Miia Johansson

VÄRIANALYYSI SYKSY – MEIKKISÄVYT JA VAATEVINKIT

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Värianalyysi ja syksy – oletko saanut tämän tuloksen analyysissä, mutta et oikein tiedä mitkä meikkisävyt olisivat juuri sinulle. Tässä parhaat vinkkini meikkitaiteilijana ja värianalyytikkona.

Huomioithan, että olen itse värianalyysissä kesä ja siksi syksyn värit eivät näytä minulla samalta kuin syksyn henkilöllä. Itsestäni tulee syksyn sävyillä tunkkainen, mutta jos olet saanut tulokseksi syksyn ja analyysi on tehty oikein, niin nämä sävyt taatusti pukevat sinua.

MEIKKIVOIDE JA PEITEVOIDE SYKSYLLE

Syksyn kannattaa valita meikki- ja peitevoiteissa aina neutraalit tai lämpimät sävyt. Ne ovatkin yleisimpiä sävyjä meikkivoiteissa ja siksi tämä osuus on lämpimällä iholla helppo.

TÄÄLTÄ löydät suosittelemiani meikkivoiteita

TÄÄLTÄ löydät suosittelemiani peitevoiteita

Värianalyysi syksy

HUULIPUNAT SYKSYLLE

Syksy näyttää upealta lämpimissä ja tummissa huulipunan sävyissä. Sävyt ovat täyteläisia ja luonnonläheisiä. Myös nude-sävyt taittavat lämpimään ja ovat tummempia lämpimän ruskean eri sävyjä.

Värianalyysi syksy huulipuna

  • 3. *Inika Organic Tan Nude on luonnonkosmetiikan huulipunakynä, jossa pysyvyys on yllättävän hyvä. Kuin laittaisi rajauskynää koko huulille. Ihana sävy erityisesti tummalle syksylle.
  • 4. *Art Deco So Orange on varmasti kirkkain ja näyttävin oranssi huulipuna, jonka tiedän. Art Decon huulipunat ovat pigmenttisiä ja koostumus miellyttävän pehmoinen. Punat ja hylsyt myydään erikseen. *Tässä hylsy.

Värianalyysi syksy huulipuna

  • 5. *Maybelline Red Hot on oranssiin taittava klassisen sävyinen huulipuna, joka on laatuaan erittäin pysyvä.
  • 6. *Kjaer Weis Euphoria sisältää paljon luonnon raaka-aineita. Sävy on aikalailla täydellinen syksy ihmiselle. (tuote lopetettu)

Värianalyysi syksy huulipuna

  • 7. *MAC Go Retro on lämmin ja tumma. Siksi tämä on erityisen upea tummalla syksyllä.
  • 8. *KimChi Chic Apple on runsaspigmenttinen huulikiilto. Tämän brändin kiiltojen sävyt ovat aivan omaa luokkaansa.

Värianalyysi syksy huulipuna

POSKIPUNAT SYKSYLLE

Syksyn kauneimmat poskipunasävyt ovat lämpimiä, tiilenpunaisia ja murrettuja aprikooseja. Nämä ovat kaikki voidemaisia poskipunia, sillä suosin niitä niin omassa kuin asiakasmeikissä hyvän pysyvyyden vuoksi.

  1. *Nudestix Dolce Darlin’ on kaunis tiilenpunainen sävy ja näyttää upealta tummalla syksyllä. Se on oikeastaan jotain aurinkopuuterin ja poskipunan välimaastosta, jonka vuoksi tämä on näppärä 2in1 tuote. PÄIVITYS! Tuote näyttää olevan loppu, ja sille korvaava tuote *Nudestixiltä sävy Rusty Rouge.
  2. *Nudestix Nude Peach on raikkaampi sävy ja sopii loistavasti myös keväälle.
  3. *IsaDora Apricot Nude on murrettu aprikoosin sävy ja se sisältää paljon luonnon raaka-aineita. (PÄIVITYS tuote lopetettu)
  4. *Alima Pure Wink (nyt -34%) on loistava sävy sellaiselle, joka haluaa jotain kevyempää. (PÄIVITYS tuote lopetettu)

Värianalyysi syksy poskipuna

Värianalyysi syksy poskipuna ja luomiväri

LUOMIVÄRIT SYKSYLLE

Syksyn luomivärit ovat sävyiltään lämpimän täyteläisiä. Voit ajatella ruskan sävyjä, terracottaa sekä lämpimiä tummanruskeita.

  • *Milani Medium to Deep toimii samalla kasvomeikkiin, jos tykkää käyttää puuterimaisia poskipunia, aurinkopuutereita ja highlightereita. Omasta mielestäni tämä on tosin aivan ihana myös luomiväripalettina. Myös molemmat punaisista ovat upeita luomiväreinä.
  • *NYX Ultimate Queen sisältää runsaasti eri sävyjä aina tummasta syksystä lämpimän kautta pehmeämpään syksyyn. Paletti on loistava myös keväälle.

Värianalyysi syksy luomiväri

VASTUULLISET VAATTEET SYKSYLLE

Ostan itse vain käytettyjä tai vastuullisia uusia vaatteita. Siksi uusien vaatteiden kohdalla suosittelen lämpimästi *IVALO.COM valikoimaa. Kokosin tähän upeita löytöjä syksy henkilölle.

Vastuullisia mekkoja kevään sävyissä:

1. *Lämmin keltainen ruutumekko 2. *Ruosteen oranssi arkimekko 3. *Kuosillinen kesämekko 4. *Oranssi puuvillamekko 5. *Raidallinen paitamekko 6. *Oranssi röyhelömekko 7. *Khakin vihreä kesämekko

Värianalyysi syksy vaatevinkki mekko

Vastuullisia paitoja syksyn sävyissä:

1. *Pehmeän syksyn vihreä t-paita 2. *Petrooli pitkähihainen t-paita 3. *Okran värinen vakosametti paitatakki 4. *Murrettu oranssi pitkähihainen t-paita 5. *Kauniita yksityiskohtia sisältävä kesätoppi 6. *Röyhelöhelmainen paita 7. *Lämmin keltainen kesätoppi

Värianalyysi syksy vaatevinkki paita

EDULLISEMPIA VAATTEITA

Koska vastuullinen muoti on arvokasta, niin edullisemmista vaihtoehdoista suosittelen *Lindexin valikoimaa, sillä tämä yritys tekee jo yllättävän paljon vastuullisuuden eteen.

1. *Vihreä puuvillakreppinen ruutupaita puhvihihoilla 2. *Pellava-viskoosi vihreä mekko 3. *Puuvillainen pitkä vihreä paita 4. *Oversize lämmin beige kauluspaita 5. *Lämpimän ruskea paita 6. *Hihaton röyhelöpaita

Värianalyysi syksy edullinen vaatevinkki

LUE LISÄÄ värianalyysista TÄSTÄ.

Vastaavat jutut muille värivuodenajoille:

  • Kesän juttu TÄSTÄ.
  • Kevään juttu TÄSTÄ. Kevään meikkisävyistä moni sopii myös syksylle, sillä näitä värivuodenaikoja yhdistää lämpö.
Tilaa
Notify of
guest

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katjamaria
3 months ago

Vau, mikä (maksuton) inspispaketti! Tästä sain (todennäköisenä) syksynä paljon vahvistusta omaan meikkiin ja nuo vaatepoiminnatkin vain buustaa jo valitsemaani polkua. Aidosti kiitos! 🧡

Markit
Markit
26 days ago

Heips; Voi hitsin pimpula, miten nätti kuva tuo on, missä on Miia, tuoli ja ompui!👏. Vaan missä näillä uusilla hienoilla sivuilla on se suurennuslasi? Ei löydä, vaiks miten katsoo? Aaaapuva?🤔