Miia Johansson

ANTIPODES AVOKADO PEAR YÖVOIDE

(117)

Mainoslinkki

Tämä voide on tieteellisesti todettu stimuloivan kollageenin tuotantoa ihosoluissa jopa 92%:lla ja sen antioksidantit suojelevat ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta. Kyseessä on siis loistava ryppyvoide yöksi. Tekee ihon aivan käsittämättömän pehmoiseksi ja sopii kaikille ihotyypeille. Itse rakastan tällaisia täyteläisiä voiteita, joiden kanssa ei tarvitse edes rakastamiani kasvoöljyjä.

Ei sovi hajuste- tai tuoksuherkille. Lisäksi kaikki eivät välttämättä pidä tämän “luonnonkosmetiikkamaisesta” tuoksusta. Itse olen tosin oppinut rakastamaan luonnonkosmetiikan tuoksuja ja nykyään jotkut synteettiset suorastaan ällöttävät ja tuntuvat esanssisilta.

Kokoja on kaksi, joten tätä voi testata edullisesti 16,90 euron pienemmän purkin kanssa.

Jos haluat oppia tunnistamaan laadukkaan kasvovoiteen, niin siitä löytyy postaus TÄSTÄ.

Tilaa
Notify of
guest

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Yasmin
Yasmin
3 years ago

Ihana yövoide joka todellakin ansaitsee 5 ⭐️.

Julle
Julle
3 years ago

Tämä on ihanan tuoksuinen ja iho on aamulla superpehmoinen!

Tiina
Tiina
3 years ago

Todella hyvä yövoide. Toimii tälläisenaan tai yhdessä kasvoöljyn kanssa. Ennen käytin vain kasvoöljyjä herkälle ja pintakuivalle iholleni, mutta tämä toimii yksistäänkin loistavasti!

Jonna
Jonna
3 years ago

Tätä en enää vaihda! Seerumeja ei tarvita tämän kanssa. 2 purkkia jo käyttäneenä suosittelen edelleen🥰

Emilia
Emilia
3 years ago

Ensikosketus yövoiteeseen oli ristiriitainen, sillä tuoksu on hyvin voimakas ja vaati hieman totuttelua. Nyt viikon verran voidetta käyttäneenä olen alkanut tottua tuoksuun ja täytyyhän se sanoa, että kasvot tuntuvat aamulla pehmeiltä, ravituilta ja kimmoisilta! Mielenkiinnolla odotan millaisia muutoksia ihossani tapahtuu pidemmällä käytöllä. Tuote olisi viiden tähden arvoinen miedommalla tuoksulla.

Anna
Anna
1 year ago

Moi Miia 🙂 mun 15v. kokeili tätä testarista atooppiselle iholleen ja tykkäsi. Mut onko sopiva hänen ikäiselleen? Olisiko suositella kenties jotain muuta täyteläistä voidetta yöksi?