HELPPO GEELIMÄINEN GLITTER X 4

18.04.2023

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Sormin tai suoraan tuotteen omalla aplikaattorilla lisättävät geelimäiset glitterit tekevät glitter-meikistä niin helpon, että jokainen onnistuu.

Helposti sotkevat glitter-hiput ovat itselläni jääneet historiaan, kun kuvioihin on tullut niin monta helppoa vaihtoehtoa, jotka pysyvät ilman glitter-liimaa eivätkä sotke.

1. ERIKOKOISET HIPUT TUOVAT NÄYTTÄVYYTTÄ

Kun mukana on eri kokoisia hippuja, niin glitter loistaa huomattavasti kirkkaammin. Näissä *KimChi Chic Beauty Glitter Shartseissa on mukana kaikkea pienen pienistä hipuista aina pieniin sydämiin ja tähtiin asti.

Koostumus on näissä geelimäinen ja tuote on helpointa lisätä suoraan purkista sormin. Sävyt näyttävät itse purkissa hyvin eri sävyisiltä, kuten videossa huomaa, mutta iholla ne ovat melko saman näköisiä. Näet nämä glitterit postauksen ensimmäisessä kuvassa.

Nämä pysyvät loistavasti koko päivän, mutta kannattaa olla valmis siihen, että tällainen kokkareinen glitter voi hieman vaellella luomivakoon. Itseäni se ei haittaa – pääasia, että loistaa ja kimaltaa.

2. GEELIMÄISEN HELPPO GLITTER

KimChi Chic Beautylla on myös nk. perinteisempää pienen hipun glitteriä. *Sävy World Dominance on todella raikas ja kimaltava ja muistuttaa lopputulokselta kohdan kolme glittereitä. Tämä on helpoin lisätä suoraan tuotteen aplikaattorilla.

Koostumus on geelimäinen ja hämmästyttävän hyvin paikallaan pysyvä. Sävyjä on paljon erilaisia, jotka näet kaikki *TÄSSÄ.

3. SE ENSIMMÄINEN (JOKA OLI OMASSA HÄÄMEIKISSÄKIN)

Stila Glitter & Glow mahtaa olla ensimmäinen nestemäinen glitter tai ainakin se on ollut itselleni ensimmäinen tällainen tuttavuus. Aikaisemmin näitä ei saanut kuin jenkeistä, missä näihin tuotteisiin alunperin tutustuin.

Nyt kuitenkin merkin tuotteita saa Suomesta. Alla näet kahdessa kuvassa sävyn *Diamond Dust, jota laitoin myös häämeikkiini. *Kitten Karma on myös todella kaunis sävy. Nämä on helpoin lisätä suoraan aplikaattorilla.

4. ERILAISTA METALLISTA HOHTOA

*Danessa Myricks Infinite Chrome Flakesit eivät ole glittereitä, mutta hohtavat glittereiden tapaan. Ne ovat todella intensiivisiä metallisia luomivärejä geelimäisessä muodossa. Tällaisia ei ole millään muulla merkillä.

Näitä pitää laittaa kerralla aika reilusti, jotta hohde on intensiivinen. Alkuun laitoin liian vähän ja seuraava kerros poisti edellistä kerrosta. Eli näiden käytön opetteluun meni muutama käyttökerta. Parhaan tuloksen saa, kun lisää nämä *littanalla siveltimellä, kuten alla olevassa videossa.

Tämä tuote sopii mielestäni sellaiselle, jolla on melko siloiset luomet, sillä tämä tuote muodostaa geelimäisen kalvon ja saattaa tuntua iholla hieman tönköltä ja näyttää klönttiseltä, jos juonteita on enemmän.

HUOM! KAIKENLAISET GLITTERIT KANNATTAA AINA POISTAA TEIPILLÄ ENNEN MEIKIN PESUA, SILLÄ NÄIN NE EIVÄT VALU VIEMÄRIIN. LISÄKSI MEIKKI ON HUOMATTAVASTI HELPOMPI POISTAA, KUN GLITTERIT EIVÄT PYÖRI PUHDISTUSAINEEN KERA YMPÄRI KASVOJA.

  • Sonja

    Apua, miten ihania glittereitä! Ja hei, tosi kivaa saada blogiinkin videoita! Mä en ole Instagramissa niin en yleensä näe näitä.

    Tuleeko muuten tälle keväälle uutta aurinkovoidepostausta? 🙂 Pian saa ostaa uuden aurinkorasvan ja tsekkaan mielelläni sun suositukset, jos on jotain uutta kivaa saatavilla.

    • Miia Johansson

      Helou 😊 joo, siis sain tänään ekaa lertaa toimimaan IG-videot täällä blogissa ja oon kyllä niin iloinen, että ne toimii nyt.

      Näillä näkymin ei ole tulossa aurinkovoidepostausta, koska uusia hyviä fysikaalisia ei ole tainnut tulla, mikä on tosi harmi. Itsekin talven reissulla herkistyin tän hetkem suosikeilleni. Hyviä ne toki on, mutta oma iho meni vasn lämmöstä ja kemikaalikocktailista sekaisin. 🫣

      • Sonja

        Kiitos vastauksesta 🙂
        Voi surku tuota herkistymistä, toivottavasti pystyt vielä kumminkin käyttämään jotakin hyvää voidetta!

  • Marika

    Ihania glittereitä. Ja tää oli hyvä kun oon allerginen liimoille niin nämä sopii mulle 😍🥳 Ja tässä näkee hyvin noiden glittereiden eron että miten ne eroaa toisistaan. Videot oli piristävää uutuutta välissä ☺️

    • Miia Johansson

      Joo ja siis glitter liiman nimessä on vaan liima, mutta sitä ei ole itse raaka-aineena. 😊 Glitter primer voisi olla paremoi nimi ja sillä sitä usein kutsutaankin. Mutta on se sotkuisempaa hommaa ja tällaiset geelimäiset paljon helpompia. 🤩

  • Markit

    Heippa; No en kyllä mitään glittereitä laita!😄 Tässä menee se raja, mitä kokeilen näistä suosituksiasi! Vaan jos olisin nuorempi… 🤔. Laita sinä Miia, kun sinulle se sopii.
    Ja minäkin kiitän noista videoista! Tykkään, tykkään, tykkään 🌹. En ole IG:ssä, joten kiva katsoa. Sain muuten vuosia sitten täällä nuhteita eräältä kommentoijalta, kun käytin insta- sanaa vai mikä sana olikaan. Mutta nyt on IG, ole kehityskelpoinen siis 🤣!

    • Miia Johansson

      Hih.. joo samoja nuhteita oon mäkin saanut, mutta pääasiahan on, että kuitenkin tiedetään mistä puhutaan. Käytetään sitten sanaa Ig tai Insta. Tehköön sanavalinta sitten vaikka musta vanhan (kuten mulle kommentoija sanoi), niin sitähän olen parikymppisten mielestä ainakin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram