Kaukokohteiden glamouri

01.04.2013

Kaikki varmasti jo tietävät, että lentoemännän työn glamour on jo lähestulkoon jokaisessa firmassa historiaa. Itse tein muutaman vuoden lomalentoja ja siellä kuitenkin pääsin nauttimaan kohteiden tarjonnasta joskus jopa viisi päivää. Kotona sitä tosin oli harvoin (noin 10 päivää kuussa) ja sen vuoksi työkaverit olivatkin minulle oma pikku perheeni.

Pitkät lennot tuntuvat rankoilta varsinkin matkustajalle, mutta uskokaa täi älkää – lentoemännälle ne eivät ole niin kovinkaan rankkoja. Tekemistä riittää mukavasti kun sitä kipittelee ympäri konetta. Ainut mikä pitkistä lennoista tekee rankan on aikaero ja varsinkin kun eri aikavyöhykkeisiin pitää tottua useampaan kertaan kuussa. Välillä sitä tuntuu elävänsä pienessä sumussa, koska väsymys on alituinen matkakumppani.

Ajattelinkin kirjoitella seuraavien päivien ajan kaukoreissuista lomalentoemäntänä. Kohteena on tällä kertaa mikä muukaan kuin Thaimaa.

11 tunnin lennon jälkeen upeassa hotellissa Krabilla todella väsyneenä, mutta onnellisena. Hotellille päästyämme ohjelmassa oli heti kuoriutuminen univormusta, hyppy bikineihin ja uima-altaalle loikkaus turvonneiden jalkojen kantamana.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram