HELPPO FESTARIMEIKKIVINKKI ALOITTELIJALLE x 5

08.06.2022

Kaupallinen yhteistyö: Oletkaunis.fi

Näyttävän festarimeikin ei tarvitse olla monimutkainen tai edes vahva. Pienillä lisäyksillä ja hyvillä tuotteilla onnistuu jokainen. Tässä postauksessa keskitytään nimenomaan helppoihin vinkkeihin, joista voi poimia vinkit omaan osaamistasoon.

KOODILLA MIIAJII20 SAATTE 20% ALENNUSTA KAIKISTA OLETKAUNIS.FI VERKKOKAUPAN TUOTTEISTA AINA SUNNUNTAIHIN ELI 15.6.2022 ASTI. ELI JOS NYT ON TARVETTA MEIKEILLE FESTAREITA TAI JUHLIA VARTEN, NIIN KOODI KANNATTAA HYÖDYNTÄÄ.

KAIKKI TÄMÄN POSTAUKSEN TUOTTEET ON SAATAVILLA OLETKAUNIS.FI -VERKKOKAUPASTA.

1. VÄRIKÄS SILMÄMEIKKI OMAN TAITOTASON MUKAAN

Tällainen monivärinen luomiväripaletti voi näyttää aloittelijalle kammottavan vaikealta, mutta on hyvä muistaa, että kaikkia värejä ei tarvitse käyttää yhdellä kertaa ja se tekee meikin teosta heti helpompaa. Yhdelläkin värillä pärjää ja ennenkaikkea hyvät siveltimet pelastavat jo paljon.

Tämä on siis ehkä maailman paras värikäs luomiväripaletti ja kyseessä on Jeffree Star Jaw Breaker -paletti.

Kaikista tärkeintä luomivärin lisäämisessä on hyvät siveltimet. Tässä on kaksi loistavaa sivellintä, joiden avulla voi tehdä niin yhden luomivärin meikin kuin myös monivärisen “räjähdyksen”. Sigma E28:lla levittää luomivärit helposti koko luomelle ja Sigma E30 siveltimellä teen usein häivytetyn luomivärirajauksen tai tummennan luomiväriä luomivaosta.

Tähän silmämeikkiin riittää ainoastaan Sigma E28 sivellin, mutta tekniikka vaatii hieman treeniä.

Tämän silmämeikin ruskeat luomivärit on helppo lisätä Sigman kahdella siveltimellä. Pinkki on lisätty sormin Jeffree Star Jaw Breaker -paletista.

Kun värejä yhdistää silmämeikissä on helpoin valita väriympyrässä toisiaan lähellä olevat sävyt, kuten tässä oranssi ja pinkki. Näin lookista ei tule överi (jos se ei ole tarkoitus). Sama pätee pukeutumisessa.

Jeffreen paletilla onnistuu myös tällainen Pride-meikki joko kuvan pastellisilla sävyillä tai myöskin vahvemmilla sateenkaaren sävyillä.

2. GLITTER ON SUPERHELPPO LISÄYS FESTAREILLE

Tarvitset vain vaseliinia, glitteriä ja sormen. Oletkaunis.fi -verkkokaupasta löydät kaikki. Niin paitsi sormen. Lisää vain sormin ohut kerros vaseliinia haluamaasi kohtaan ja sen jälkeen samalla sormella glitteriä päälle. Aivan uskomattoman helppoa!

Glitternistin valikoima on upea. Itse käytin tässä meikissä glitteriä nimeltään Fiji.

HUOM! Muistathan poistaa aina kaikki glitterit (myös eko-nimellä kulkevat) ennen kasvojen pesua vanulapulla tai esimerkiksi teippiä apuna käyttäen.

3. HEHKUVA JA KUULAS MEIKKI

Lisään aina tällaiseen bilemeikkiin kunnon annoksen hohdepuuteria eri highlighteria. Erityisesti, jos meikki on muuten matta, niin highlighter saa kasvot näyttämään upean hehkuvilta ja elinvoimaisilta. Ofran highlighterit on aivan ylitse muiden ja kuvassa näet All of the lights -paletin, joka kestää vuosia!

Lisäsin tämän highlighterin edullisella Lottie London tapered highlight -siveltimellä, joka soveltuu loistavasti myös puuterin tai poskipunan lisäämiseen.

TÄSSÄ ohjeet mihin kohtiin highlighteria kannattaa lisätä.

4. MONIEN RAKASTAMA RIPSIVÄRI, JOKA PYSYY LÄPI KUUMIEN FESTAREIDEN

Tämä Tony Moly Panda’s Dream 01 volume ripsiväri on usein loppu, koska se on niin suosittu. Tämä on yksi harvoista tuuhentavista 38-ripsareista (lähtee lämpimällä vedellä), joka erottelee ripset kauniisti.  Kyseessä on myös sellainen ripsiväri, joka pysyy usein myös sellaisilla, joilla ei muut lämpimällä vedellä lähtevät meinaa pysyä.

Kertokaa kokemuksia kommenteissa tästä ripsarista. Mielestäni tämä on aivan täydellinen ripsari festareille, jossa voi olla kuuma ja meikki lähteä helposti leviämään.

5. NUDE-RAJAUS, JOKA PYSYY

Essencellä on todella edullisia meikkejä ja joukossa on monta helmeä, kuten nämä huulterajauskynät. Käytin tämän postauksen ensimmäisessä kuvassa sävyä 01 Jeffree Star Control Freak huulikiillon kanssa. Myös 02 ja 03 sävyt ovat upeita huulikiillon kaveriksi. Hintakin vain pari euroa.

Nämä rajauskynät ovat vedenkestäviä.

  • Tanja

    Ihana paletti, mutta kuinka kauan tuo säilyy käyttökelpoisena? 12kk?

    • Miia Johansson

      12 kuukautta tosiaan näyttää olevan paketissa ja se tarkoittaa sitä, että tuon verran brändi lupaa säilyvyyttä. Puuterisissa onneksi on se, ettei niissä ole vettä ja siksi oikein säilytettynä (ei esim kosteassa kylppärissä säilyy pidempään). Mulla on tää jo muutaman vuoden ollut käytössä. Mutta tietty en voi itse nähdä onko siihen kasvanut mikro-organisemeja.

  • PauliinaH

    Mulle ei sovi muut kun kolmekasit. Clinique Lash Power on se luottoripsari. Perushyvä. Muut kolmekasit ei kestä kyllä samaa, leviää yleensä aina vähän. MUTTA. Hankin juurikin tämän Panda’s dreamin volumeversion. Siis AIVAN LOISTAVA!!! Kestää ja lähtee kuin Clinique, mutta tekee volyymijälkeä. Ei siis ole ihan perus 😃 eikä ole mikään hinnan kirous.

    • Miia Johansson

      Ihan huippua kuulla!! 😍 Joo, sen huomaa jo siinä, et monen 38:n saa kyllä pois öljyputsarilla, mutta tätä ei saa. Vedellä vaan. 😃

  • Tiina V.

    Hei Miia! Taas jälleen kerran tosi hyviä vinkkejä meikkiin! Saisikohan sinulta vinkkiä myös tällaiseen ongelmaan?: Olen tässä kevään ja kesän tullen kamppaillut aurinkovoiteen/meikkipohjan kanssa. Miten ihmeessä saat niiden tahmaisuuden pois iholta?! Itselläni hiuksetkin liimaantuvat naamaan kiinni, ovat myös heti likaisen/rasvaisen näköiset ja fiilis on epämukava meikkipohjan klähmäisyyden takia. Aurinkovoide (Algamariksen sävyttävä av käytössä, välillä käytän myös biosolista) jättää kasvot niin tahmeaksi, että yritän taputella sen pois Korennon viimeistelypuuterilla (jota joutuu laittamaan aika paljon), mutta sen jälkeen kasvot näyttävät kuivilta ja pohja rullaantuu juonteisiin. Mitä teen väärin? Mikä avuksi? Kiitos, jos voit auttaa! <3

    • Miia Johansson

      Helou 🙂 Kannattaa laittaa alle jokin enemmän matta aurinkotuote, kuten esim tämä: https://miiajohansson.com/miian-suosikit/dhyvana-savytetty-aurinkosuojavoide-kasvoille-spf30/ (purkin ulkonäkö muuttunut ja tullut lisää sävyjä). Tämän päälle voi laittaa sitten meikkivoiteen, joka sopii myös omalle ihotyypille. 🙂

      • Tiina V.

        Kiitos Miia! Dhyvana lähti tilaukseen! Toivottavasti toimii paremmin kuin muut aiemmin käyttämäni aurinkovoiteet.
        Aurinkoista kesää! ☀️

        • Miia Johansson

          Toivon samaa 🥰 ihanaa kesää sulle!

  • Noora

    Hei! Onko verkkokaupan alennuskoodi voimassa sunnuntaihin vai ensi viikon keskiviikkoon asti? Ja pysyykö tuo glitteri paremmin rasvoittuvalla kuin kuivalla iholla?

    • Miia Johansson

      Helou 🙂 eli 15.6. asti on voimassa. Ja sinänsä glitterin pysyvyys riippuu enemmänkin siitä kuinka paljon hikoilee ja pyykiikö kasvoja, sillä glitter on ihossa kiinni vain vaseliinilla, joten se ei kestä sitä, että siitä kohtaa hieroo.

  • Olga

    Ostin pandaripsarin kuukausi sitten heräteostoksena (olin lukenut vain hyvää ja tiesin suurinpiirtein mistä on kyse, kun Sokoksen myyjä kertoi, että just tän ripsarin mä tartten). Ja eihän tätä parempaa ookkaan!! Mikään muu ripsari ei pysy, koska mulla silmäluomet rasvoittuu älyttömästi päivän aikana. Muut ripsarit vähintään suttaavat yläluomen, useimmat eivät pysy ollenkaan (edes siinä luomella…)
    Lisäksi bonuksena se, että vaikka ripsari pysyy ripsissä koko päivän, se oikeasti lähtee vedellä ja ilman suurempaa hankausta pois.

    Ostin heti sekä volyymiversion (01) että pidentävän (02). Ero on mielestäni pieni, mutta volyymi kuitenkin oma lemppari.

    • Miia Johansson

      Joo mäkin tykkään volyymista enemmän. 🙂 Mutta siis ihan superia kuulla, että toimii sullakin. Tää vahvistaa vaan sitä, että tää ripsari todellakin toimii. 😀

  • Kati

    Kiitos mainiosta postauksesta!
    Osaisitko vielä vinkata festareiden kestävän (hiki/sade) meikin tummien silmänalusten piilottamiseen? Onko parempi lähteä silmänalusvoide+primer+värinkorjaus+peitevoide+settingspray+mitäkaikkea vai onko jokin yksittäinen tuote (esim JB) mikä korvaisi tuon kaiken eikä tulisi älytöntä kerrostusta?
    Oman nelikymppisenä meikkaamisen alkeita opettelevan silmään (heh!) tuo hurja kerrostaminen kuulostaa varmalta tavalta saada silmien alle melkoiset kokkareet 😀

    • Miia Johansson

      Heippa Kati! 😊 Mä sanoisin, että mahdollisimman ohueksi vaan kaikkea mitä ne omat silmänaluset vaatii. Itse en käytä primeria silmien alla, mutta siis käytän primeria muutenkin ainoastaan liikku alla luomalla ja luomivaossa. Mutta ehdottomasti se setti mikä sulla toimii parhaiten. 😊

      Mulla on nykyään jotenkin niin erilainen lähestyminen meikkiin kuin ennen. Jos levähtää niin levähtää.. pääasia, että on kivaa. 🥰

      • Kati

        Kiitos vastauksesta, olet huippu! <3

        • Miia Johansson

          ❤️

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram