Mahtava lomaidea

16.06.2012

Heippa kamut! Arvaappas mikä sai tänään suun venymään hymyyn? No, lomasta unelmointi!

Moni suomalainen onkin jo aloittanut lomansa. Moni aloittaa lomailut heti juhannuksen jälkeen. Oletko siis jo tehnyt suunnitelmia? Mulla onkin mieletön idea elokuussa lomaileville. Itselläni on tällä hetkellä menossa 12 päivän rankka, mutta mielenkiintoinen työputki. Toiveissa olisi saada elokuulle lomaa, mutta katsotaan miten käy. Näin työputken puolessa välissä tällaiset ajatukset tulee pakostikin mieleen.

Joka elokuun loppupuolella järjestetään ympäri Espanjan Kataloniaa erilaisia festivaaleja. Paikalliset ystäväni veivät minua muutamiin niihin pari vuotta sitten. Gracia festivaali Barcelonassa on ehkä niistä suurimpia ja tunnetuimpia. Tämä oli yksi ikimuistoisimmista lomista, jonka olen ikinä viettänyt. Vaikka sinulle ei olisikaan paikallisia ystäviä niin juhlahumuun pääse helposti mukaan. Lähdet sitten kaveriporukassa tai hieman vanhempien lasten kanssa, on tämä kokemisen arvoinen juttu. Juhla on ilmainen ja se vietetään kaduilla.

Tarjolla on teatteri- ja musiikkiesityksiä. Kadut on koristeltu mitä uskomattomin koristein. Itseasiassa festivaalin aikana on päällä kilpailu ja eri kadun pätkiä saa äänestää voittoon. Ilta huipentuu eri puolilla Gracia kaupungin osaa lähtevistä rumpubändeistä, joiden mukana hyppelehtii piruksi pukeutuneita pyro-poikia. Pojilla on käsissään pyöriviä ja paukkuvia ilotulitteita. Suosittelen pysymään melko kaukana heistä, jollei sinulla ole suojavaatteita päällä. Yleisö seuraa bändejä isolle aukiolle, jossa on lopullinen ilotulitus. VARO! Ilotulitteet lentävät yleisöön. Ne eivät ole perinteisiä taivaalle amuttavia raketteja. Tässä illan huumaa:

The devil boy

This was pretty intense

My dear friends Jose and Marta.. one of the best nights ever!

Gerard and Jose on a party mood 😀

The bars were open on the street 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram