Miamin yöelämää

21.09.2013

Tämä jengi raahautui juuri takaisin kämpille hauskan illan jälkeen. Kavereillani on Amerikkalainen ystävä, joka asuu Miamissa ja hän vei meidät tänään paikallisten illanviettopaikkoihin. Emme jääneet siis Miami Beachille – vaan lähdimme siltojen toiselle puolelle “Financial district” -alueelle. Ilta oli aivan huikea ja näimme mitä aito Miamilainen meininki on. Täällä Miami Beachilla kun touhu on vähän hienompaa, kalliimpaa sekä “turistisempaa”.

Muutamassa paikassa vierailtuamme huomasin yhden hyvin suuren eron Suomen yökerhoihin. DJ on oikeasti DJ eikä levyn vaihtaja. Hyviä biisejä tuli toisensa perään ja kappaleita ei “kulutettu” loppuun asti vaan pidettiin tanssiyleisön vauhti päällä kokoajan. R&B soi huomattavasti enemmän ja vanhat kunnon klassikot saivat uutta ryhtiä uusin hauskoin mixauksin. Kuultiinkohan yhden yhtä tämän hetken hittibiisiä?

Miamin yöelämääHauska ilta pelleillen Miamin yössä. Kuvassa muuten uusi MK-laukku ja Kate Spade -kello, joista lisää myöhemmin postauksessa: “Mitä merkkejä tuoda jenkeistä” (Ja vaikka itse ostinkin yhden MK-laukun, en kuitenkaan niitä suosittele).

Miamin kuumuudessaYstävien kanssa matkalla illan rientoihin.

Amerikassa kaikki on isompaaPelejä illan ensimmäisessä baarissa. Tunnistatko pelin? KAIKKI on Amerikassa suurempaa! 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram