Nyt sitä oikeaa lentoemännän työn glamouria

18.12.2012

Upeaa tiistaita kaikille! Olen lähdössä pian lentelemään, mutta sitä ennen haluan kertoa ehkä glamourimmasta hetkestä lentoemännän työssäni. Muutama vuosi sitten firma lennätti meidät Venezuelasta Dominikaanisiin privaattijetillä. Enpä ollut koskaan päässyt niin pienen koneen kyytiin. Meitä “matkustajia”, eli miehistöä, oli noin 10 ja meille oli varattu kaksi stuerttia. Kone oli vain meidän miehistömme käyttöön, joten matkalla maistui muutama lasi viiniä ja tunnelma oli katossa. Silloin kun lennämme siirtomiehistönä muilla koneilla on alkoholin nauttiminen ehdottomasti kielletty. Tämän kerran kun kyydissä ei ollut muita, niin saimme kapteenin poikkeusluvalla tehdä toisin.

Yritän muuten saada jonkun kavereistani kertomaan lisää privatti jeteistä. Muutama ystäväni kuljettaa nimittäin rikkaita ja kuuluisia tälläisilla koneilla. Katsotaan saisivatkohan he kertoa työstään jotain. Eikö olisikin mielenkiintoinen aihe?

Näiden kuvien siivittämänä toivotan kaikille hauskaa tiistaita ja huomenissa kerron sitten minkälaista Dominikaanisissa on. Nyt siellä on muuten parhaat kelit, joten ei muuta kun reissua buukkailemaan.

Matkalla kohti Dominikaanista yksityiskoneessamme. Kuvassa vasemmalla kapteenimme (kyllä, heitä on myös naisia). 😉

Valmiina Karibian ilmoille. Kapteeni miehistöineen toivotti meidät tervetulleeksi koneen ulkopuolella.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram