Päivä tropiikissa vain 29 euroa

14.12.2012

Tällä viikolla tämä lentoemäntä viettää hurjat kuusi vapaapäivää. Ensimmäinen niistä hurahti mukavasti Vantaan Flamingon altaissa lilluessa. Suosittelen ehdottomasti tätä paikkaa, jos pieni tauko arkeen on paikallaan. Ulkona paikkui pakkanen ja sisällä oli ihanan lämmin ja olo kuin ulkomailla.

Jos olet ulkopaikkakuntalainen voit viettää pari mukavaa päivää shoppaillen Jumbon kauppakeskuskuksessa ja uiden Flamingon aalloilla. Tämän kaiken voi tehdä ilman nokan tuikkaamista talvipakkaseen. Samassa kompleksissa voit käydä vaikka keilaamassa, leffassa ja syömässä hyvissä ravintoloissa. Mainio paikka – sanon minä.

Flamingossa ehdottomat suosikkini olivat:

  • Piiitkä sisäliukumäki. Tämä vesikammoinenkin uskaltautui putkeen kypärä päässä ja renkaan päälle istumaan. Kyllä taisi vähän lapsetuttaa, kun piti heti juosta takaisin uudelle kierrokselle.
  • Mineraaliallas. Ei muuta kuin x-asentoon suolaisessa vedessä vedenalaista musiikkia kuunnellen. Rentouttavaa ja superhyvää iholle.
  • Kaikki saunat. Piparisaunassa tuoksui ihana joulu ja höyrysauna teki ihohuokosille hyvää.
  • Aukuisten puolen baari, jossa oli mukava nauttia drinksu ja rentoutua.
  • Ranneke – fiksu ratkaisu. Rannekkeella sait oman lokerosi kiinni ja auki. Siihen voi myös ladata rahaa tai laittaa piikin auki. Näin voit ostaa puistossa syötävää tai juotavaa.

Vinkki: Mene kylpylään viikolla, koska silloin siellä on mukavan rauhallista ja huokeammat hinnat.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram