Vuoden 2013 ikimuistoisimmat matkat

28.12.2013

Olen hyvin kiitollinen kaikista tekemistäni matkoista, mutta samaan hengenvetoon toivon seuraavan vuoden olevan entistä vauhdikkaampi ja suunnitemien mukaan siltä jo näyttää. Tänä vuonna toteutin kuitenkin monta matkaunelmaa, joista Miami Beach ja Pariisi olivat ehdottomina ykkösinä. Yllätyksiäkin tuli ja löysin itseni Curacaolta ja loppuvuodesta vielä Saksasta ja Itävallasta. Nämä kaikki kolme maata olivat uusia tuttavuuksia.

Alla vielä vuoden 2013 matkojeni suosikkipalat. Jos olet uusi lukija, löytyy näistä kaikista matkoista postauksia. Valitse vain oikeasta palkista categoria ja sen alta maa joka sinua kiinnostaa. Tervetuloa siis Miikkulaisen lukijakunnan kasvavaan joukkoon. Ensi vuonna juoni tiivistyy!

Key West avoautollaMustangilla Key Westin kauniissa maisemissa oli ehdottomasti yksi vuoden 2013 kohokohta.

Miami financial districtNäin vihdoin Miamin ja Miami Beachin. Juhlimme kuin paikalliset, shoppailimme kuin hullut suomalaiset ja nautimme lämmöstä kuin eskimot. Niin ja söimme kuin amerikkalaiset.

Florida ilmaveneJos suuntaat kohti Floridaa, on Evergladesin suoalue ehdottomasti nähtävä. Retkeä maustettiin hauskalla ja hieman pelottavalla alligaattorishowlla. Suosittelen Gator Parkkia.

Curacao Vuonna 2013 matkalippaaseen kilahti 3 uutta maata. Niistä erikoisin oli Curacao. Kaunis, kuuma ja erikoinen lomakohde.

Jysäri vaatteetOho! Matkakohteena Suomen Himos ja kuvan nainen on eksynyt 90-luvulta festareille nimeltään Jysäri. Oh boy ja Coco Jamboo!

Pariisi Eiffel torniVihdoin Pariisi! Vaikka Ranskassa asustelin muutaman vuoden, jäi tämä rakkauden kaupunki näkemättä. Tuossa kyläpahasessa oli erityistä tunnelmaa.

Salzburg Krampus-juoksuJa tässä kyläpahasessa, eli Salzburgissa, oli hieman erilaista tunnelmaa. Pelottava Krampus-juoksu kauniiden joulumarkkinoiden keskellä.

Munchen joulumarkkinatHenkeäsalpaavat joulumarkkinat Munchenissä! Mitä muuta tästä voi sanoa. Olin myyty vaikken suuri joulufani olekkaan.

Eteläisin kohta YhdysvalloissaAi niin! Key West olikin niin etelässä. Manner USA:n eteläisin kohta ja Miia-cowgirl. Howdy!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram