Saariston lumoa minisaunassa

03.09.2013

Löysinpä itseni bloggailemasta keskellä yötä – kello on 1:11. Heitin tänään muutaman matkustajan Tsekkeihin ja Kuopijjoon. Siinähän se päivä soljui mukavasti yön puolelle. Aamupäivästä jo taas hurautan töihin ja muuten mun hienolla uudella (käytetyllä) autolla. Enää ei tarvitse bussien kanssa säätää. Ihanaa!

Tähän väliin haluan heittää ilmoille ihanan mökkilomailuvinkin. Saimme noin kuukausi sitten idean lähteä Turun saaristoon mökille, mutta emme löytäneet yhtään vapaata mökkiä heti seuraavalle päivälle. Törmäsimmekin silloin tähän ihanaan mökkikylään Nauvossa, jossa vietimme yhden hauskan illan saunoen minipuusaunassa kallioilla keskellä yötä – ilman sähköä kynttilöiden valossa! Mökin vuokra oli vain 70 euroa ja sinne mahtuu vaikka 6 innokasta saaristolaisreissaajaa.

Tässä linkki mökkikylän sivuille: www.norrgardstugby.com Ja muuten.. omistaja on aivan ihana saaristolainen. Puhuu Suomeakin todella hyvin ja on todella avulias. Viekäähän terveiset.

Minisauna saaristossaLeikkimökin kokoinen puusauna, jossa on tunnelmaa hämärällä ilman sähköjä. Varatkaa kynttilöitä mukaan.

Lohikeittoa NauvossaElämäni ensimmäinen lohikeitto ja tuli muuten todella hyvää. Nams!

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram