5 x MEIKKITRENDI VUODELLE 2023

21.02.2023

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Nollari-muoti eli vuosituhannen taitteen muoti koittaa ohjata meitä tiukasti kohti sen ajan trendejä. Ihan vielä ei siellä olla, mutta monia merkkejä on jo ilmassa.

Yllä olevasta meikistä löytyy Instagramista tutoriaali kelan muodossa ja tässä postauksessa löydät siinä käytetyt tuotteet.

1. TODELLA OHUT JA KUULAS MEIKKIPOHJA

Kuulas meikkipohja pitää pintansa myös tänä vuonna, vaikka uskon vahvasti jo mattaisen meikin paluuseen. Siitä näkyy jo merkkejä Cloud Skin -trendissä ainakin TikTokin puolella. Tämä “pilvi-iho” tarkoittaa utuisen mattaa meikkipohjaa.

Kuulas meikkipohja on vuosi vuodelta mennyt ohuemmaksi ja tänä vuonna se on extra ohut. Ihon “virheet” saavat reilusti näkyä läpi. Itse rakastan tätä trendiä, koska tällainen meikki tasoittaa oman ihon sävyä, mutta ei tee siitä vahingossakaan pakkelia. Tässä trendissä ihonhoito korostuu entisestään.

TUOTEVINKKI (uutuus): Käytin tässä meikissä *Coleur Caramelin luonnonkosmetiikan uutta meikkivoidetta sävyssä Sand (tämä sävy sopii vaalealle ruskettuneelle). Tämä meikkivoide on todella kuulas ja ohut, mutta peittää juuri sopivasti. Loistava kuivalle ja ikääntyvälle iholle.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vogue Beauty (@voguebeauty) jakama julkaisu

2. PALJON POSKIPUNAA JA UUSI POSKIPUNAN PAIKKA

Viimeistään tänä vuonna kannattaa jo kokeilla poskipunan laittamista melko lähelle silmiä ja painella se myös nenän varren poikki alla olevan kuvan mukaan. Poskipunaa laitetaan paljon ja se saa todellakin näkyä. Tästäkös itse pidän todella paljon, koska mielestäni poskipunaa ei ole koskaan liikaa.

TUOTEVINKKI: Käytin *Nudestix voidemaista poskipunaa sävyssä Nude Peach. Tässä sävyssä yhdistyy korallisuus ja pinkki sävy. Loistava keltaiseen taittavalle iholle, ruskettuneelle tai hieman tummemmalle.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Ash K Holm (@ash_kholm) jakama julkaisu

3. 90-LUVUN VIILEÄT LUOMIVÄRISÄVYT

Myös meikkitrendit ovat siirtyneet vahvasti 20 vuotta taakse päin, jolloin harmahtavan sinisiä sävyjä näkyi lähes jokaisella luomiväriin sonnustautuneella.

TUOTEVINKKI: Se ainoa ja oikea. Tämän hetken lempparipaletti, jota käytän lähes joka päivä. Se on *LH Cosmetics Day Break paletti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) jakama julkaisu

4. HILJALLEEN KOHTI OHUITA KULMAKARVOJA

Tänä vuonna ohuita kulmakarvoja näkyy varmasti koko ajan enemmän. Tällaisiä vastareaktioita näkee todella paljon muodissa. Eli tähän mennessä kulmakarvat ovat olleet paksut, karvaiset ja tuuheat, mutta olen lähes varma, että hiljalleen tuuheus saa väistyä. Tosin erillisiä kulmakarvojen vetoja näkyy edelleen eli kulmatussit ovat edelleen kovassa huudossa.

En tiedä tapahtuuko tämä vielä tänä vuonna niin laajasti, mutta nk. early adapters ovat ottaneet sen jo omakseen.

TUOTEVINKKI: Mielestäni paras kulmakarvatussi on *NYX Lift & Snatch Brow Tint Pen.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Cindy Kimberly (@wolfiecindy) jakama julkaisu

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Bella 🦋 (@bellahadid) jakama julkaisu

5. KIILTOA, METALLISUUTTA JA HOHDETTA

Kaikki kiiltävä on tänä vuonna tervetullutta. Sitä näkee niin luomiväreissä, iholla kuin huulillakin. Myös kaikenlaiset ihotimantit ja koristeet ovat tänäkin vuonna edelleen iso juttu.

Tänä vuonna iho on extra hehkuva ja tehdään pieni paluu 2016 vuoden kuuhun asti hohtaviin highlightereihin. Tosin nyt hohdetta voi lisätä kasvoilla laajemmille alueille ja PALJON.

TUOTEVINKKI: Extrahohde onnistuu voidemaisen ja puuterimaisen highlighterin combolla. Ensin *Hurraw voidemaista highlighteria, jonka päälle *Ofran highlighteria. Yksikin tuote riittää mainiosti.

Luomilla käytin uutta *Nablan glitter luomiväripalettia, joka ei tarvitse alleen glitterliimaa. Sävyt ovat upeita ja helppo lisätä sormin! 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Vogue Beauty (@voguebeauty) jakama julkaisu

Aiotko testata jotain näistä trendeistä ja onko ne ehkä jo käytössä? Mun mielestä trendit on ihania, kun niitä voi testata ja ehkä löytää uuden kivan jutun tai todeta ettei se ole sopiva itselle.

  • Jelena

    Kaikista hienointa tässä vanhenemisessa on se ettei edes tiennyt jonkun asian olevan ”poissa” muodista ja käyttää sitä kunnes lehdet julistavat sen olevan muotia. Esim . pitkä farkkuhame, säärystimet. Ja nyt on noi todella trendikkäät kulmakarvatkin jo valmiina.

    • Miia Johansson

      Heippa Jelena! 🙂 Joo, muoti on siitä ihanaa, että halutessaan siitä voi ottaa inspiraatiota. Mutta tärkeintä tietenkin on, että tekee juuri niin kuin itsestään hyvältä tuntuu.

  • Sani

    Hei!

    Kiitos huipusta blogista ja sisällöstä muutenkin, sitä on ollut ilo seurata jo vuosia 😍 sen kautta on saanut superpaljon vinkkejä meikkaamiseen ja meikkituotteisiin.

    Olisiko mahdollista julkaista myös meikissä käyttämäsi huulituotteet? Sen ruskean rajauskynän on ja huulivoiteen, mitä käytit? Entä onko tutoriaali meikistä mahdollinen? 😊

    • Miia Johansson

      Heippa Sani ja onpa ihana kuulla, että oot viihtynyt täällä jo pitkään. 🙂

      Käytin huulissa ruskeaa silmänrajauskajaalia. Mikä tahansa ruskea menee, mutta jos iho on vaalea kuten mulla, niin se pitää häivyttää hyvin sormin. Muistin, että käytin tässä huulivoidetta, mutta sehän olikin Maybellinen huulikiilto sävyssä 002 Ice. Pieni tutoriaali tästä löytyy Instagramista uusimpana kelana. Teen jatkossa muutenkin enemmän kelan muodoissa meikkitutoriaaleja. 🙂

  • Jenni

    Mikähän sävy tuosta suosittelemastasi meikkivoiteesta sopisi kesäksi keltapohjaiselle iholle? Rusketun helposti ja ajattelin just kesäksi hankkia jonkun uuden meikkivoiteen. ☺️ Kiiitos 💞

    • Miia Johansson

      Sävy 24 sand on näistä sellainen. Astetta vaaleampi on jo tosi vaalea. 😊

  • Minja

    Hei Miia. Mitä mieltä olet Urban Decayn paleteista. Mietin sitä Ultra violet palettia. En kauheasti käytä luomivärejä. Mutta nyt kun niitä vielä sais tilattua, niin oliskohan se sellanen joka kannattais hankkia. Makuasioita tietysti, mutta ajattelin kysäistä 🙂

    • Miia Johansson

      Joo, ne on kyllä kivoja, mutta helmiäiset niissä ei usein niin hyviä.😊

  • PauliinaH

    En ymmärrä tuota poskipunan uutta paikkaa. En sitten ollenkaan. Olin yhdessä meikki-illassa jossa opastettiin ja meikkailtiin ja minullekin kerrottiin poskipunan uusi paikka ja sitten toteutettiin se. Siinä se oli kivasti silmäpussien päällä korostamassa.Minusta se ei ollut yhtään trendikkään näköistä. Mutta kai se on taivuttava ettei kukaan pääse sanomaan, että täti on jämähtänyt nuoruuden meikkityyliin. Että kokeilen nyt alussa ihan työmeikkiin sitä uutta paikkaa. NOT.

    • Miia Johansson

      Trendit on just sellaisia, että niistä voi ottaa inspiraatiota tai matkia suoraan, jos haluaa. Itsekin poimin sieltä täältä juttuja. Ei munkaan (tai kenenkään) kasvoilla kaikki toimi. Voi tosiaan kokeilla ja sitten mahdollisesti todeta, ettei että hei.. tää ei ollu mun juttu. Juuri kuten teit. 🥰 Se on vaan meikkiä ja pääasia, että se tuo kantajalleen iloa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram