Seuraavana Miami ja Curacao

21.08.2013

Miamiin

Löysin aivan superedullisesti American Airlinesilta lennot Miamiin ja Curacaolle. Ne olivat yhteensä vain 550 euroa. Kannattaa tykätä Facebookin Lentodiili ryhmästä. Sieltä löytyy ehdottomasti parhaat alet. Uusimpana alena mm. New York ja Rio de Janeiro Helsingistä vain 663 euroa.

Tiedossa on siis viikko Miami Beachilla rentoutumista, auton vuokrausta, shoppailua, kiertelyä ja tietenkin syömistä. Neljä päivää Curacaolla vierähtää snorklaten ja nautiskellen Karibian lämmöstä. Kyllä kannattaa jättää lomat “high season” -ajan ulkopuolelle ja päästä lomailussa halvemmalla. Kohteissakin on rauhallisempaa.

Olen ehdottomasti asunnon vuokraamisen kannalla, kun lomaa on enemmän kuin muutama päivä. Vuokrasimmekin aivan huippuhienot ja samalla huippuedulliset asunnot molemmista kohteista sellaisesta palvelusta kuin airbnb.com. Heidän kauttaa saa yksityisten omistajien asuntoja luotettavasti (ainakin suositusten mukaan). Tarjolla on asuntoja ympäri maailman. Voit vaikka tarjota omaa asuntoasi vuokralle ihan täältä meiltä Suomesta. Asunnot ovat sen verran edullisia, että taisi tämän tytön reissulle tulla yhteishintaa vaivaiset 1000 euroa hienoine asuntoineen.

Suosittelen siis pientä vaivannäköä edullisten vaihtoehtojen etsimisessä. Pakettimatkat ovat itselleni aivan viimeinen vaihtoehto; tosin joskus pakettimatkat ovat edullisempi vaihtoehto kohteesta riippuen.

Asunto Miami BeachilläAsuntomme Miami Beachillä

Curacaon asunnon takapihaCuracaon asunnon takapiha!

CuracaoHollantilaisten rakentama Curacaon pääkaupunki Willemstad.

Curacaon rantaCuracaon rantaviivaa. Kelpaa! 🙂

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram