Victoria’s Secret – avajaiset

10.12.2013

Mikä huikea ylläri! Victoria’s Secretillä oli avajaiset Munchenin lentokentällä juuri kun viipotin kovaa vauhtia lennolle ja takaisin kotiin. Olen jo pitkään etsiskellyt sopivaa weekend-laukkua. Todella harmittaa, kun en napannut Pariisin A&F:ltä kyytiini ihailemaani weekend bagiä. Luulin löytäväni samoisen jenkeistä vähän halvemmalla. Näin ei kuitenkaan käynyt. Taisi olla vanhaa mallistoa.

A&F weekend bagTämä ihanuus jäi Pariisiin. Olen niin suuri Abercrombie & Fitch -merkin fani, vaikka toisaalta tällainen amerikkailainen preppy-tyyli ei ole kovinkaan omaa tyyliäni.

Yritin sitten ostaa Miamin kentältä alla olevaa VS-ihanuutta, mutta ne peijakkaat eivät suostuneet sitä minulle myymään. “Are you flying international?” Vastasin siihen, että kyllä, mutta Nykin kautta. “Sorry, you have to fly international from Miami, otherwise we cannot sell you anything.” Siinä sitten hieman kysymysmerkkinä pällistelin ja kävelin tyhjin käsin Nykin koneeseen.

Mutta nyt arvoisat lukijani. Tattadaa! Munchenin lentokenttä pelasti minun materialistisen sieluni! Saanko esitellä: Victoria’s Secretin weekend bag!

VS weekend bagUUH!

Victoria's Secret viikonloppulaukkuAAH!

VS laukkuja OOH! 😀

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram