SUURI HAJUVESITESTI – 7 ERILAISTA TUOKSUA

12.12.2022

Kaupallinen yhteistyö: cocopanda.fi

Olen todella nirso hajuvesien suhteen ja enimmäkseen pidän raikkaista tuoksuista. Tuoksumakuja on niin erilaisia, ja siksi halusin tähän juttuun mukaan kaikkea laidasta laitaan.

Cocopandalla on myynnissä todella laaja valikoima tuoksuja edullisin hinnoin. Koodilla 25TUOKSUT59 saat 25% alennuksen tuoksuista 14.12.2022 klo 23:59 saakka, kun ostat yli 59€:lla. Koodeja on 1 per asiakas ja ne eivät toimi WOW-tuotteisiin.

Itse kuvailen tuoksuja maallikon tyyliin ja ammattimaisemmat kuvailut löydät tuotelinkin alta Cocopandan sivuilta.

1. BILLIE EILISH – EILISH EAU DE PARFUM

Billie Eilishin parfyymista ensireaktioni oli WAU! Puteli on upea, mutta tuoksu vasta upea onkin. Tuoksu on samalla mausteisen vaniljainen, mutta raikkaan pehmeän tumma. En ole koskaan tuoksutellut tällaista kombinaatiota. Vaikka tuoksu onkin voimakas, niin se ei ole liian vahva.

On tietenkin vaikea sanoa mistä tuoksusta minkäkin ikäinen ja sukupuolinen tykkää, mutta sanonpa näin päin, että tästä tuoksusta tulee mieleen jokin 25-35 -vuotias seikkailunhaluinen ja tunnelmallisista illoista nautiskeleva nainen.

2. ARIANA GRANDE – ARI EAU DE PARFUM

Ariana Grande Ari -tuoksu muistuttaa heti Victoria’s Secretin makeista tuoksuista. Hedelmäisen kukkainen ja jopa hieman vaahtokarkkimainen tuoksu kuvailee hyvin nuorta naista, joka varmasti tästä pitää. Tästä tuoksusta tulee ehdottomasti mieleen 18-25 -vuotias Miia.

3. CACHAREL – NOA EAU DE TOILETTE

Cacharel Noe tuoksua on vaikea kuvailla sanomatta, että siitä tulee mieleen oma äitini. Ihan kuin hänellä olisikin ollut tämä kevyen hienostunut tuoksu. Pehmeän kukkainen tuoksu ripauksella setripuuta muistuttaa ainakin itseäni selkeästi aikuisemman naisen tuoksusta. Jos äitini olisi elossa, niin tuoksu olisi täydellinen hänelle eli 60-70 -vuotiaalle naiselle.

4. ARMANI – MY WAY EAU DE PARFUM

Armani My Way on erityinen kukkaistuoksu. En saa kiinni siitä mikä kukkanen siinä tuoksuu vahvasti, joka muistuttaa jotakin lapsuuden pihan kukkaa. Tuoksu ei kuitenkaan mielestäni ole makea vaan enemmänkin persoonallinen. Voin kuvitella tämän jollain 25-40 -vuotiaalla menevällä kaupunkilaisnaisella.

5. BIOTHERM – EAU D’ENERGIE EAU DE TOILETTE

Rakastuin tähän Biothermin tuoksuun heti, kun haistoin sen ystävälläni. Tämä raikas ja sitruksinen tuoksu on niin upea. Käytän tätä tällä hetkellä ehdottomasti eniten. Tuoksu on kevyt, mutta jotenkin niin iloinen. Sanoisin, että tämä sopii sellaiselle, joka hieman arastelee vahvoja tuoksuja, mutta kaipaa sellaista suihkun raikasta fiilistä.

6. ELISABETH ARDEN – WHITE TEA EAU DE TOILETTE

Tässä on sitten toinen suihkun raikas tuoksu Elisabeth Ardenilta. Olen käyttänyt tätä tuoksua jo vuosia. Tämänkin löysin toisen henkilön kautta, sillä olin Ruotsissa työreissulla ja tapahtumassa istui vieressäni henkilö, joka tuoksui niin hyvältä. “Syyllinen” oli tämä parfyymi. Tuoksu on hedelmäisen kevyt ja ripauksen makea, mutta ennenkaikkea todella raikas.

7. CLINIQUE – HAPPY PERFYME SPRAY

Tämä Cliniquen jo klassikoksi muodostunut Happy-tuoksu saapui 90-luvulla myyntiin. Muistelen, että siitä tuli heti todella suosittu ja itsekin siitä haaveilin. Se on sitruksisen kukkainen raikas tuoksu, joka muistuttaa iloista ja klassista naista. Tästä tulee heti mieleen muutama oman ikäinen kaveri, joiden tuoksusuosikkeihin tämä kuuluu.

Onko näistä jokin sun lempparituoksu? 

  • Laura

    Hahaa, oon käyttänyt cacharellin noaa 18-24 veenä kokoajan, mulle nuoruustuoksu!

    • Miia Johansson

      Ooh 😍 näin ne eri maut menee. Ihanaa kuulla, että säkin tykkäät tästä.

      • Laura

        Nyt tosin jo 40 vee ja miettinyt sen ostoa uudelleen. Mut muuten raikkaat best, täytyy käydä nuuhkimassa tuota white tea-tuoksua.

  • Markit

    Heippa, tuoksufani tässä 😄. Numero 6 löydetty samalla menetelmällä, joskin “syyllinen” oli kosmetiikkaa hyllyyn laittanut myyjä Wiklundilla.
    Ehdoton suosikkini on Diorin Joy by Dior EdP. Pelkkää iloa ja keveyttä koko pullo. Tuoksu saa tuntemaan itsensä kauniiksi 😊.
    Ja se hajuvesi, josta löytyy oma nuoruus, kauniit muistot ja äitini, on Nina Riccin L’Air du Temps. Se oli äitini lempituoksu ja varmasti tulee löytymään itseltäni koko loppuelämäni, jos vain valmistetaan.❤

    • Miia Johansson

      Mun on kyllä pakko päästä testaamaan näitä. Kuulostaa ihanalta 😍

      • Markit

        “Kyyhkyillä somistettuun pulloon pakattu L’Air du Temps on Nina Riccin ensimmäinen tuoksu, joka lanseerattiin vuonna 1948, pian toisen maailmansodan jälkeen. Rakastettu klassikkotuoksu kuvastaa rakkautta, rauhaa, vapautta ja puhtautta. Neilikan, ruusun ja jasmiinin muodostama naisellinen kukkaistuoksu on samalla ajaton ja ultramoderni.”
        Joku muukin on tykännyt 😍. Ja ilmankos tulee minullakin niin paljon nuoruusmuistoja mieleen.

  • Eijukka

    Ei ole mikään noista lempituoksuni. En oikein innostu sitruksisista tuoksuista.
    Omaan makuuni ovat tuoksut , joissa on esim. jasmiininkukkaa, bulgarian ruusua ja vaniljaa mukana:
    Gucci Bloom Profumo di Fiori . Tai sitten joku harvinaisempi Niche- tuoksu kuten Vilhelm Parfumerie Peony Couture. Versace Blonde aitona parfyymina on myös ihana. ( Se ei ole enää vaan ole tuotannossa)

    • Miia Johansson

      Tää on tuoksuissa just tosi mielenkiintoista mikä keneenkin iskee. Kerran tuoksuteltiin erilaisia ihanuuksia kavereiden (ja kahvipapujen kera). Aika eri mieltä oli moni mistä tykkää. 😊

  • Niina

    Elisabeth Ardenin white tea on mun lemppari. Tuoksuttelin sitä kaupassa melkeinpä tasan vuosi sitten (sen jälkeen, kun olin lukenut blogistasi tuoksusuositukset) ja ihastuin täysin. Toinen lempparini on (tosin ei tässä postauksessa mainittu) Cleanin Rain. Minunkin on vaikea löytää mieleistä tuoksua itselleni ja muutamaa näistä esitellyistä tuoksuista olen testaillut mutta todennut ne liian vahvaksi itselleni. Seuraavaksi kyllä testiin menee tuo Biothermin tuoksu ☺️

    • Miia Johansson

      Joo hei muuten noi Cleanit on ihanan raikkaita tuoksuja. Niitä oli monella mun lentoemäntäkollegalla käytössä silloin kun vielä lensin. 😍

  • Annukka

    Tuttuja ja omia lemppareita kolme. Biotherm, Estee Lauder ja Clinique. Tuoksuja, joihin itsekin aina palaan. Rakastan puhtaita, raikkaita ja sitrukseen meneviä tuoksuja. Talvella käytän joskus jotain vähän “paksumpaakin” tuoksua, mutta niiltäkin toivon puhdasta jälkeä 😀

  • Netta

    Armanin My way tällä hetkellä ollut jonkun puoli vuotta käytössä 😍 joku 1,5v sitten löysin jo tuoksun mutta en raaskinut heti ostaa.

  • Ilona

    Oon ikuinen Lancome nainen 🤭 mies tietää sen, ja niitä puteleita löytyy. Jostain syystä ne on mun tuoksuja 😙

  • Tii

    Omat suosikit on tällä hetkellä Pradan Paradoxe ykkösenä, uus YSL libre ja Bossin The scent for her absolute ja erityismaininnan vielä saa YSL Black Opium intense ja Illicit Green.
    Oma tuoksumaku on näköjään aika tumma ja mausteinen.
    Haluaisin ehkä testata vielä paljon kehutut Byredon Majove Ghost ja Gupsy Water, erityisesti ensimmäinen kiinnostaa vaikka nuo poikkeaa aika paljon näistä mun suosikeista 😅

  • kukkis

    En tykkää liian makeista, mausteisista tai voimakkaista tuoksuista. Vuosia ollut Guerlain Aqua Allegoria fani, sarjassa on useita ihania tuoksuja.

  • 45+

    Näin 45+ ikäisenä voin todeta että yksi tuoksu on ollut mukana kuvioissa jo parinkymmenen vuoden ajan ja hamstraan sitä pimeään kaappiin tasaisin väliajoin. Dior ”Diorissimo”, tuo kielontuoksuinen ihanuus. Siitä joko tykkää tai ei. En ikinä unohda sitä hetkeä kun vihdoin uskalsin ostaa ensimmäisen pullon… kallista kun oli. Tosin riittoisaa joten olen päättänyt että itselleni sen ilon suon, koska se tuoksu olen niin minä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram