Jumbojetillä Thaimaahan

07.04.2013

Muutama vuosi takaperin oli Helsingistä mahdollista lentää suuren suurella koneella Thaimaan lämpöön. Lentöemäntänäkin kokemus oli vertaansa vailla, koska näillä isoilla linnuilla (Boeing-747) ei kovin monessa firmassa pääse lentelemään – varsinkaan täällä Suomessa näitä ei ole ollenkaan. Miehistöä koneessa meillä oli muistaakseni 15 matkustamon puolella ja kolme ohjaamossa. Matkustajapaikkoja lähemmäs 600.

Monet usein kysyvät, että miten jokainen emo tietää tehtävänsä koneessa. Miehistön suunnittelu jakoikin ennen työvuoron alkua tehtävät ja saimme omat tehtävänumeromme ennen vuoroa. Siitä tiesi millä penkillä istua ja mikä alue kuuluu itselleen. Töissä sitten piti printata ulos nk. service card, jossa luki mitä tehtäviin kuuluu eri lennon vaiheissa. Lennon purseri siihen sitten vielä lisäili kunkin miehistön jäsenen lepovuoron.

JumbojettiAstumassa isoon lintuun ensimmäistä kertaa.

Näköala miehistöhotellistaNäköala Bangkokin miehistöhotellista.

Miehistön kanssa kävelyllä.Vapaa-aikaa Bangkokissa. Tällä kertaa olimme kohteessa kaksi yötä.

MBK ostoskeskus BangkokSuuren suuri MBK:n ostoskeskus Bangkokissa, josta löytää yksinkertaisesti kaiken.

Ostoksia BangkokissaKaikkea mahdollista Hello Kitty faneille.

Miehistön briiffaus paluumatkalle.Hieman friikki kuva, kun en osannut oikein blurrata kasvoja. Kuitenkin tässä on meneillään miehistön briiffaus paluulennolle purserimme johdolla.

Miehistön lepotilatItselläni ei ollut kuvaa miehistön lepotiloista, mutta tässä on netistä bongattu lähes samanlainen miehistön lepotila mitä meillä oli. Unta sai vetää palloon välillä jopa kaksi tuntia. Gotta love this job! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram