Another flight attendant story

20.10.2012

Otin poikaystäväni mukaan Kap Verdelle. Otimme kuvia auringonlaskusta lähes tyhjällä rannalla. Romanttista!

TÄMÄN PÄIVÄINEN POSTAUS ON YSTÄVÄNI KIRJOITTAMA:

Minulta monesti kysytään mikä on lentoemännän ammatissa parhainta.

Itsestä tuntuu hankalalta nimetään vain yhtä tiettyä asiaa. Mukavat työpäivät/matkat ovat aina monen hyvän asian summa. Tämä työ on tietyllä tapaa elämäntapa. Alalle hakeutuvat ihmiset ovat pääsääntöisesti sosiaalisia; uusista kokemuksista ja kulttuureista nauttivia asiakaspavelijoita.

Hyvä lento alkaa jo siitä, että sinulla on mahtavat työkaverit keiden kanssa on kiva tehdä töitä ja viettää aika kohteessa. Jokainen päivä töissä on erilainen, vaikka perus palvelu lennoilla onkin aina sama. On mahtavaa tutustua uusiin kohteisiin ja kulttuureihin, tehdä retkiä ja saada uusia ruokaelämyksiä.

Jos kuitenkin ihan pakko on valita joku parhain puoli, on se tämä: Tässä työssä sinun ei ikinä tarvitse viedä töitä kotiin. Kun lento on ohi, se on ohi. Kaikki on tehty ja voit hyvillä mielin siirtyä vapaiden viettoon rakkaimpiesi kanssa. 🙂

Ja itseasiassa on vielä yksi asia joka ohittaa parhausjärjestyksessä tuonkin! SE, että sinulla on mahdollisuus ottaa rakkaimpasi (sisko, äiti, isä, parhain ystävä, poika/tyttöystävä, mies, vaimo) mukaan työmatkoille!! Kun “koti” on mukana töissä, ei työkään tunnu työltä 🙂

TODAY’S POST IS WRITTEN BY MY FRIEND:

Many times people ask me what are the best things in a flight attendant’s job. It is a life style like no other. It is for social people who enjoy new experiences and new cultures. When you’ve got great colleagues to work with and spend your time at the destination, your days at work are always different and fun.

If I have to pick just one thing in this job that I like the most, it is the fact that I never have to take my work at home. Actually one even better thing about this job is that I can take my “home to work”. I have the possibility to take my loved ones with me and that way it doesn’t even feel like I’m at work. 

Big Buddha, Thaimaan Phuketissa. Kaikki puut ja pensaat alueella ovat täynnä paikallisten ja turistien ostamia ja jättämiä toivomuskelloja, jotka soivat kauniisti tuulessa.

Thaimaa, Phuket. Laem Sing ranta ja ihana luonnonsuihku 🙂

Fuji-ravintolan sushia, mums! Best ever so far!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram