VÄRIANALYYSI KEVÄT – MEIKKISÄVYT JA VAATEVINKIT

11.06.2024

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Värianalyysi ja kevät – oletko saanut tämän tuloksen analyysissä, mutta et oikein tiedä, että mitkä meikkisävyt olisivat juuri sinulle. Tässä parhaat vinkkini meikkitaiteilijana ja värianalyytikkona.

Huomioithan, että olen itse värianalyysissä kesä ja siksi kevään värit eivät näytä minulla samalta kuin kevään henkilöllä. Itselläni ne eivät näytä niin hehkuvan upeilta.

MEIKKIVOIDE JA PEITEVOIDE KEVÄÄLLE

Kevään kannattaa valita meikki- ja peitevoiteissa aina neutraalit tai lämpimät sävyt. Ne ovatkin yleisimpiä sävyjä meikkivoiteissa ja siksi tämä osuus on lämpimällä iholla helppo.

TÄÄLTÄ löydät suosittelemiani meikkivoiteita

TÄÄLTÄ löydät suosittelemiani peitevoiteita

Värianalyysi kevät

HUULIPUNAT KEVÄÄLLE

Kevään huulipunasävyjä yhdistää lämpö ja raikkaus. Korallimaiset ja oranssiin taittavat raikkaat sävyt ovat upeita, mutta myös vahvemmat oranssiin taittavat klassiset punat. Nude-punatkin taittavat aina lämpöiseen.

  • 1. *Kjaer Weis Thoughtful on lämmin nude sävy. Tuote on muuten luonnonkosmetiikkaa, mutta sisältää synteettisen väriaineen.
  • 2. *Maybelline Peach Ring on huulikiilto, jonka kanssa käytin *Bobbi Brown Ballet Pink rajauskynää, joka on nimestään huolimatta lämpimän sävyinen nude. Tämä rajauskynä tuo tummuutta ja selkeyttä huulien rajoille ja tykkään häivyttää sen kiillon avulla.

Värianalyysi kevät nude huulipuna

  • 3. *NYX Butter Gloss huulikiilto Sorbet (-25% alessa) on koralliin taittava pinkki. Tämä kiilto on todellinen klassikkojen klassikko – täydellinen koostumus huulikiillolle.
  • 4. *Milani 140 Crave on sävynä ihana löytö. Korallisen hempeä punainen on harvinainen sävylöytö. Koostumus on kiiltävä eikä kuivata huulia.

Värianalyysi kevät huulipuna

  • 5. *MAC flamingo on täydellinen koralli huulipuna vaalealle keväälle. Siis oikeasti todella harvinainen sävy! Tämä on matta puna yhdistettynä melko vaaleaan pigmenttiin eli siksi huulten rohtuneet röpelöt kannattaa kuoria pois ennen tämän lisäämistä.
  • 6. *MAC Mull it the Max on erityisen upea lämpimällä keväällä ja näyttää taatusti upealta myös syksyllä.

Värianalyysi kevät huulipuna

  • 7. *KimChi Chic Pasta on raikas vahvasti oranssiin taittava puna, joka on hieman edullisempi vaihtoehto.
  • 8. *MAC Lady Danger on vain hitusen edellistä sävyä tummempi ja myös upea katseita kääntävä sävy kevät ihmiselle.

Värianalyysi kevät huulipuna

POSKIPUNAT KEVÄÄLLE

Kevään upeimmat poskipunasävyt ovat lämpimän korallisia sekä oranssiin taittavia nudeja. Käytän itse ainoastaan voidemaisia poskipunia, koska ne ovat raikkaan näköisiä sekä pysyvät parhaiten, siksi nämäkin ovat voidemaisia.

  1. *Nudestix Tiger Lily Queen on kevyen korallinen sävy, joka tekee ihosta kuulaan.
  2. *Makeup Revolution Grapefruit Coral on korallin pinkki sävy. Tuote on moussemaisessa muodossa ja erittäin pigmenttinen.
  3. *Nudestix Nude Peach on sellaiselle, joka ei halua niin näkyvää poskipunaa. Sävy on nimensä mukaan kauniin persikkaisen nude.
  4. *IsaDora Apricot Nude sisältää yllätykseksi paljon luonnon raaka-aineita. Se on vahvempi oranssinen sävy ja upea lämpimälle keväälle.
  5. *Alima Pure Wink (alessa -34%) on muuten luonnonkosmetiikkaa, mutta sisältää synteettisiä väriaineita. Sävy on vaalean koralli ja antaa kevät ihmisen poskille upean luonnollisen sävyn.

Värianalyysi kevät poskipuna

LUOMIVÄRIT KEVÄÄLLE

Kevään luomivärit ovat lämminsävyisiä ja raikkaita. Kannattaa kokeilla myös kirkkaampia lämpimiä sävyjä luomivärinä tai rajauksena – referenssinä toimii loistavasti oma värikartta.

  • *Milani Light to Medium paletti on tarkoitettu kasvoille kokonaisuudessaan, joten näitä sävyjä voi käyttää niin aurinkopuuterina, korostuksena kuin luomiväreinä. Tämä paletti on erityisen hyvä vaalealle keväälle.
  • *NYX Paradise Shock paletin sävyjä voi käyttää niin rajauksina kuin luomiväreinäkin. Testaa vaikka lämpimän turkooseja sävyjä rajaukseen tai lämmintä oranssia koko luomelle. Helmiäisiä voi käyttää näppärästi sormin liikkuvalle luomelle. Tämä paletti sopii myös syksylle.

VASTUULLISET VAATTEET KEVÄÄLLE

Ostan itse vain käytettyjä tai vastuullisia uusia vaatteita. Siksi uusien vaatteiden kohdalla suosittelen lämpimästi *IVALO.COM valikoimaa. Kokosin tähän upeita löytöjä kevät henkilölle.

Vastuullisia mekkoja kevään sävyissä:

1. *Lämpimän punainen mekko 2. *Vihreä puuvillamekko 3. *Kukkamekko 4. *Turkoosi viskoosimekko 5. *Persikka maksimekko 6. *Koralli mekko puhvihihoilla 7. *Residuksen beige mekko 8. *Kirkkaan vihreä hupparimekko

Vaatteet värivuodenaika kevät

Vastuullisia paitoja kevään sävyissä:

1. *Lämpimän turkoosi puhvihihainen paita 2. *Persikka kauluspaita 3. *Korallinen silkkipaita 4. *Ruohonvihreä viskoosipaita 5. *Luonnonvalkoinen kauluspaita 6. *Kuviollinen oversize paita 7. *Silkkipaita 8. *Vihreä hihaton paita

Vaatteet värivuodenaika kevät

EDULLISEMPIA VAATTEITA

Koska vastuullinen muoti on arvokasta, niin edullisemmista vaihtoehdoista suosittelen *Lindexin valikoimaa, sillä tämä yritys tekee jo yllättävän paljon vastuullisuuden eteen.

1.*Oranssi kukkamekko 2. *Vihreä maksimekko 3. *Oranssi t-paitamekko 4. *Keltainen rypytetty paita 5. *Haalean koralli kaftaani 6. *Keltainen maksimekko 7. Kukallinen paita

Vaatteet värivuodenaika kevät

LUE LISÄÄ värianalyysista TÄSTÄ.

Vastaavat jutut muille värivuodenajoille:

  • Kesän juttu TÄSTÄ.
  • Syksyn juttu TÄSTÄ. Syksyn meikkisävyistä moni sopii myös keväälle, sillä näitä värivuodenaikoja yhdistää lämpö. Kuitenkin ne kaikista raikkaimmat syksyn sävyt.
  • Johanna

    Kiitos, tätä odotettu niiiin innolla! Mitä sävyä tarkoitat Nyxin butter gloss-kiillosta?

    • Miia Johansson

      Oih, hyvä kun kysyit. 🙂 Lisäsin sen tuohon ja linkistä pitäisi avautua juuri oikea sävy.

  • Sanna

    Kiitos, Miia! Nuo vaatevinkit oli tosi hyviä! Samoin kuin meikit, tietty. ❤️

    • Miia Johansson

      Onpa kiva kuulla, kun mietin, että laitanko vaatevinkkejä olleenkaan. <3

  • Päivikki

    Kiitokset🌻 – tässä on hyviä vinkkejä! Meikkejä lähtee ainakin tilaukseen. Vaatteissa parasta on tähän kevään lämpimään sävymaailmaan syventyminen. Kun oma vuodenaika on selvinnyt vasta pari kuukautta sitten, on tämä minulle edelleen totuttelua & opettelua.

    • Miia Johansson

      Kiva kuulla, jos tästä on hyötyä. 🥰 Ja siis tosi kiva kuulla, että otat rauhakseen hankintojen kanssa. Näin saa paljon paremmin rakennettua pitkään iloa tuovan vaatekaapin sisällön. ❤️

  • Markit

    Hei; Onhan nämä valaisevia postauksia ja paljon olet vaivaa nähnyt, kun olet koonnut vaatteet ja meikit 👏! Tiesin etten ole kevät ja sain kyllä siihen vahvistuksen sekä vaatteitten värisävyistä että poskipunasta. En tykännyt yhtään!😆 Olen kesä ja vähän talvi. Olihan tässä kyllä punainen, mutta minusta se taittui oranssiin eikä siniseen kuten minun punaiseni. Sininenkin oli jotenkin suhmura, ei puhtaan sävyinen.
    Mukavaa odottaa vielä ne kaksi vuodenaikaa. Kiitos jo etukäteen 🌹☀️.

    • Miia Johansson

      Kiva kuulla, jos näistä on apua <3 Nyt on kaikki postaukset valmiina.

  • Milla

    Kannattaako kevään suosia lämmintä/neutraalia peitevoidesävyä myös silmien ympärystässä? Olen tähän asti “kirkastanut” katsetta viilein sävyin, vaikka olen kevät. Olisiko sinulla vinkata luonnonkosmetiikan huulipunista koralliin taittavia sävyjä enemmän?

    • Miia Johansson

      Heippa 😊 Joo, lämpimät ja neutraalit sävyt on parhaita peitevoiteessa keväälle. Kirjoittelinkin siitä myös tässä postauksessa.

      Tällä hetkellä en tiedä luonnon puolelta hyviä korallisia huulipunia. 😔

  • Katrin

    Kiitos! Se Maybelline Peach Ring huulikiilto on ihana!

    • Miia Johansson

      Jee 😍 ihana kuulla!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram