Hulluna Tracyyn

19.03.2013

Kaikkein vaikeinta urheilussa on mielestäni se paikan päälle raahautuminen. Jos minulla olisi kotona oma sali, niin tietäisin olevani todella hyvässä kunnossa. Yritän siis tsempata itseäni kotosalla ja treenata videoiden ja Youtube-pätkien avulla. Kyllästyn kutenkin helposti, joten uusia kotijumppa ehdotuksia otan mielelläni vastaan.

Pakko myöntää, että urheilu on aina ollut minulle se pakollinen paha ja olenkin pitänyt itseni hoikkana ruokavalion avulla. Muutenhan tämä kolmekymppinen olisi jo melko isokokoinen. Joka aamuinen protsku-pirtelö vitamiinien ja kuitujen kera jo viimeisen kymmenen vuoden ajan on varmasti tässä suuressa roolissa ja tietenkin (ikävä kyllä) alituinen kyttääminen mitä suustaan alas pistää. Olo on kuitenkin mahtava, kun ei mässäile mitä sattuu. Tekeekin mieli vain niitä terveellisiä ruokia – toisin sanoen keho vaatii sitä hyvää tavaraa. Lautaseni perusresepti onkin kasvikset, vihannekset ja kasvi -sekä eläinperäinen proteiini. Do’t get me wrong.. herkuttelupäiviä tietenkin myös löytyy.

Tracy Anderson on treenannut mm. Madonnaa ja Gwyneth Palthrowta. He ovat molemmat upeassa kunnossa. Kokeilin aamulla ensimmäistä kertaa Tracyn treeniä ja kyllä sai lihakset kyytiä. Kokeile vaikka tämä pieni pätkä maistiaisiksi. Näyttää helpolta, mutta niin ei ole.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=4dQOBbLnk7o’]

Tracyn treenin jälkeen on hyvä olo. Muuten nuo h&m kollarit ovat todella hyvän malliset ja kestävät. Vaatekaapissa niitä löytyy jo kahta eri väriä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram