Miamin herkkupalat

09.10.2013

HUH mitä herkkuja Miamista löytyykään. Todellinen ruokakulttuurien sulatusuuni. Suosittelen kokeilemaan eri maiden ravintoloita ja myös ihka aitoja amerikkalaisia hampurilaisia – niin ja ei sitten mitään Mäkkäriä. Tässä muutama suosikkini. Herkkujen huuhtojana toimii erilaiset oluet ja sokeripommi “lemonade”.

Ravintoloita MiamissaPerulais-Japanilainen fuusioravintola. Ööh.. en osaa yhtään selittää tämän ruoan makua. Jotain todella erilaista!

TexMex ruokaa jenkeissäEhdoton MUST! Syö missä tahansa Tex Mex -ravintolassa. Tässä kauppakeskuksen Food Courtin antia. Taco-salaatti! Nams!

Aamupalaa jenkeissäMiami Beachillä paikallisten rakastama “All American” Big Pink -ravintola, joka on auki lähes kellon ympäri. Piipahda yöpalalle tai miksi ei supermättö aamupalalle, kuten meidän jengi.

Aamupalaa jenkeissäVohvelia, bagelia, pekonia, pannareita, munakokkelia..

Big Pink MiamiSuosittu Big Pink South Beachilla.

Otentic MiamiTaivaallisen hyvää ranskalaista ruokaa South Beachillä. Ravintolan nimi on Otentic ja ei ole muuten edes kallista. SUOSITTELEN!

Amerikkalaista ruokaaSyö kunnon hampurilainen! Tässä ollaan Miamin lentokentän Build a burger -ravintolassa. Vastaavaa saa esim. Denny’s-hampurilaisketjun ravintoloista, vaikka tämä oli kyllä paljon paljon parempaa. Suosittelen bataattiranskiksia näiden normaalien sijaan. Huomaa.. käden jatkeena taas lemonade!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram