Unelmien lomakohde

04.11.2013

Bora Boran saariUnelmieni lomakohde kaikessa kauneudessaan!

Tässä se nyt on. Bora Bora. Unelmieni lomakohde Tyynellä valtamerellä, joka kuuluu Ranskan Polynesiaan. Lentämällä paikalle pääsee joko Aasian tai Jenkkilän kautta – sen verran kaukana tämä paratiisi sijaitsee. Aasian kautta lentäessä yksi reitti kulkisi Singaporen, Aucklandin ja Tahitin kautta Bora Boran saarelle.

Mielestäni saari ei vedä vertoja mihinkään mitä olen nähnyt. Karibian luonto jää kauas tästä paikasta. Muutenkin luontokohteet ovat alkaneet kiinnostamaan ja mikäs sen parempi kuin tutustua matkalla kauniiseen Uuteen Seelantiin.

Mikä on sinun matkaunelmasi?

Uskomaton lomakohdeTällaisissa maisemissa kelpaa kölliä.

Bora Bora HiltonBora Boran Hilton ja vielä tämä kyseinen sviitti (ööh.. kartano veden päällä) on tietenkin se unelmien majoitus.

Unelma hääkohdeYhtälöstä puuttuu enää oma kulta. Lieneekö se näistä vaikein saavuttaa? 😀

  • Kohteena maailma / Rami

    Hei Miia,

    koska Bora Bora on sinun unelmiesi lomakohde samoin kuin minulla, niin heitin sinulle blogihaasteen Minne sinä menisit maailmanympärimatkalla? http://www.rantapallo.fi/kohteenamaailma/2015/08/03/minne-sina-menisit-maailmanymparimatkalle/

    Matkailuterveisin,
    Kohteena maailma / Rami

    • Miia

      Moikka Rami! Pahoittelen kun en ole aikaisemmin vastannut. Jäti kommenttisi tänne hollille, että kerkeän rauhassa vastailemaan. Tämä onkin mielenkiintoinen haaste ja hyvinkin haastava. En ole edes ajatellutkaan asiaa, mutta nyt sain ajatuksen aihetta, kun heitit tämän haasteen. 😀 Bora Bora kyllä ehdottomasti pitäisi olla matkan varrella. Pistänpä tämän postauslistalle. 😀 Kiitos Rami!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram