Shoppailua Munchenissä

07.12.2013

Netistä löytyi melko huonosti tietoa Munchenin shoppailumahdollisuuksista ja niinpä luulin, ettei sieltä oikein mitään löydy. Olin niin väärässä. Marienplatzilta lähtee kolmeen eri suuntaan mahtavia ostoskatuja. Erikoisuuksina – mitä Suomesta ei löydy – olivat ehdottomasti Abercrombie & Fitch sekä Forever 21. Kaikki muutkin tärkeät ketjuliikkeet olivat edustettuina. Itse löydän enää hädin tuskin mitään näistä perinteisistä ketjuliikkeistä, koska metsästän nykyään hieman laadukkaampaa vaatetusta. En jaksa enää akryylivaatteiden kertakäyttöisyyttä.

Tarkkasilmäisenä näin ensimmäisenä päivänä yhdellä miehellä A&F:n paperikassin. Olin aivan täpinöissäni, vaikka juurihan olin jenkeissä shoppailemassa. Noh, illalla pienen googletus session avulla paikannistin liikkeen ja suuntasin sinne seuraavana päivänä. Ja liikettä ei ole vaikea löytää. Kun olet lähimaastossa, kaupan voi bongata hajuaistin perusteella. Kaikki kyseisessä putiikissa vierailleet tietävät mitä tarkoitan. 😀

Ja A&F:n koot ovat muuten sitten aivan eri luokkaa, jos vaikka suunnittelet nettiostoksia. Itselleni paras koko on t-paidoista ja huppereista S, mutta alla oleva kolitsipaita on kokoa M. Vaihtelevat todella paljon eri vaatteissa ja malleissa. Käytän normaalisti kokoa 34-36. Esim. H&M:n vaatteissa täydellinen kokoni on 36.

Abercrombie & Fitch MunchenJa niin kuin jokapuolella maailmaa, oli myös Munchenin A&F:n ovella vastassa kaksi mallia. Myyjät eivät kyllä myöskään jääneet kakkosiksi näiden kauniiden ihmisten rinnalla.

A&F MunichOih näitä ihanan pehmoisia ja laadukkaita kolitsipaitoja, joita löytyykin jo kaapistani noin kuusi kappaletta. Vanhin niistä noin 8 vuotta ja edelleen hyvässä kunnossa. Näistä toinen lähti matkaan. 🙂 

A&F MunchenIntagram-tiliäni seuranneet huomasivatkin jo tämän kuvan. En siis löytänyt ketään random-tyyppiä kadulta, vaan tämä komistus on Munchenin A&F:n mallipoika. Aivan kuten TÄSSÄ postauksessa Pariisin A&F:n edessä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram