PARAS JÄTETTÄVÄ HOITOAINE x 5

24.05.2023

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Tässä on viisi hyvin erilaista jätettävää hoitoainetta eri hiustyypeille. Itse tykkään käyttää muutamaa näistä sekaisin. Jos haluan vaikka hiuksiin kunnon kosteutta, mutta samalla tuuheutta, niin laitan tuuheuttavan lähemmäksi hiuspohjaa ja kosteuttavan latvoihin.

1. PARAS LUONNONKOSMETIIKAN JÄTETTÄVÄ HOITOAINE

Jos kaipaat hiuksillesi kosteutta ja haluat niistä pehmoiset, niin tämä *Nuori jätettävä hoitoaine on siihen loistava tuote. Tämä on erityisen hyvä ohuille hiuksille ja antamastaan kosteudesta huolimatta tämä ei tee ohuista hiuksista raskaita. Tuote suojaa myös lämmöltä ja auringon UV-säteiltä.

2. TAKKUUNTUVILLE HIUKSILLE

Sitten Porvooseen muutettuani hiukset menevät aina käsittämättömään takkuun pesun jälkeen ja tuntuu ettei niitä saa millään selvitettyä. Tämä *KMS Moist Repair silottaa hiukset hetkessä. Tuote on saanut myös loistavat asiakasarvostelut *Cocopandan sivuilla.

Jos hiukset ovat lättänät ja sileät jo valmiiksi, niin tämä ei välttämättä ole oikea valinta. Tämän kanssa tarvitsen itsekin jotain tuuheutta ja tekstuuria antavaa tyveen, koska muuten hiukset ovat omaan makuun jopa liian siloiset.

3. TODELLA KUIVISTA PEHMEÄN KOSTEUTETUIKSI

Kiharille hiuksille suunnattu *by Noor Curl Definer sopii myös todella kuiville ja taipuisille hiuksille. Tuoksu on ihanan mieto ja raikas. Hiuksista tulee pehmoiset ja todella terveen ja jopa paksumman tuntuiset.

Myös mieheni paksuine hiuksineen tykkäsi tästä tuotteesta ja itse ohuine hiuksineni tartun tähän puteliin kaikista eniten.

Tykkään muutenkin by Noorin tuotteista. Ne uskomattoman laadukkaita edulliseen hintaansa nähden. Oma lemppari *hopeashampoo on by Noorilta.

4. ILMAVUUTTA ILMAN TAHMEUTTA

*L’anza Healing Style tuo mielestäni enemmän tuuheutta ja ilmavuutta kuin tekstuuria. Tämän brändin tuotteet nyt ovat muutenkin ihan omaa laadukasta luokkaansa. Ainoa huono puoli tässä on hyvin erikoinen tuoksu, joka ei onneksi jää leijailemaan.

5. JÄMÄKKYYTTÄ JA HITUSEN KARHEUTTA

Super paljon tekstuuria kaikenlaisille hiuksille saa tästä Authentic Beauty Concept Shaping Cream -putelista. Laittaisin tätä pyyhekuiviin hiuksiin aina ennen kampausta. Jopa oma simppeli hiusklipsipikakampaukseni näyttää tämän kanssa aina tuuheammalta ja klipsi pysyy napakasti kiinni. Eli tämä tuote on loistava myös todella liukkaille hiuksille tuomaan tukea. Ainoa huono puoli on kehno saatavuus.

Mikä on sun oma lemppari jätettävä hoitoaine?

  • @nibsq

    Kiitos tästä postauksesta! Mun lemppari jätettävä hoitoaine on lopetettu tai ainakaan sitä ei saa enää Suomesta, joten sain tästä hyviä vinkkejä, mitä hoitoainetta voisin lähteä testailemaan seuraavaksi.. 🙂

    • Miia Johansson

      Onpa harmi! Munkin yhden lempparin koostumus muutettiin niin paljon ettei se enää toimi. Toivottavasti löydät näistä sulle sopivan. 🙂

  • Iina

    Vielä kun löytyisi hajuste herkälle hyvä jätettävä hoitoaine. Olen kokeillut melkein kaiken.

    • Miia Johansson

      Nopealla googletuksella Cutrinilla ja Simillä näyttäs olevan. 😍

  • Jpn80

    En ole varma onko se jatkuvasti valikoimassa, mutta Lidl Cien Oil care hair BB-cream. Ostin tuossa kerran reissussa ihan vain hinnan takia (kuulosti myös hyvältä, mutta lyhyelle reissulle halusin vain “jonkun”, mutta tämä yllätti. Sheavoi, macadamiaöljy ainakin sisältää. Mutta tämä ei ole siis minun ultimate favorite, vaan sellanen hyvä perustuote joka vain pääsi hinnallaan ja toimivuudellaan todella yllättämään (minulla on siis puolipitkä, värjätty, luonnonlaineikas ja paksu hius joka todellakin tarvitsee siloitusta jos en halua näyttää ei-niin-hemaisevalta pörröpäältä!).

    Jätettävistä suihkeista suosikkini on L’Oréal Elvital Dream Lenght. Ja voidemaisista Living proof Nourishing styling cream.

    Mun aivan ultimate favorite oli aiemmin Schwartzkopf BC Bonacure sellainen jätettävä voide, mutta sen nimeen lisättiin Peptide tmv ja se ei enää sovi. Tämä tuli sen aiemmin käyttämäni saman merkin samannäköisen putelin “tilalle” ja minusta vaikuttaa samalta, mutta voihan se olla, että koostumusta on muutettu paljonkin, väritystä paketista ja nimeä on ainakin vaihdettu samalla kuin koostumuskin mun mielestä muuttui.

    • Miia Johansson

      Heippa 🙂 Kuulostaa mielenkiintoisilta. Ja joo noiden Schwartzkopfin jätettävien koostumustakin on muutettu. Tai ainakin sen, joka on punavalkoisessa putelissa. Kysyin tätä heiltä ja silikoni on otettu pois. Se on sinänsä harmi, koska mun mielestä silikonilla on hiustenhoidossa paikkansa, koska se silottaa hiusta niin hyvin.

  • Pia

    Joico luster lock spray. Aivan ihana tuote. Selvittää, antaa kiiltoa, sisältää lämpösuojan ja uv suojan. Voi käyttää kosteisiin ja myös kuiviin aurinkosuojana. En voi olla ilman tätä. Tuoksuu myös hyvälle

  • Outi Heinämäki

    Kevin murphy hydrate me🙌

  • Hanna

    Kiva postaus, itellä paksu ja todella pehmeä helposti takkuuntuva tulla, joten hyvien hiushoitotuotteiden löytäminen on ikuinen murheenkryyni. Innersensen Sweet Spirit on kyllä yks parhaimmista jätettävistä hoitoaineista mitä oon löytänyt! Suosittelen testaamaan ☺️ Evon Happy Campers on myös mainitsemisen arvoinen.

  • Nelli

    Tuo Nuori hoitoaine lähtee testiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram