3 cowboyta, mä ja avoauto

20.09.2013

Heipat taas täältä Floridasta! Vuokrasimme tänään avoauton (Mustangin) poikien kanssa ja lähdimme kohti Key Westiä, jonne ajelee noin 4 tuntia. Jos tulet tänne asti lomailemaan, niin todella suosittelen visiittiä läpi näiden kauniiden saariketjujen aina viimeiselle saarelle Key Westille asti. Siellä on niin erilaista; suloisia taloja vieri vieressä ja upeaa rantaviivaa. Aurinko on muuten täällä niin polttavan kuuma – ehkä kuumempi kuin missään olen tavannut, joten suosittelen vähintään 30 suojakertoimen mömmöjä.

Mustang vuokra MiamissaMeidän Avo-Mustang!

Pojat suojautuivatkin hyvin auringolta ja ostivat matkalta hassut hatut. Olimme jo sinänsä turistinähtävyys Key Westissä hassuine hattuinemme kiljuvan vihreän avoauton kyydissä.

Hill billy kauppaPojat paikallisessa hill billy -kaupassa hattuostoksilla. Tais olla hauskaa! 😀

Vuokra-autosta sen verran, että liikkeitä on ympäriinsä ainakin täällä South Beachillä. Turhaan ei tarvitse siis kotoa käsin autoja varata – ellei tietenkin täällä ole jokin suuri juhlapyhä tai esim. “Spring Break”. Me halusimme vuokrata ehdottomasti avoauton ja Mustangin, joten hinta oli hitusen korkeampi. Riippuen moottorin koosta vuorokausihinta on noin 150-200 dollaria. Tietenkin jos vuokraat useammaksi päiväksi on päivittäinen hinta silloin halvempi.

Matkalla Key WestiinMatkalla Key Westiin.

Kerron lisää Key Westistä toisessa postauksessa. Otin niin monta kivaa kuvaa hienoista, vanhoista, “southern style” -tyylisistä taloista ja kerron myös lisää mitä saarella kannattaa tehdä.

Key West rannallaCowgirl Key Westin rannalla. Peace cowboys!

Avo-MustangUudet hatut on ostettu ja nyt on aika jatkaa matkaa.

Cowgirl hattuAika tyttömäinen oli yksi poikain hatuista..

All American ruokaaPojille tuli nälkä ja suuntasimme Cowboylle sopivaan All American ruokapaikkaan – aidoille Amerikkalaisille hampurilaisille.

Auringonlaskussa takaisinCowboythan ratsastaa aina auringonlaskuun – eikö?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram