Lentoemäntä kohteessa

04.04.2013

Lemppari miehistöhotellini sijaitsee Krabilla. Luxus-hotellissa on suuret, kauniit huoneet ja uima-allas, joka on kuulemani mukaan yksi Aasian suurimpia. Uima-allas ulottuu lähes hotellin ympäri. Aamupala on runsas ja siellä vierähtää usempi tunti herkullisia kokkauksia maistellen ja tuorepuristettuja eksoottisten hedelmien mehuja siemaillen.

Tällä reissulla saavumme hotellille aikaisin aamusta. Pienten päikkäreiden jälkeen suuntaan suoraan uima-altaalle turvonneine jalkoineni odottelemaan muuta miehistöä. Kanssani on tällä kertaa vain ruotsalaisia kollegoja.

Rentoutumista lennon jälkeen.

Suuntaamme illalla Ao Nangin kylään illalliselle. Osa kollegoista menee illallisen jälkeen hierojalle, mutta minä ja pari muuta nautimme muutamat drinksut ja lähetämme taivaalle pienen toiveen.

Mitä toivoinkaan sinä iltana on käynyt toteen. Kiitos Thaimaa!

Matka takaisin hotellille pimeän viidakon halki.

Seuraavana päivänä suuntamme kohti kauniita saaria omalla veneellä. Melkein koko miehistö lähtee mukaan, joten kukkaroakaan ei tarvitse kovin syvälle kaivaa. Koko päivä vierähtää auringossa uiden ja snorklaten.

Seuraavan päivän kulkupeli valmiina lähtöön.

Vuorovesi peittää pian tämän kaistaleen, mutta ehdimme paikalle ennen sitä.

Pysähdys autiolla saarella.

Perämiehemme suunnittelee reittiä paikallisten kanssa.

Pitkähäntäveneen vuokraus on vielä edullisempaa, jota suosittelen varsinkin pienemmälle porukalle.

Kolmen yön reissu Krabille on juuri sopivan mitainen, kun kohteissa ravaa tiheään tahtiin. Vaikka miehistö onkin mukava, on silti ihana palata omien ystävien seuraan takaisin Suomeen. Tosin kotiin päästyäni edessä on vain kahden päivän vapaat ja heti paluu Thaimaan lämpöön. Nämä päivät menevät väsymyksen vallassa. Itse työ ei ole rankkaa vaan aikaerot ovat. Jokaisessa työssä on omat huonot puolensa. Tosin tämän kaiken jälkeen voitte kuvitella miten vaikea olisi lähteä tavalliseen toimistotyöhön. 😉

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram