Kaikki maailman nähtävyydet samassa kaupungissa

12.01.2013

Jos haluat nähdä lomallasi Pariisin, Venetsian, New Yorkin ja vaikkapa Egyptin sfinksin, on tämä kaikki mahdollista Las Vegasissa. Voit nauttia kuumasta aavikon auringosta uima-altaalla, shoppailla, pelata kaikki rahasi, juhlia ympäri vuorokauden tai vain katsella ja ihmetellä. Olen vieraillut tässä upeassa kaupungissa muutamaan kertaan ja mielestäni tämä kohde on jokaisen nähtävä edes kerran elämässään.

Las Vegasissa on yksinkertaisesti kaikkea ja jokaiselle. Pelkästään hotellista hotelliin kävely on ohjelma, johon menee päiviä. Jokaisella hotellilla on esiintyjiä laulajista trapetsitaiteilijoihin ja piraattisodista tulivuoren purkauksiin. Suosittelen kuitenkin investoimaan erilaisiin maksullisiin show-lippuihin. Niitä on niin paljon erilaisia, joten ei muuta kuin netistä valitsemaan vaikka David Copperfieldin tai Chris Angelin show-liput.

Ruokapaikkoja on tarjolla jokaiseen makuun. Itse rakastan amerikkailaista texmex-ruokaa ja sen kimpussa melkein vietimmekin nuo kymmenen päivää. Suosittelen ehdottomasti erilaisia “all you can eat” -buffetteja. Me kävimme hieman tasokkaammassa sellaisessa hotelli Bellagiossa, joka muistaakseni maksoi vain noin 30 dollaria. Erehdyin siellä luulemaan wasabia quacamoleksi, joka oli jo itsessään unohtumaton ruokakokemus.

Shoppailultakaan ei voi tässä kaupungissa välttyä. Kaupungin ulkopuolella oleviin outletteihin pääsee bussikuljetuksella ja myös keskustassa on suuri Fashion Show -kauppakeskus, jossa vietimme kokonaista yhdeksän tuntia shoppaillen.

Hintataso on kaupungissa edullinen. Hotellit ovat hienoja, mutta niistäkin hienoimpiin on meillä tavallisillakin pulliaisilla varaa. Näin nopeasti kun kurkkaan halvatlennot.fi -sivustolta, saisi lennotkin vaikka toukokuulle noin seitsemällä sadalla eurolla.

Las Vegasista voisi perustaa jo aivan oman bloginsa – niin paljon siellä on nähtävää. Tässä nyt kuitenkin joitain kuvia reissulta.

Siskoni kanssa suosikkihotellini Bellagion edustalla. Taas saa hävetä noita muutama vuosi sitten tehtyjä vaatevalintoja!

Tässä lempparihotellini kaikessa komeudessaan. Suihkulähteen musiikki-show on vertaansa vailla.

Oih! Joku meni naimisiin piraattilaivalla ja sain napattua hääpususta kuvan.

Shop til you drop! Nyt on sekin koettu. Siskoni kaikkien ostoskassien ympäröimänä yhdeksän tunnin shoppailumaratonin jälkeen.

Voiko olla totta, että James Brown oli ystäviensä kanssa jammailemassa hotellillamme. En vieläkään oikein usko tapahtunutta! Hän kuoli muutama vuosi tämän jälkeen. R.I.P.

Hotelli Excalibur, jossa kävimme katsomassa upean keskiaikaisen illallis-shown.

Mirage hotellin tulivuori purkautui joka ilta.

Kävelyllä kohti New Yorkia ja missä muualla kuin Las Vegasissa.

Vanhaan kaupunkiin oli rakennettu katto, jossa näytettiin upea valoshow joka ilta.

Tämäkin Las Vegasissa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram