HELPPO NUDE-MEIKKI KESÄÄN – AMMATTILAISEN SUOSIKIT

25.05.2022

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda.fi 

Jo pienellä määrällä meikkiä saa kivan muutoksen. Meikkivoiteen ei yllättävää kyllä tarvitse olla kovinkaan peittävä ja luomiväritkin voi tehdä vain yhdellä tuotteella. Ammattimainen lopputulos ei siis vaadi vaikeita tekniikoita ja pitkiä meikkisessioita. 

MEIKKIPOHJA ON TÄRKEIN

  • MEIKKIVOIDE, JOSSA AURINKOSUOJA: Viime vuoden suosikki Ilia Super Serum Skin Tint jatkaa suosikkina myös tänä kesänä. Toki on hyvä laittaa aurinkovoide myös tämän alle, mutta tämä meikkivoide vahvistaa suojakertoimella 30 aurinkosuojaa entuudestaan. Kevyesti ruskettuneelle vaalealle iholle sävy Ora on loistava. Luulin jo hetken, että kyseinen sävy on vaalentunut, mutta en ollut vain sekoittanut putelia ennen käyttöä.
  • VOIDEMAINEN AURINKOPUUTERI SEKÄ POSKIPUNA: Näissä en käytä enää muita kuin voidemaisia tuotteita, koska ne levittyvät kauniin helposti ja pysyvät koko päivän. Uusin löytöni on Nudestix voidemainen aurinkotuote sävyssä Bondie Bae. Poskipunana olen käyttänyt ahkerasti Nudestixin korallin ja vaaleanpunaisen sekoitusta eli sävyä nimeltään Nude Peach. Molemmat ovat saatavilla nyt Cocopandalta edulliseen jäsenhintaan.

SIVELLINVINKIT: Kaunis ja nopea meikki onnistuu helpoiten hyvillä siveltimillä. Ilian meikkivoiteen kanssa loistava sivellin on hieman lerpumpi kabuki – esimerkiksi It Cosmetics Heavenly Luxe #7 sivellin. Niin voidemaiseen aurinkotuotteeseen kuin poskipunaankin sopii Real Techniques Layer-Light Foundation Brush. Suosittelen tosin molemmille tuotteille oman siveltimensä, jotta sävyt eivät sekoitu. Tiedän, että on tylsää pistää paljon rahaa siveltimiin, mutta uskokaa pois, että se jos jokin meikissä kannattaa. Laadukkaat siveltimet kestävät vuosia.

YKSI LUOMIVÄRI, VAIKKA NÄYTTÄÄ MONIMUTKAISEMMALTA

Yksi hohtava luomiväri tekee sen fiiliksen, että luomella olisi useampikin luomivärisävy. RMS eyelights voidemaiset luomivärit ovat todella riittoisia ja tällainen minituubi kestää ikuisuuden. Levittämisen voi tehdä sormin, mutta itse suosin jotain jämäkkää sivellintä.

Alla näet upeita sävyjä. Sunbeam on upea lämpimän sävyisellä tai tummemmalla iholla. Strobe on hopeisen viileä sävy ja Blaze violettiin taittava viileä sävy. Käytin tämän postauksen kuvissa sävyä Blaze. Lisäksi sipaisin luomelle hieman poskipunaa. Tutoriaalin näette IG-stooreissani.

Haaleassa, mutta silti silmiä esiin tuovassa rajauksessa käytin Nudestix voidemaista luomiväriä sävyssä Chocolate. Nudestix mattaluomivärit ovat olleet viime aikoina käytössäni todella paljon. Toinen suosikkini on sävy Terra. Näitä molempia käytin alla olevassa kuvassa ja lisänä liikkuvalla luomella Ofran Blissful highlighteria. Myös nämä kaikki ovat nyt hyvissä jäsenalennuksissa.

HUOM! Jos luomesi ovat hyvin rasvoittuvat, niin Nudestixit pysyvät loistavasti koko päivän pienellä puuteroinnilla. RMS luomivärit saattavat taas liikkua hieman luomivakoon, mutta itse en enää siitä niin välitä ja painelen ne sormin tasaiseksi, jos siltä tuntuu.  

PYSYVÄ RIPSIVÄRI ON 38 ASTEISELLA VEDELLÄ LÄHTEVÄ

Erityisesti kesällä suosittelen erilaisia lämpimällä vedellä lähteviä ripsareita, koska ne eivät jää kiinni ylä- tai alaluomelle. Yksi pitkäaikaisimmista lemppareistani on MAC Extended Play Giga Black Lash ripsari, joka on myöskin saatavilla nyt edulliseen jäsenhintaan.

PSST.. COCOPANDAN OUTLET JA WOW-HINNAT

Bongasin Cocopandan outletista tässä postauksessa näkyvän ihanan Loracin huulikiillon sävyssä Supermodel puoleen hintaan. Kannattaa siis tsekkailla välillä myös outletin puolelle. 

Lisäksi Cocopandalla on heidän suosituimpia tuotteita pysyvin wow-hinnoin. Huomaat wow-tuotteet merkinnän selkeästi tuotteen kohdalla, kuten esimerkiksi tämän mun lemppari Lancome Lash Idole ripsarin kohdalla. Jäsenetuhinnat ovat voimassa ainoastaan toukokuun 2022 loppuun asti. 

  • Charming Nails

    Damn, just tilasin Lykolta lisää tuota MAC 38 ripsaria, olisi ollut halvempi Cocopandalla 😀 on muuten hyvä ripsari, vihdoinkin olen löytänyt sellaisen joka ei sisällä mitään allergisoivaa ainesosaa, ei leviä raskaaseen yläluomeen mutta ei päivän aikana tahriinnu alaskaan. Ja lähtee helposti pois sekä on vieläpä helposti tilattavissa! Jee, ja sinun vinkistä löytyi 😉

    • Miia Johansson

      Ooh ihan superihanaa kuulla, että tykkäsit. 😍 Ripsarijutut on aina vähän hankalia suositella, kun yks sopii yhdelle ja toinen toiselle. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram