KESÄN PARAS UUTUUSKOSMETIIKKA x 4

20.06.2022

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Uusista ihonhoitotuotteista otan testiin vain murto-osan, sillä näen jo hyvin nopeasti INCI-listasta onko tuote kokeilemisen arvoinen. Tässä postauksessa kerron upeimmista uutuuksista, joihin olen viimeisien viikkojen aikana ihastunut. 

1. UNELMIEN KUORINTA JA MIELENKIINTOISIN LÖYTÖ

Olen todella nirso kuorintojen suhteen, sillä joko tuntuu siltä etteivät ne tee mitään tai sitten ne ovat herkälle iholleni aivan liikaa. *By Mukk Algae Peel Mask tekee ihosta silkkisen pehmoisen ja kuorii hellävaraisesti. Iho tuntuu kuin olisi käynyt kasvohoidossa.

Vaikka tuote on todella hellävarainen, niin kuukautiskierron lopussa tunnen iholla liikaa kihelmöintiä tämän naamion kera, mutta itselläni on siis todella herkkä iho. Käytän silloin muutenkin hellävaraisempia tuotteita. Tästä muuten huomaa kuinka paljon hormonitkin vaikuttavat ihoon. Kierron eri aikoina ihoni on joko kuivempi tai rasvaisempi. Onko kukaan huomannut samaa?

By Mukk on uusi brändi Suomessa ja heillä on muitakin mielenkiintoisia tuotteita. Yksinkertaisten tuotteiden ytimessä on Saarenmaalta kerätyt levät laadukkaissa koostumuksissa.

2. KASVOÖLJYJÄ, JOITA KANNATTAA TESTATA

Kaikessa ihonhoidossa on tärkeää valita omalle iholleen sopivia tuotteita. Kasvoöljyt ovat erityisesti sellaisia, joita jokaisen kannattaa kokeilla. Ne ovat tehneet omaan ihooni suurimman eron.

Tässä kaksi upeaa kasvoöljyä, jotka sopivat kaikille ihotyypeille ja helppoja myös ensimmäisiksi kasvoöljyiksi.

  • *Skin&Tonic Calm Down kasvoöljy on nimensä mukaisesti rauhoittava. Se sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisen ihana tämä on ärtyneelle ja herkälle iholle – jopa epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Eli loistava sellaiselle, jonka iholla on vähän sitä sun tätä ongelmaa.
  • *Skin&Tonic Sleep Recovery kasvoöljy on loistava iholle, joka vaatii enemmän. Tämän öljyn raaka-aineet keskittyvät siihen tärkeimpään eli vahvistamaan ja rauhoittamaan ihoa. Tämän kasvoöljyn kanssa herää aamulla pehmoisen ihon kera.

3. SUOMALAINEN UUTUUS KASVOVOIDE

Aivan täydellinen koostumus! Ei liian kevyt eikä liian raskas ja sopii niin päivä- kuin yövoiteeksi. Tämä *Pure=Beauty Antioxidant kosteusvoide on melko varma nakki kaikille ihotyypeille. Se sopii jopa herkimmällekin iholle.

Vaikka koostumus on simppeli, niin mukaan mahtuu silti monen rakastamaa C-vitamiinia sekä ruusunmarjaa, jotka molemmat antavat ihanan hehkun ja ovat loistavia ikääntyvälle iholle.

4. UUSI LUONNON KUIVASHAMPOO

Luonnon kuivashampoiden kera olen saanut terveen hiuspohjani takaisin. Siksi lähden aina testailemaan niitä suurella mielenkiinnolla. Tämä sitruksisen tuoksuinen *Nuori kuivashampoo on hienojakoista puuteria pumpattavassa pullossa. Pienenä miinuksena se, että välillä putelista tulee todella vähän ja välillä taas oikein kunnon pläjäys, mutta ravistaminen auttaa hieman asiaan.

Mielestäni tämä sopii paremmin blondeille hiuksille, mutta levittyy kyllä hieromalla hyvin oman hiuksen sävyyn. Ei jätä hiuksia ollenkaan tahmaisiksi ja pitää rasvaisuuden kurissa todella hyvin. Purkki on pieni, mutta jauhe on todella riittoisaa. Suuri plussa siitä, että tämä on todella kätevässä pakkauksessa mukaan reissuun.

P.S. Tässä simppelissä silmämeikissä käytin *Made By Mitchell Do you want some milk? -paletin upeita sävyjä.

  • Eve

    Mitä tuo ihanan pirtsakka kynsilakka on?

    • Miia Johansson

      Mä käyn laittamassa aina geelilakkaukset niin tuo sävy on sen salongin joku käyttämä sävy. 😊

  • Wella

    Omalle ongelmaiholle puuterimaiset sk 30- 50 aurinkosuojat ovat olleet pelastus…muuten menisi osa kesästä aknelääkekuurilla.
    Kysyisin vinkkiä näin hellekelille:
    Tarvitsen erääseen juhlaan ripsivärin, joka kestää hellettäkin. Netin selailu jätti jatkoon Lumenen Blueberry Waterproofin sekä Essencen Lash Princess Waterproofin. Jälkimmäinen on monesta kaupasta loppu.
    Mikä olisi suht edullinen wp- ripsari, hintaluokka alle 20€? Tilasin hiljattain yhden Kicksin hyvän ripsarin, mutta se ei ole wp, joten alkaa taatusti valua näillä keleillä.
    Luomiväripohjustaja löytyy jo omasta takaa.

    • Miia Johansson

      Helou 😊 jos haluaa estää sen ettei ripsari valu, niin kannattaa valita lämpimällä vedellä irtoava ripsari. Syy on se, että vedenkestävä ripsari siis lähtee myös helteellä, jos on kuuma ja ripset osuu iholle. Eli näin ihon omat rasvat irrottaa sitä. Vedenkestävä ripsari on siis rasvaliukoinen. Jos haluaa takuuvarman ripsarin helteille, niin tässä on yksi teidän ja mun suosikki: https://adtr.co/FbCBw1

      Lämpimällä vedellä lähtevä ripsari ei lähde pois itkiessä eikä myöskään suttaannu iholle. Ja lähtee vesiliukoisena pois helposti “tuubeina”.

      Vedenkestävä ripsiväri on taas siihen hyvä, jos haluaa, että ripsien taivutukset pysyy. 😊

  • Suski

    Hei, minulla on tosi paha keratosis pilaris, se on räjähtänyrät nyt käsiin (kirjaimellisesti) vaikka yleensä kesä helpottaa oireita. Kiinnostaisi juttu ja suosituiset kropan puhdistuksesta ja hoidosta myös! Kasvojen ihon olen saanut niin hyväksi ohjeillasi, (iso kiitos siitä) joten ajattelin että pitäisi laajentaa muuhunkin ihon hoitoon.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram