KEVYT, MUTTA NÄYTTÄVÄ JUHLAMEIKKI – 6 ASKELTA, JOILLA ONNISTUT

22.11.2022

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda.fi

Kun tein vielä asiakasmeikkejä, multa toivottiin usein kevyttä, mutta näyttävää meikkiä. Se tuntui alussa mahdottomalta ja hieman koomiseltakin. Miten tehdä vahva, mutta kevyt meikki samaan aikaan? Lopulta olen tullut siihen tulokseen, että se on täysin mahdollista seuraavin ohjein.

Cocopandalla on muuten paljon tuotteita jopa -40% alennuksella ensi maanantaihin 28.11.2022 saakka!

1. LUOMIIN AINOASTAAN KEVYTTÄ VARJOSTUSTA

Oikean sävyinen varjostusväri luomille on todella tärkeää. Väärän värinen ruskea voi nimittäin tehdä väsyneen näköiseksi. Varjostus tehdään luomivaosta ylöspäin hiljalleen luomiväriä lisäämällä.

Olen aivan hulluna LH Cosmetics Day Break -palettiin, jota käytän niin arjessa kuin juhlassakin. Käytin sitä tässä silmämeikissä ja melkein joka päivä sitten viime kesän.

SIVELTIMET:

Käytin tässä jutussa silmiin ja peitevoiteeseen Sigman Glam ‘n Glow Mini settiä, jossa on kolme loistavaa silmämeikkisivellintä minikoossa.

2. MUSTA HÄIVYTETTY RAJAUS TUO KATSEESEEN INTENSIIVISYYTTÄ

Tein aivan perus rajauksen Catricen tussirajauksella, jonka häivytin LH Cosmetics luomiväripaletin mustalla luomivärillä. Lisäsin mukaan myös hieman sinistä. Luomivärisetin e30 siveltimellä häivytys onnistuu todella helposti. 

Musta häivytetty rajaus on kuin lisäisi tuuheat irtoripset eli tuo intensiivisyyttä katseeseen.

3. HUOLELLINEN RIPSIVÄRIN LISÄYS TUUHEUTTAVALLA RIPSARILLA

Maybelline Sky High Mascara erottelee ripset kauniisti ja tekee niistä tuuheat. Alle vaan hyvä taivutus ja ripsaria useampi kerros.

4. MAAILMAN HELPOIN GLITTER, JOTA SAA NYT SUOMESTA

Tämän Stila Glitter & Glow luomivärin lisääminen onnistuu keneltä vaan suoraan aplikaattorilla. Itse laitoin kolme kerrosta, koska halusin todella intensiivisen lopputuloksen.

Stilaa olen aikaisemmin ostanut vain ulkomaan reissuilta, mutta nyt merkin tuotteita saa Cocopandalta.

Tätä luomiväriä on tulossa lisää joulukuun puolella. Tässä käytin sävyä Diamond Dust ja Kitten Karma on myös aivan ihana, jota käytin IG-kelassa. 

5. PEITEVOITEELLA SILMÄMEIKKI ESIIN

Jotta kaunis silmämeikki tulee kunnolla esiin, niin kasvoille kannattaa tuoda valoa ja peittää tummat silmänaluset. Tummien silmänalusten peittäminen onnistuu Anastasia Magic Concealerilla, joka on yllättävän peittävä, mutta samalla ohut. Tällä onnistuu myös valon tuominen kasvoille. Käytin sävyä 4, jota on tulossa lisää Cocopandalle tällä viikolla.

Tästä Anastasian peitevoiteesta onkin tullut yksi lempparini todella ohuen koostumuksen vuoksi. Se ei vahingossakaan korosta juonteita silmien alla. 

6. TARPEEKSI POSKIPUNAA SEKÄ “YOUR LIPS BUT BETTER”

Juhlameikin kaveriksi kannattaa aina laittaa runsaasti poskipunaa, jotta kokonaisuus näyttää raikkaalta ja luonnolliselta. Meikillä vahvistetaan tasaisesti kaikkea – niin silmiä, huulia kuin poskiakin. Jos jonkun jättää pois, niin voi tuntua, että kokonaisuudesta puuttuu jotain. 

Poskipunaksi laitoin viileän sävyistä Nudestix Bohemian Rose voidemaista poskipunaa ja myös huuliin viileän sävyistä MACin huulipunaa sävyssä Faux. Tämä huulipuna on uusin lempparini. Se on kuin omat huulet, mutta pikkaisen parempi. Huulet rajasin MACin rajauskynällä sävyssä Soar.

Mikä sun mielestä tekee kevyen, mutta näyttävän meikin.

  • kukkis.

    Miten tehdä juhlameikki / meikata silmät iäkkäämmälle, kun luomet ei enää ole niin sileät ja roikkuu vähän sieltä täältä?

    • Miia Johansson

      Heippa Kukkis 🙂 Mattaiset luomivärit on silloin hyvä vaihtoehto, mutta tämä toki riippuu ihan omasta tyylistä ja mausta.

  • Eveliina

    Hei Miia!

    Ihana postaus jälleen. 🙂 Ja kiitos peitevoide vinkistä. Sopiiko tuo Anastasian peitevoide sävy 4 siis perus talvi-iholle? En ole käyttänyt itseruskettavaa.

    Ystävällisin terveisin,
    Eveliina

    • Miia Johansson

      Heippa 🙂 joo sopii tai myös nro 3. Se on enemmän keltaiseen/oranssiin taittava ja taas peittää ruskean ja sinisen/violetin sävyjä. 2 ja 1 on sitten taas ihan todella vaaleita.

  • Tiina

    Ilmeiseti tuo peitevoidesivellin on E55?

    • Miia Johansson

      Joo, mutta se on siis silmämeikkisivellin. Toimii kuitenkin tosi hyvin myös peitevoiteelle. Käytän usein siveltimiä sellaisiin tarkoituksiin, mihin ne ei välttämättä ole juuri tarkoitettu. 🙂

  • Tiina

    Etsinnässä olisi siis oikein hyvä peitevoidesivellin silmien alle. Ikää nyt 43v, silmänaluset ovat aina olleet kuopalla, mutta nyt kesän jälkeen ovat muuttuneet pusseiksi. Aivan kamalan näköiset. Myös hyvä aine niihin etsinnässä. Ei taida auttaa mikään. 😓

    • Miia Johansson

      Heippa Tiina! 🙂 Tää on ihan paras peitevoidesivellin ja saa myös Cocopandalta: https://www.cocopanda.fi/product/real-techniques/3091826/real-techniques-expert-concealer-brush

      Silmäpusseja tai kuoppia ei valitettavasti meikillä saa meikattua pois, mutta niihin auttaa hieman omaa ihonsävyä vaaleampi peitevoide. Aina ideana se, että varjokohtaan laitetaan vaaleutta. Silmäpussin kanssa sen alle ja silmäkuoppien kanssa kuopan pohjalle.

      Muista nukkua ja juoda tarpeeksi vettä. Helpommin sanottu kuin tehty. 🙁

  • Leena

    Kysymykseni ei liity suoraan tuohon huulipunaan, mutta osaatko kertoa mistä löytyisi Pretty by flormarin 04- Peachy nudelle korvaava huulipuna? Löysin punan kauttasi ja käytän sitä päivittäin, mutta Tokmannista ei enää kyseistä merkkiä saa. En löydä vastaavaa huulipunaa mistään ja puna alkaa loppumaan, apua!

    • Miia Johansson

      Heippa Leena! 🙂 Voi hitsiläinen se on kyllä kaunis sävy ja sellainen, jota on todella vaikea löytää. Tähän hetkeen en heti keksi mikä voisi olla korvaava, mutta pidän silmät auki.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram