MEIKKISIVELTIMET: HELPPO SETTI ALOITTELIJALLE x 3

01.09.2022

Kaupallinen yhteistyö: Oletkaunis.fi

Arkimeikki onnistuu huomattavasti paremmin, kun käytössä on muutama laadukas sivellin. Tällaiset siveltimet ovat erittäin edullisiakin.

Oletkauniilla on erityisen hyvä valikoima siveltimiä omien lempparimeikkieni lisäksi. OLETKAUNIS TARJOAA TEILLE 20% ALENNUSTA OSTOSKORIN LOPPUSUMMASTA KOODILLA MIIAJII20 (voimassa 7.9.2022 saakka). Alennuskoodi ei koske uutta JSC Wedding kokoelmaa. 

Tässä kolme erilaista settiä eri tarpeisiin:

1. MATKASETTI, JOLLA SAA KASAAN VAIKKA JUHLAMEIKIN

Käytin tätä Real Techniques Travel Fantasy Mini settiä (24,90€) tämän meikin luomiseen. Voit nähdä tutoriaalin IG-stooreissani ja siirrän sen myös hetkeksi kohokohtiin. Siveltimet ovat siis pieniä ja mukaan tulee pieni meikkipussi, jonne kaikki siveltimet mahtuu näppärästi.

Setin avulla pystyt luomaan koko meikin. Yksi ainoa lisä, jonka ottaisin mukaan on puuterisivellin, koska Real Techniques Setting Brush (10,90€) on vaan maailman paras puuterisivellin.

2. KOLMEN SIVELTIMEN SILMÄMEIKKISETTI

Tämä Sigma Beauty Glam ‘n Go setti (22,90€) sopii sellaiselle henkilölle, joka tarvitsee pienen matkasetin silmämeikkisiveltimistä.

Sigman silmämeikkisiveltimet ovat olleet käytössäni jo vuosia ja niiden harjasten muotoilu on aivan nappi, joka tekee työskentelystä nopeaa.

3. KOLME LEMPPARISIVELLINTÄNI SILMÄMEIKKIIN

Olen käyttänyt arkimeikissäni koko kesän vain kolmea sivellintä ja tämä sisältää myös viistosiveltimen, jolla teen helpot luomivärirajaukset.

  • Jelena

    Noi matkasetin siveltimet on myös käteviä tälläiselle puolisokealle ikänäköihmiselle 🙂

    • Miia Johansson

      Oi kiva kuulla 😍

  • Markit

    Heippa; Laulaa lurautin sinulle onnittelulaulun, mutta et tainnut kuulla 😄.
    Aurinkoista syntymäpäivää Miialle!❤🌹

    • Miia Johansson

      Kiitos ihana Markit! 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram