Isla de Höyhensaaria ja rentoutumista

10.04.2013

Yksi todella hyvä puoli työssäni on vapaapäivien määrä. Niitä voi siunaantua joillekin kuukausille oikein mukava määrä – välillä jopa 15 kappaletta. Joskus taas töitä pitää paiskoa hullun lailla ja silloin elämäni tuntuu lähinnä TÄLTÄ. Mikä tahansa vuorotyö on kuluttavaa ja itselleni pahimpia ovatkin lyhyet muutaman tunnin yöpyvät vuorot. Jotkut kutsuvat näitä teräviksi yöpyviksi – jotkut henkarit heiluu vuoroiksi. Tällöin unta saa palloon hotellissa vain pari tuntia ja paluu Helsinkiin on heti aikaisin aamulla. Työpäivä tosin loppuu aikaisin, mutta kotiin tultua sitä on pakko vaipua isla de  höyhensaarille muutamaksi tunniksi. Loppupäivä sitä sitten meneekin tuossa jo aikaisemmin mainitsemassani sumuisessa olotilassa.

Mitä teenkään, jos useampi vapaapäivä osuu kohdalleni. No, tämä emo hyppää silti lentokoneeseen ja suuntaa pois Suomesta. Seuraava vapaa-ajan reissu onkin keväiseen Pariisiin, jota jo kovasti odotan. Muita säännöllisiä harrastuksia matkailun ohella työssäni on vaikea pitää, mutta bloggaaminen, jumppaaminen tai vaikka kirjojen lukeminen onnistuu missä vaan.

Hyvä kirja onkin usean emon laukussa mukana. Kirjan avulla pääsee hetkeksi pakoon tylsää työpäivää tai hotelliin saapuessa saa ajatukset hetkeksi nollattua mielenkiintoisen tarinan käänteissä. Itse olen kovin nirso lukemisieni suhteen ja niin säälittävältä kuin se kuulostaakin, niin edelleen parhaimpana kirjasarjana pidän Twilight saagaa. Tällä hetkellä etsiskelenkin (edelleen) hyviä kirjoja luettavaksi. Ehdotuksia?

Sitten päivän rentoutumisaiheen kevennykseen. Nimittäin joskus sitä tätäkin emoa onnistaa reissuillansa. Muutama vuosi takaperin lensin yölennon Abu Dhabiin ja olimme kohteessa vain 17 tuntia. Seuraavana yönä oli sitten paluu Suomeen. Vaikka reissu oli melko rankka niin eipä ole mainiompaa tapaa rentoutua kohteessa kuin suuressa luxus rivitaloasuntosviitissä.

Sviitti Abu DhabissaUskomaton sviittini Abu Dhabissa

Sviitti ArabiemiraateissaSviitin jättimäinen olohuone.

Vaikea valintaVaikea valinta.. valitsin kaikki! 😀

Sviitin makuuhuoneIkkunasta kajastaa kaunis aamu, mutta tämä emo suuntasi kuitenkin yölennon jälkeen Isla de höyhensaarille.

Uima-altaalle kerkeää ainaIltapäivän pikavisiitti uima-altaallekin oli tehtävä. Tässä kohteessa tosin sadat kärpäset eivät jättäneet rentoutujaa rauhaan, joten visiitti jäi kun jäikin pikavisiitiksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram