RAIKAS HUULIPUNA KESÄÄN x 5

07.07.2022

*Sisältää mainoslinkin.

Raikas ja kirkas huulipuna vie simppelin meikin aina uudelle tasolle ja kantaja saa usein paljon kehuja, sillä raikas huulipuna huomataan aina. Tässä pari vanhaa lempparia ja kolme uutta löytöä. 

Nämä ovat kaikki perinteisiä huulipunia ja koostumukseltaan mattaa eli ruokailun jälkeen niitä tarvitsee lisätä.

1. KLASSINEN PUNA JA UPEA KOOSTUMUS

Tämä *Wet n Wild Megalast lipstick sävyssä Spotlight Red on yllättävää kyllä koko postauksen huulipunista kermaisin ja pehmoisin huulilla. Myös sävy yllätti positiivisesti. Viileän sävyinen klassinen puna sopii erityisen hyvin viileän sävyiselle iholle.

LUE MYÖS: Kuinka valita oikea huulipunasävy?

2. KEVYT, MUTTA RAIKAS

Tämä *MAC Mandarin O on sävynä todella upea. Se sopii sellaiselle, joka ei halua niin räikeää punaa, mutta silti sävyä. Mandarin O on sävy lämpimän sävyiselle iholle tai ruskettuneelle vaalealle iholle.

3. SUPERPINKKI

Tämä *MAC Fall in loven sävy on raikkaan pinkki. Muutenkin tämän jutun molemmat MACin punat ovat koostumukseeltaan erikoisen puuterimaisia. Sarjan nimi onkin Powder Kiss Lipstick.

4. RAIKAS LUONNON PUNA

*Kjaer Weis tekee yksiä parhaita luonnonkosmetiikan huulipunia. *Sävy Love on upea korallisen raikas ja on erityisen ihana lämpimällä ihonsävyllä.

Ja kuten aina sanon, jos yhtään epäilyttää erinäisten raaka-aineiden imeytyminen kehoon, niin huulien kauttahan ne sinne kroppaan vasta holahtaakin. Luonnon punat ovat siis tässä mielessä aina parempi vaihtoehto.

5. SPESSU SÄVY, JOKA SOPII MONELLE

*Jeffree Star huulipunasävyssä Watermelon soda on niin korallia kuin pinkkiä ja sen vuoksi se sopii hyvin monelle eri ihonsävylle. Tämä on sävyltään oma lempparini kaikista postauksen sävyistä.

Onko sulla jokin lemppari huulipunasävy kesään?

  • Saritäti

    Kaksi sävyä miellyttää nyt erityisesti. Toinen on tuo Watermelon Soda ja toinen myös Jeffreen Strawberry Crush. Jälkimmäinen vaan on nestemäinen ja kuivattaa jonkin verran.

    • Miia Johansson

      Joo tietty nestemäisessä on taas sitten se hyvä puoli, että kestää tosi hyvin 😊

  • Laura

    Ihania punia! Omia suosikkejani mm. Jeffreen Anna Nicole ja Prom Night, Cliniquen Wow PoP, Wetnwild Strawberry Lingerie… 😊 Aina ihania on Macin Ruby Woo ja Milanin Poppy 💋

    • Miia Johansson

      Ooh joo.. tuolla olikin monta tuttua nimeä. 🥰

  • kukkis

    rms punat kestää ja kestää 😃 ei oo liian kuiva ja mikä parasta ei rohduta huulia
    Raikkaita sävyjä sais vaan olla enemmän

  • Markit

    Heippa; Eipä ole minulla erityistä kesäpunaa, vaan läpi vuoden sama suosikki. Nimittäin Boho Cosmetics
    nro 310. Ja tuon merkin nappasin viime vuoden elokuun blogistasi, jossa listasit x5 suosikkipunasi. Itselläsi tosin oli Bohon eri sävy, nro 106. Tuo nro 310 on upean punainen, ei liian kirkas eikä joulun punainen. Ehkä sen kirkkaammankin punan vielä laitan joku päivä, saattaisi olla kesäisempi 😄

    • Miia Johansson

      Boholla on kyllä ihania sävyjä 🥰

  • Kepa

    Moikka! Ihania huulipunasävyjä. Itse uskalsin nyt 30v ensimmäistä kertaa ostaa itselleni punaisen huulipunan ja ylipäänsä käyttää väriä huulimeikissä. Harmi, että meni näin kauan rohkaistua. Jeffrey olikin jo myyty loppuun, mutta otin linkin jemmaan 🙂 oletko ajatellut lisätä blogiasi blogloviniin? En löytänyt sieltä.

    • Miia Johansson

      Heippa Kepa! 😊 Mun blogi on itseasiassa bloglovinissa, mutta se palvelu ei suostu muuttamaan mun ikivanhaa blogiosoitetta tähän uuteen, joten oon luovuttanut sen suhteen. 😔

  • Sanna

    Heippa! Ihania sävyjä! Olisiko sinulla vinkkejä huulipuniin, kun tuntuu, että jo parin huulipuna-päivän jälkeen huulirajaan tulee kipeä finni? Sama toistuu joka kerta, kun erehdyn huulipunaa laittamaan. Ihana olisi kuitenkin välillä vähän väriä huuliinkin sipaista. ☺️

    • Miia Johansson

      Hmmm.. eli siis ihan huuleen tulee finni eikä siihen viereen? Voisko olla, että sulla on huulipuna mennyt vanhaksi?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram