PARHAAT RIPSENTAIVUTTIMET – TESTISSÄ 5 ERILAISTA

06.09.2022

*Sisältää mainoslinkin.

Koska Shiseidon maailman parhaita ripsentaivuttimia ei ole ollut kuukausiin saatavilla, niin päätin ostaa läjän taivuttimia testiin.

PÄIVITYS 8.7.2023 Nyt maailman parhaita ripsentaivuttimia eli Shiseidon taivuttimia saa taas *TÄSTÄ.

Vaikka kauneusbloggaajauraani on takana jo yli kuusi vuotta, niin olen edelleen surkea tekemään syväluotaavaa arvostelua meikeistä tai etenkään tällaisista metallisista vekottimista. Meikit ja vekottimet joko toimii tai ei. Itse haluan, että ripset taipuu kunnolla kattoon ja haluan sen tapahtuvan helposti.

Omat ripseni ovat hennot ja todella suorat.

Tweezerman ProCurl Lash Curler ja MAC Full Lash Curler eivät tehneet ripsilleni yhtään mitään vaikka kuinka käänsin, joten en osaa niitä sen enempää edes arvostella. *Dior Backstage Smooth Lash Curler teki edes jotain, mutta todella vähän.

NE PARHAAT, JOTKA ON NYT SAATAVILLA

Tottumuksesta varmasti käytän omia Shiseidon taivuttimia niin pitkään, kunnes ne menevät rikki. Ne ovat perinteisen malliset ja taivuttavat käsittämättömän hyvin. Jokainen kaverini, joka niitä on testannut, tajuaa heti miksi niitä kehutaan. Veikkaan, että moni käyttää todella huonoja taivuttimia, kun yllätys on aina niin suuri.

Tämän hetken ehdottomasti parhaat taivuttimet (joita on saatavilla) ovat *LH Cosmetics taivuttimet. Ne yltävät samoihin taivutustuloksiin kuin Shiseidot. Tuntuma vaan on erilainen. Ja ovathan ne selkeästi vielä Shiseidoa jämäkämmät. Ne maksavat 20 euroa ja ovat jokaisen sentin arvoiset.

KANNATTAAKO OSTAA HALPAA?

Tietyissä asioissa kannattaa ostaa halpaa ja tietenkin rahatilanne määrittelee sen hyvinkin pitkälle. Monelle meistä on tuttua, että köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa ja sanoisinko, että erityisesti ripsentaivuttimissa tätä “sääntöä” kannattaa toteuttaa.

*Kicksin omat taivuttimet kyllä taivuttavat ihan ok. On jopa hämmentävää, että ne taivuttavat paremmin 5,50€ hinnalla kuin Diorit, joiden hinta taipuu lähemmäs 30 euroa. Yksi suuri MUTTA näissä Kicksin taivuttimissa on: ne ovat todelliset vempulat.  Näitä taivuttimia kun on tässä tullut pyöriteltyä, niin kyllähän sen hintaeron huomaa ihan näppituntumalla. Kestävätkö ne siis – voi olla tai sitten ei.

Mitkä on just sun omat lempparitaivuttimet? Onko sun ripset eri mieltä mun ripsien kanssa?

  • Merja

    Shiseidot, ja omat meni just rikki ja olin ihan järkyttynyt kun niitä ei saa enää mistään. 😭 nyt meen jollain vanhoilla, mut ne on huonot. Toivottavasti niitä sais taas pian 🤞

    • Miia Johansson

      Joo toivottavasti. 😍 Mut nää LHt on kyl superhyvät.

  • Heidi

    Vaihdoin itsekin LH Cosmeticsiin kun Shiseidon menivät rikki eikä tosiaan missään enää myyty. Olen tykännyt, mutta vaihtokumit ovat todella kiven alla?? Itse en ole löytänyt mistään. Haenko kenties väärillä hakusanoilla 😁

    • Miia Johansson

      Nii joo.. tota en ajatellut. Vois varmaan laittaa LH cosmeticsille viestiä. Paketin mukana tuli onneksi vaihtokumi. 😊

  • Armi Laurila

    Mulla Macin taivuttimet toimivat ihan ok, mutta taivutukset pysyvät ainoastaan bbian never die mascaralla. Muilla ripsareilla suoristuu jo laiton aikana.

    • Miia Johansson

      Oi hyvä, että toimii 😍

  • Ulla

    Shiseidon taivuttimia ja varakumeja sain ainakin juuri Lykon valikoimasta 🙂

    • Miia Johansson

      Okei.. nyt ainakin taivuttimet siellä loppu. 😔

  • Susan

    Toivottavasti niitä shiseidoja vielä joskus saa. . . 😰 Ettei ole esim valmistusta lopetettu 😳

  • Iiris

    No ne The Shiseidot. Ostin ne ehkä 10-15v sitten ja kyllä silloin hinta kirpaisi. Mut edelleen käytössä ja toimivat kuten pitääkin. Olin opiskelija, mutta onneksi raskin panostaa aikanaan. Toivottavasti pian halukkaat saisi näitä shiseidojakin!

  • Riitta

    Oliko noissa taivuttimissa minkälaiset kumit? Kantikkaat? Pyöreät? Silikonia? Kumia?

    • Miia Johansson

      Kaikissa kumi luulisin. 😊 En oikein tunne noita muoveja, että osaisin sanoa.

  • Tepsu

    Emotionissa myyjä sanoi, että Shiseidon taivuttimet uudistuvat, ja siksi niitä ei ole nyt saatavilla. Ovat siis tulossa kyllä takaisin. Mutta mitenköhän uudistuvat? Ei kannattaisi muuttaa hyvää taivutinta!

    • Miia Johansson

      No jep! Katsotaan sitten mitä sieltä tulee. 🤪

  • Johanna

    Shu Uemuran taivuttimet on mun silmälle parhaat, Shiseido ei istu samalla tavalla.

  • Miina

    Suosittelen kokeilemaan myös bodu shopin taivuttimia. Ostin joskus vuosia sitten ja on tosi hyvät ja jämäkät. En tiedä tosin onko myynnissä enää samat.

  • Nana

    Siis tää on asia, joka mua naurattaa vuodesta toiseen, mutta oon taivuttnut mun ripsiä 15vuotiaasta asti ja olen tällä hetkellä 38v. Ja tadaa! Olen ostanut taivuttimeni tuolloin teininä Seppälästä! Nämä samat on käytössä ollut siiitä asti 😀 vaihdan vain kumemiosan taroeen mukaan. Saan aina kommenttia, että onko minulla tekoripset 😀 vaikka kyse on vain just noista taivutuksista.

    En tiedä mitä teen, kun nämä joskus hajoaa, mutta nämä olleet täydelliset silmäni muodolle ja voisko jo sanoa, että ovat vintagea! 😀

    • Miia Johansson

      Ihan loistavaa! 😀 Vintage-taivuttimet! <3 Näihin asioihin voi kyllä sanoa, että kyllä ennen kaikki oli niin paljon paremmin. LoL! 😀

      • Nana

        Kyllä! Ennen kaikki oli paremmin pätee tähän 😀 ja aika harva pääse sanomaan, et mullapa on vintage taivuttimet😅

  • TeijaH

    Aihetta sivuava vinkki ikääntyville silmille, mutta voi tietty auttaa nuorempiakin silmiä, jos tuntuu, etteivät taivuttimet sovi silmän muotoon.
    Jos sormella kohottaa luomea kulmakarvan tasolta ylöspäin, taivuttimet voivatkin sopia paremmin eivätkä nipistele!

    • Miia Johansson

      Loistava vinkki! <3

  • Outi

    Mulla on ollut Kicksin taivuttimet useamman vuoden ja hyvin ovat kestäneet. MUTTA niihin ei saa enää erikseen ostettua niitä pehmusteita. Eikä myyjien mukaan tule koskaan enää saamaankaan eli ovat poistuneet kokonaan valikoimasta. Harmi heittää muuten hyvät taivuttimet pois tuon takia.

    Tässä tosiaan olen pari kk ilman taivuttimia koska viimeinenkin pehmuste katosi. Eli kiitos tästä postauksesta, tuli mulle kreivin aikaan 😊

    • Miia Johansson

      Aa siis tooosi huono homma 🙁

  • hannaleena

    voi tätä postausta olen odottanut siitä asti kun näin että olet tekemässä postausta ripsientaivuttimista. Olen viimeisen vuoden aikana ostanut varmaan kymmenet ripsentaivuttemet ja mitkään niistä eivät ole olleet hyviä, joten heti kipaisin Kicksiin hakemaan
    kyseiset LH cosmeticsin taivuttimet. Huomenna testiin 🙂

    • Miia Johansson

      Ooh 😮 No toivottavasti tykkäät näistä 🙈🥰

  • M

    Olen todella tarkka taivuttimien suhteen joten yllätyin positiivisesti kun löysin Mujista tosi hyvät taivutttimet. Jämäkät ja vaihto-osia tulee mukana ja lisää saa ostettua. Pitää ripset ojossa iltaan asti.

  • Pepsi

    Heippa.
    Minulta löytyy juurikin nuo ikoniset Shiseidot. Ja ovat kyllä hyvät. Täydelliset ne ei omaan silmääni ole ja kysynkin, että mahtaako jotkin muun merkkiset olla ikäänkuin pyöreämmät? Shiseidot kun ovat vähän liian loivat. 😁
    En oikein osaa selittää.
    Onnistun niilläkin taivuttamaan, mutta jos löytyisi vielä paremmat.

    • Miia Johansson

      Helou 😊 Mä teen silleen ihana, että taivuta hieman eri kohdista, kun harvoin osuu kaari just silmän malliin.

  • Jaana

    Mulla on vanhat Tana merkkiset taivuttimet ja täytyy sanoa että taivuttavat pitkät ripseni kauniimmin kuin Shiseidon. Shiseido taivuttaa jotenkin liian jyrkästi etten oikein tykkää.

  • RS

    Minulla on jo toiset Shiseidot käytössä ja taivuttaa hyvin.. mutta kumi hajoaa todella nopeasti niin, että sitten lähtee joka taivutuskerralla tukko ripsiä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram