Matkasuunnitelmia

10.11.2013

Aikaisemmassa postauksessa kerroinkin vinkkejä piristymiseen ja ainakin omalla kohdallani eniten auttaa uusien reissujen suunnittelu. Ensin on tietenkin suunniteltava paljon saan reissuja varten säästöön ja sen jälkeen maapallon kartta nenän eteen. Nyt on siis Miikkulainen suunnitellut reissut seuraavaan syksyyn asti. Muutokset ovat tietenkin mahdollisia. Tässäpä siis kuvin seuraavat kohteet. Reissuille haluan suunnitella paljon hauskaa tekemistä.

wien joulunaWien joulukuussa, jonka olen aina luullut olevan suomeksi Viini.. blondi (kiitos vaan Samuli Edelmann)! Näin myös kirjoitin TÄSSÄ joulukaupunkiaiheisessa postauksessani viime vuonna. 😀

Indonesian talvellaTalvella Indonesiaan. Dubai on tosin vielä vahva kakkosvaihtoehto, koska siellä asuu paljon vanhoja lentoemäntä kollegojani.

SloveniaOlen kuullut nyt niin paljon positiivista palautetta Sloveniasta, sen luonnosta ja alhaisesta hintatasosta. Sinne on pakko päästä ensi keväänä.

Tokion valotPidemmän loman olen suunnitellut tekeväni ensi syksyllä Japaniin. Tokion valosäihke on tietenkin nähtävä, mutta haluan nähdä myös muutakin Japania. Ystäväni, Sopivasti Hukassa -blogin kirjoittaja Suvi,  suosittelikin ostamaan rail-passin ja tekemään pienen Japanin tourneen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram