanjaan. Tässä tuleekin siis samassa muisteloita viime syksyn Karibian reissulta Instagram-kuvin ja uutta vinkkiä toiselle Karibian saarelle, josta innostuin matkamessuilla.

Vanhat lukijat jo tietävätkin viime syksyn reissustani Miamiin ja Curacaoon. Curacaon saarelta löytyy huima valikoima erilaisia rantoja. Löysimme yhden pienen, mutta huikean sukeltajien rannan kierrellessämme saarta autolla. Tämän ihanan rannan nimi on Daaibooi beach. Suuntasimme kyseiselle rannalle, koska tältä rannalta näkyi auringonlasku täydellisesti. Kategoriasta Karibia löytyy lisätietoa Curacaosta.

Innostuin kuitenkin tänään matkamessuilla toisesta Karibian saaresta nimeltään St. Lucia. Menkää ihmeessä juttelemaan St. Lucian edustajalle messuilla. Hän kertoi miten tämä pieni 170 000 ihmisen saari eroaa muista lomakohteista. Sitä hiekkaa, merta, palmuja ja aurinkoa kun on vaikka missä. Hänen mukaansa saarella voi tehdä vaikka mitä aktiviteetteja sekä turisteja on vielä vähän. TÄSSÄ huima lista aktiviteeteista, joita tällä pienellä saarella voi tehdä. Saarelle pääsee joko Lontoon tai Manchesterin kautta. Edustaja heitti vinkkinä FlyThomasCookin superhalvat lennot, joita pääset katsomaan TÄSTÄ. Eikö olekin halpaa?!

Curacaon rantaCuracaon Daaibooi beach auringonlaskun aikaan.

RantatyttöInstagram-todiste pienestä “photo shootista” rannalla.

Mielenkiintoinen vessaAsuntomme Curacaolla oli hieno, vaikka wc-pönttö olikin keskellä makkaria. Hieman epämukavaa, kun matkustaa miespuolisen kaverin kanssa.

St. LuciaSt. Lucian saari ei ole vain tavallinen rantakohde, vaan siellä on myös paljon tekemistä ja nähtävää.

  • Amanda

    Aika ihania kuvia Karibialta. Kyllä kelpais tollaset maisemat, mutta joskus vielä tuonnekin 🙂

    • Miia

      Siellä on niin paljon ihania paikkoja! Lentodiilissä on muuten usein hyviä alennuslentoja jonnekin päin Karibiaa. Kannataa napata. 😉

  • Tosi hienoa että lähdit kamppikseen mukaan, jee! Ja tämähän oli aivan ohjeitten mukaan tehty postaus 😉 MIelettömiä kuvia, Karibialle olisi ihan kiva lähteä käymään…

    • Miia

      Joo! Nyt yritän olla mahdollisimman usein mukana. 🙂

  • Veera Bianca

    OI tässä kasvoi muuten nyt se matkakuume täällä pakkasen keskellä! Oli ihana tavata messuilla 🙂

    • Miia

      Joo, oli todella ihana tavata! Pidähän hauskaa siellä Berliinissä. 🙂 Mäkin kävin siellä tänään. 😉

  • Ulla

    Oii, olipas hauska että löysin sun blogin! Superkiva päästä lukemaan näitä sun juttuja. Kiva, että törmättiin messuilla 🙂

    Mää en kestä haluan tuonne St. Lucian saarelle! Vinkkasin sun blogista ja tosta lentovinkistä myös kavereilleni, jotka ettivät maaliskuulle lomakohdetta.

    • Miia

      Sulla on aivan huippublogi. Hyvän jutun olit kirjoittanut messuista ja kivoja kuvia olit ottanut. Tsekkaanpa myös tuon Name:n, koska Jenkit on lähellä syndäntä ja voisin aina mennä sinne uudestaan vaikka maailmassa on paljon muutakin kivaa nähtävää. 🙂

  • Kea

    Mä en todellakaan oo mikään tropiikissa matkailija, mutta se Saint Lucian setä puhu mutkin aivan pyörryksiin. Taidanpa lähteä seuraavan kerran sinne kun kaipaan lämpöä! Oli kyllä niin hauska päivä messuilla ja mukava tutustua suhun.

    • Miia

      Oli kyllä hyvä myymään maataan se ukkeli. 🙂 Samoin oli hauska tutustua.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram