Retki ympäri Curacaon

26.09.2013

Tämä retkikunta otti tänään auton alleen ja lähti kiertämään noin 60 kilometriä pitkän Curacaon saaren. Matkalta löytyi kaikkea hauskaa, kuten iguanan syömistä, kauniita rantoja ja jylisevä luola. Tässä muutama kuva päivän retkestä.

Williwood, CuracaoVillinä Williwoodissa. Curacaon luonto on melko karua. Turisteja kyllä riittää ympäri vuoden, koska lempeä tuuli pitää kuuman ilman siedettävänä.

Iguanaa lounaaksiPaljon kehuttu Jaanchies ravintola ei meidän mielestämme ollut kummoinen. Tarjoilu oli todella hidasta ja ruoka lähes ala-arvoista. Pääsimme nyt kuitenkin maistamaan sitä himoitsemaamme iguanaa!!! Iguana maistui jollekin sorsan ja jäniksen sekoitukselle ja oli hyvin luista ja rustoista, mutta ihan hyvää.

Daaibooi beachKaunis Daaibooin ranta, jossa hiekka oli silkkistä ja vesi kirkasta.

Auringonlasku CuracaollaDaaibooin ranta on mainio paikka auringonlaskun katseluun.

Curacaon rantojaCuracaolla rantoja on moneen makuun. Tässä läntisen kärjen rantoja.

Boca TablaBoca Tabla oli hieno paikka. Sisällä aallot jylisivät ja muistuttivat huikeista luonnon voimista. Taisi kuvassa tulla hiukka kiire karkuun isompaa aaltoa.

Boca TablaLuolanäkymä Karibialle.

 

  • Raija

    Kiitos rehellisistä kommenteista. Tuntuu että näihin voi uskoakin. Toisin kuin arviot jossa matkatoimisto ehkä määrää mitä voi sanoa? Ihanat mainokset sivulla.

    • Miia Ezen

      Heippa Raija! Mä veikkaan, että mainokset tulee sen mukaan Googlesta, että mitä olet itse hakenut Googlesta aikaisemmin. 🙂 Mutta kiva, jos tästä postauksesta oli apua.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram