Soolo matkailua

30.11.2013

“Solo travelling” – vai olisiko se paremminkin yksin reissaamista. Jokatapauksessa olen lähdössä aivan yksin reissuun. Itseni tuntien ja muutenkin paljon reissanneena olen todennut sen, että lyhyiden reissujen päivät kannattaa suunnitella hyvin. Ettei vaan käy niin että päivät kuluu hukkaan vain kauppoja kierrellen. Sen vuoksi suunnitelmissa onkin vaikka mitä kivaa.

Olen siis kaksi yötä Salzburgissa ja kaksi Munchenissä. Mietin vielä lähdenkö Munchenissä jopa kahdelle retkelle, mutta aikataulu taitaa sallia vain toisen. Menisinkö katsomaan TÄTÄ linnaa, josta Prinsessa Ruususen linna on saanut inspiraationsa vai TÄLLE hauskalle olutkierrokselle. Alla video olutkierrokselta.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=I-DBUtoNkLs#t=12′]

 

Tässä kuitenkin adventtikonsertti, johon juuri äsken ostin itselleni – niin ihan yksin – lipun. Konsertti on Salzburgin kukkulalla olevassa taianomaisessa linnassa. Huikean jännää – vaikka itse reissu jänskättää vielä enemmän. Miten tulenkaan itseni kanssa toimeen? 😀 Tämä on ainakin tälle tytölle niin mukavuusalueen ulkopuolinen juttu.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=Y1yD5mINZ2Y’]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram