Miia Johansson

Asupostaus!?

Miia Ezen

Blogini pääjuttu tulee luultavimmin aina olemaan matkailu, mutta arkihan kulkee matkassa joka päivä ja siitä myös kirjoitan. Piristystä omaan arkeeni tuo muoti ja kaksi ihanaa blogia, joihin kurkkaan joka päivä. Nämä kaksi lempiblogiani ovat opettaneet minua pukeutumaan ja yhdistelemään asuja. Ne ovat myös opettaneet minulle keräämään vaatekaappiini ne tarvittavat peruspilarit, joita yhdistelemällä pärjää niin arjessa kuin juhlassa. Vähän nolottaa nämä omat asurävellykset näiden hienojen blogien rinnalla. Tässä ne kaksi blogia:

Girly style by Anna (rakas ystäväni) ja P.S. I love fashion by Linda Juhola

Miia Ezen

Harvoin ostan enää vaatteita, joita käytän vain muutaman kerran huonon laatunsa takia tai hylkään ne sen vuoksi että ne eivät vain sovi tyyliini. Suosin nykyään paljon perusvärejä (musta, valkoinen, harmaa) ja ostan perusvaatteita, kuten simppeleitä pillifarkkuja, jakkuja ja yksinkertaisia toppeja. Kun rahaa menee myös matkailuun, haluan että voin yhdistellä niitä muutamia vaatteita ja silti näyttää hyvältä. Ostan kunnon laukkuja ja kelloja, joita käytän vuosia ja laadukkaita ulkotakkeja sekä aurinkolaseja, jotka pysyvät hyvänä pitkään. Puhumattakaan kengistä – nahkaiset ne olla pitää. Äitini opetti, että köyhällä ei ole vara ostaa halpaa.

Juhlahaalari

Olen aivan hulluna tähän Lindexin haalariin, koska se istahti päälleni kuin nappi. Se käy arkeen sekä juhlaan. Ei muuta kun vaan vaihtaa kengät ja VOILA! Viime vuonna investoin näihin Pura Lopezin nuden värisiin kenkiin ja en voisi olla tyytyväisempi ostokseeni. Niin hyvät jalassa ja näitäkin voi yhdistellä vaikka mihin. Asusteet eivät ehkä tule oikeuksiinsa kuvissa, mutta hei, eikö Olli ottanut silti aika hyviä kuvia? Iskin vain kameran käteen ja sanoin, että kuvaa. Niin ja asusteina toimii siis Kate Spaden kello, Rebecca Minkoffin Mini M.A.C. -laukku ja Kate Spaden aurinkolasit. Niistä ehkä myöhemmin lisää.

Mitäs mieltä olette – haluatteko jatkossa (aina välillä) nähdä lisää asupostauksia? (hih, kuulostaa niin hassulta mun suusta/kirjoittamana) Vai ollaanko nyt ihan hakoteillä?

Tilaa
Notify of
guest

60 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carolina
Carolina
9 years ago

Anna mennä vaan 😀

Mari
Mari
9 years ago

näytät todella kivalta ja raikkaalta! Ja nuo Lopezit ihan mielettömän kivat. Voin kuvitella Ollin kuvaamassa, virnistelikö niin, että hymyilet ihan joka kuvassa? Todella piristävä postaus.

Hanna_sis
Hanna_sis
9 years ago

Sulla on niin loistava tyylitaju, että asupostauksia of course, ja meikkivinkkejä lentoemännän järkkymättömällä ammattitaidolla myös.Asusteet kiinnostaa myös.

lena / london and beyond

Tosi kiva postaus, mä tykkään lukea muiden asuista vaikka pääosin en muotiblogeja seuraakaan.Oon aina itsekin miettinyt pitäisikö jotain asujuttuja julkaista mutta päättänyt pysyä poissa siltä saralta kuitenkin. 😀 Tykkään muodista tosi paljon mutta oon niin tottunut kirjoittamaan matkailusta etten tiedä osaisiko tai tykkäisikö yleisö.

Mutta näitä lisää 🙂

Teea
Teea
9 years ago

Todella upea ja kaunis olet! Mielelläni tämäntyyppisiä postauksia lukisin lisääkin. :)Tykkään sun blogista ja susta, vaikutat niin jalat maassa tyypiltä! Mukavaa kevättä teille!

Maarit
Maarit
9 years ago

Ehdottomasti välillä asupostauksia ja nimenomaan sun näköisiä ja omanlaisia, se tekee niistä parhaita!:)

Essi
Essi
9 years ago

Upea nainen! 🙂 Asupostauksia kehiin vaa sillon kuin siltä tuntuu.

Julia
Julia
9 years ago

Kiva postaus! Olen samaa mieltä että hyvään perusvaatekappiin kannattaa satsata. Kadutko muten noita sun tatuointeja? Kerroppa joskus muuten mikä niiden tarina on ja milloin ne on otettu 🙂

Suvi
Suvi
9 years ago
Reply to  Miia

Apteekissa farmaseuttina työskentelevä ystävä vinkkasi, että Vichyn Dermablend-sarjassa on peiteaine, jota monet käyttävät tatuointien peittämiseen. Aine on todella runsaspigmenttinen, ja sillä peitetään myös mustelmia, verisuonia yms. ihon ongelmia. Tatuointien laserpoiston yhteydessä myös monet käyttävät tuota ainetta: poisto onnistuu joillakin jo ekalla yrityksellä, jotkut joutuvat käymään laseroitavana jopa kymmenen kertaa (ihotyyppi ja tautoinnissa käytetty muste yms. vaikuttavat tähän), jolloin tatuointi vain haalenee joka kerta, joten prosessin aikana sitten peittelevät tuolla dermablendillä. Kannattaa ehkä kysyä näytettä apteekista jos haluaisi välillä piilottaa tatuoinnit 🙂

Annika / Britannika
9 years ago

Mä olen kanssa aina “kamppaillut” oman blogin suhteen siinä että viitsinkö laittaa välillä asupostauksia tai jotain muuta mikä on aiheen ohi. Mutta lopulta mun mielestä on nimenomaan kivaa lukea blogeja joissa on tekijänsä näköistä sisältöä, vaikka se tarkottaisikin sitä että aihepiiri välillä rönsyilee…! Eli vastaukseni on että ehdottomasti asupostauksia mukaan jos siltä tuntuu! 🙂

Johanna
Johanna
9 years ago

Ehdottomasti jatka vaan asupostauksia! Sulla on hyvä tyylitaju ja muutenkin vaikutat aidolta ja sympaattiselta ihmiseltä.

Kea | Deep Red Blues
9 years ago

Piti vaan sanoa että oon pyöräilly tosta ohi ehkä tuhat kertaa lapsena. Mun isä asui muinoin tossa ihan vieressä ja siinä lähellä rannassa oli meidän kajakki josta just kirjoittelinkin pari päivää sitten. Sori tää ei nyt liittyny sun asuun mitenkään. Kaunis oot! 🙂

Sanna I Siveltimellä
9 years ago

Tykkään! Ja ei haittaa vaikka asupostauksia tulisi lisää. Näyttää hyvälle 🙂

ps. Noi nudet korkkarit on kyllä mageet. Sellaiset pitäisi kyllä hankkia itsekin ja näitä ilmeisesti suosittelet?

Riikka
Riikka
8 years ago
Reply to  Miia

Moikka. En löytänyt vastausta, ehkä kukaan ei ollut vielä kysynyt. Mutta siis nuo Pura Lopezin kengät, oletko ostanut ne Suomesta vai ulkomailta? En juurikaan ole korkkari-ihminen, mutta tulevassa työssä olisi käytettävä. Mukavuus ensimmäisenä mielessäni ja sitä kehuit näissä kengissä. Plus näyttävät kauniilta (:

sippa
sippa
9 years ago

Miia, kaikki postauksesi ovat olleet mielenkiintoisia, sulla on taito tuottaa kivoja juttuja, miksipä et laajentaisi depertuaariasi:)!
Ja ideasi ovat saavutettavissa meille kaikille tavisnaisille, Loreal´’in BB-voide vinkki on toiminut mulla erinomaisesti ja lättyjäkin on paistettu, mieheni kylläkin vähän oli ihmeissään, kun protein cake-jauhot löytyivät kissa-koira ruokahyllyistä:)
Aurinkoista viikonloppua!

Emilia
Emilia
9 years ago

Lisää asuopostauksia ehdottomasti! Sulla on niin ihana tyyli ja ihania vaatteita❤️❤️❤️

Jenna
9 years ago

Wau, todella kaunis haalari! Sopii sulle ihan täydellisesti. Ja kyllä saa laittaa välillä asupostauksia 🙂 Ne aina kertoo vähän enemmän reissaajastakin.

Emmi
Emmi
9 years ago

Kaunotar 😉 Ehdottomasti myös asupostauksia, mää ainakin tykkään blogeista siitä et ne rönsyilee! Eikä haittaa yhtään vaikkei tulisikaan “huippulaatuisia jokaikinen kulma hyvin aseteltu täydellinen tausta” -kuvia 😀

Maarit
Maarit
9 years ago

Moikka, olen seurannut sun blogiasi vasta vähän aikaa ja tykästynyt kovasti.
Anna mennä vaan miten itsestäsi tuntuu, juttujasi on mukava lukea ja kuvia katsella.

Maria
Maria
9 years ago

Ehdottomasti lisää asupostauksia! Todella tyylikkäät vaatteet, aloin nyt itsellenikin himoitsemaan valkoista jakkua kesäksi, täytyypä lähteä huomenna vaatekaupoille katsastamaan valikoimaa. 🙂 Luin muutamaan päivään koko blogisi läpi, aivan ihana! Jatka samaan malliin. 🙂

Annn
9 years ago

Vau 🙂 Upea Ihana Miia! Kelpais tuo haalari itellekin.. 😀

fani
fani
9 years ago

Ehdottomasti asupostauksia! Ja olisi kiva kuulla myös vinkkejä, mitkä ns. normikauppojen tuotteista (lindex,zara, mango..) koet laadukkaiksi ja mitkä et !!:)