IHONHOIDON JOULULAHJAIDEAT KOKO PERHEELLE x 4

17.11.2022

*Sisältää mainoslinkin.

Tykkään antaa joululahjaksi jotain käytännöllistä eli tuotteita, joita lahjan saaja ostaisi itselleen muutenkin.

Pari muuta lahjaideaa ovat kaikki mahdolliset syötävät lahjat sekä käytetyt tavarat tai vaatteet, jotka ovat persoonallisempia ja ympäristöä kunnioittavia tavaraan hukkuvassa maailmassa.

Nämä ihonhoitotuotteet kunnioittavat niin ihoa kuin ympäristöäkin.

1. ÄIDIN KASVOILLE TEHOKOSTEUSTA – 43,40€

Useat äidit ovat siinä iässä, että ikääntyvän ihon tuotteet ovat hyvä valinta. Ikääntyvän ihon kyky tuottaa talia heikkenee eikä se enää sido vesikosteutta niin hyvin. Siksi ikääntyvälle iholle loistavia tuotteita ovat tehokkaasti kosteuttavat kasvovedet ja kosteutta lukitsevat ja ihoa pehmentävät kylmäpyristetut luonnon kasviöljyt.

  • *Pure=Beauty Birch Sap Mist on suomalainen tehokosteuttava kasvovesi. Samalla se rauhoittaa ihoa, joka on hyvä ominaisuus erityisesti kuivalle iholle.
  • *Bybi Bakuchiol Boosterissa on bakuchiolia, jossa on samankaltaisia vaikutuksia kuin retinolilla, mutta se on hellävaraisempi vaihtoehto. Tuotteen toinen raaka-aine on skvalaani, joka imeytyy kuin unelma ja tekee ihosta pehmoisen.

2. SIMPPELIÄ KASVOJENHOITOA VELJELLE – 41,80€

Miehen ihonhoidossa hyvin tärkeää on helppous ja nopeus. Tässä siihen setti, joka toimii ja samalla uppoutuu helposti hektiseen arkeen.

  • *Apeiron puhdistusmaito on edullinen ja supersuosittu putsari. Se puhdistaa tehokkaasti, mutta jättää ihon pehmoiseksi. Kannattaa muistuttaa veljeä, että tämä laitetaan kuiville kasvoille ja kuivin käsin. 
  • *Apeiron intensive care kosteusvoide on sekaihoisen unelma. Se jättää ihon mataksi ja hillitsee ihon rasvoittumista. Samalla se kuitenkin kosteuttaa tukkimatta ihohuokosia.

3. TÄYDELLINEN IHONHOITOSETTI TEINILLE – 56,80€

Saan viikottain kysymyksiä vanhemmilta, että mitä tuotteita he voisivat ostaa teinilleen. Usein nuoren ihoa hoidetaan ja etenkin pestään aivan liian vahvoilla tuotteilla, jotka voivat jo yksinään pahentaa mahdollisia epäpuhtauksia. Epäpuhtauksien ehkäiseminen ja ihon rauhoittaminen ovat teinin ihonhoidossa avainsanoja.

  • *Laponien puhdistusmaito on minimalistinen puhdistustuote, joka suojelee niin herkkää kuin ongelmaihoakin. Sillä puhdistuu myös kevyt meikki. Tuote laitetaan kuivin käsin kuiville kasvoille.
  • *Olivia Klein Hydra Spray Toner antaa iholle vesikosteutta, mutta samalla ennaltaehkäisee epäpuhtauksia ja hillitsee rasvoittumista. Tämä on klassikko must have -tuote seka- ja rasvaiselle iholle.
  • *Olivia Klein Hydra Lotion on kosteusvoiteiden klassikko. Se on kaikista edullisin laadukas kosteusvoide, jonka tiedän. Se ehkäisee ihon liikarasvoittumista, mutta samalla myös kosteuttaa ihoa. Hyvin ainutlaatuinen tuote ja käsittämättömän edullinen (19,90€).

4. ISOÄIDIN LEMPEILLE KÄSILLE – 27,90€

Meidän lempeät ja ihanat isoäidit ovat aina avoimin käsin auttamassa koko perhettä, siksi käsiä hemmotteleva suomalainen setti onkin heille loistava lahjaidea.

  • *Rimita Oats kasi- ja vartalosaippua on hellävarainen vaihtoehto. Valitettavasti lähes jokainen marketin käsisaippua on liian puhdistava ja ne ovatkin yllätävän usein syynä karheisiin ja jopa halkeileviin käsiin.
  • UUSI *Laponien käsivoidetiiviste on mullistava. Sitä tarvitsee vain pikkiriikkisen tipan ja se leviää käsiin kuin tiivistetty kosteuttava kesäsade. Jos käsien hellävarainen pesu ei kuitenkaan ole kunnossa, niin nämäkään ihmetipat isoäidin kätösiä tuskin pelastavat.

  • Laura

    Olisikohan olemassa mitään miehen iholle sopivaa, hellävaraista ja edukasta putsaria, jota voisi käyttää suihkussa märillä käsillä märille kasvoille? Meinasin vinkkiesi perusteella jo eilen tilata tämän, mutta veikkaan että unohtuu suihkuun mennessä ensimmäisenä käyttää tätä ja jääpi siten käyttämättä 🙁

    • Miia Johansson

      Heippa Laura! 😊 Toki tätäkin voi käyttää kosteille kasvoille, mutta putsarin teho aina hieman laimenee vedellä. Tai sitten laittaa kasvoille ensin, jonka jälkeen avata suihku ja pestä pois.

      • Laura

        Kiitos ❤️

  • M

    Tuo Rimitan saippua on ihanaa mutta lähes 50 euron litrahinta ei ole itselle mahdollinen, kun tavallista käsisaippuaa saa eurolla litra 🙁 Pullo hujahti loppuun noin viikossa, kun on useampi käyttäjä.

    Onkohan mitään edullisempaa, jonka litrahinta olisi esim. alle 20€?

    • M

      Lisäyksenä vielä, että täyttöpusseissa tarjouksessa saa siis noin halpaa tavan saippuaa.

    • Miia Johansson

      Heippa M 😊 valitettavasti nämä hellävaraisemmat saippuat on arvokkaampia. Tietty tosiaan aina riippuu kuinka moni ja kuinka paljon saippuaa menee, mutta meille kahdelle puteli riittää useamman kuukauden.

      Tavallinen käsisaippua tosiaan kuivattaa hyvin monen käsiä, koska se pesee ihoa liian tehokkaasti. Siitä johtuu usein halkeilevat ja punaiset kädet. Eli sanoisin, jos tämä on ongelma, niin kannattaa panostaa hellävaraisempaan tuotteeseen.

      Tosi vaikea aihe, koska hinnoissa on suuret erot. 😔

      • Mari

        Oon ite tykästynyt Foamie-merkkiseen “saippuattomaan” saippuaan (ainakin stokkalta löytyy). Ehdottomasti edullisempi vaihtoehto hellävaraiseksi käsisaippuaksi. Pesevä ainesosa Sodium Cocoyl Isethionate… 🙂

  • Henna

    Olisiko tuo SAP mist hyvä iholle, joka nyt talvella on todella pintakuiva,mutta tiettyyn aikaan kuukaudesta tulee hormonifinnejä? Ikää 35v

    • Miia Johansson

      Joo, sopii kyllä, mutta finnien ehkäisyyn ei tuotteessa ole raaka-aineita. Mutta jokainen ihotyyppi tietenkin tarvitsee niin nesteytystä kuin kosteutusta. 😊

  • AM

    Postausidea, jos innostaa (jos tästä ei siis vielä löydy postausta, en ainakaan itse heti löytänyt): millaista kasvorasvaa tms. käyttää, kun tulee kunnolla pakkasta? Itselläni kaksi tilannetta, joita aina pähkäilen: 1) jos tiedän jo aamusta, että olen paljon ulkona (urheilemassa tai muuten vain), 2) olen pääosin sisällä kotona, mutta lähden kovemmalla pakkasella kävelylle töiden päätteeksi. Riittääkö normaali kasvorasva, onko öljystä hyötyä vai haittaa, pitäisikö päälle laittaa jokin suojaava voide jne.? Joskus joku suositteli Absolutionin Le baume -tuotetta, mutta sitä on minusta kovin vaikea saada levitettyä edes poskille. (Kyseinen tuote on muuten minusta hyvä muutamalle ajoittain ilmestyvälle pienelle “atooppisen” ihottuman kaltaiselle kohdalle kasvoissani.)

  • AM

    Kiva, kiitos, jään odottamaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram