UUSI KULMAKARVAGEELI – TUUHEAT JA LUONNOLLISET KULMAT

04.03.2022

*Sisältää mainoslinkin. Tuote saatu.

Kuten alla olevasta kuvasta huomaa, niin omat kulmakarvani ovat aika harvat ja vaaleat. Ne taipuvat mihin suuntaan sattuu ja tarvitsevat värillisen kulmakarvageelin, jotta niistä saa kaiken potentiaalin esiin.

*NYX Thick it, Stick it! on aivan uudenlainen kulmakarvageeli, joka vie koko homman aivan uudelle tasolle. Tällaista tuotetta olen kaivannut, joka muovaa kulmakarvoja tehokkaasti ja samalla tuo myös väriä.

MIKSI TÄMÄ ON YKSINKERTAISESTI PARAS?

  • Tällä tuotteella saa karvat ojoon juuri siihen suuntaan kuin itse haluaa ja ne myös pysyvät.
  • Tässä on samassa värittömän kulmavahan voima yhdistettynä väriin. Käytän sävyä Taupe.
  • Se ei sottaa ihoa vaan tarttuu nätisti vaan karvoihin.
  • Kerroksia lisäämällä kulmakarvoista saa halutessaan vielä paksummat. TÄSSÄ näet videon, jossa aina uudella kerroksella kulmakarvoista tulee vielä näyttävemmät. Itse käytän noin 2-3 kerrosta.

Alla näet kulmissani pelkän kulmakarvageelin voiman.

VIE KULMAKARVAT VIELÄ SEURAAVALLE TASOLLE

Omaan makuuni haluan kulmakarvoista vielä tuuheammat niin käytän vielä kahta NYXin tuotetta. He todellakin osaavat tehdä kulmakarvatuotteita.

HUOM! Kaikki nämä kolme tuotetta ovat nyt yli 20% alennuksessa *Cocopandalla

  • Marjut

    Hei. Mahtaakohan kulmakarvageeli kestää vettä/ saunomista? 😬
    Minulla on samanlaiset kulmat kuin sinulla. Vaaleat ja harvat.
    Olen miettinyt, että tahtoisin näyttää uimahallissa tai kesällä rannalla skarpilta. Ilman näkyviä kulmia ilme on aika valju.

    • Miia Johansson

      Mä uskon, että oot ihan superkaunis täysin ilman meikkiä. Mutta fiiliksen kyllä ymmärrän. Mä laitoin alkuun aamusalille aina kulmakarvageeliä ja poskipunaa, mutta enää en laita mitään.

      En usko, että saunaa oikein kestää ja ei ole muistaakseni vedenkestävä myöskään. 😔 Ei kyllä helposti suttaannu, mutta vesiliukoinen silti.

  • Milla

    Luuletko, että Taupe sopis myös tummatukkaselle, jos ei halua ihan mustia kulmia eikä mitään kovin lämmintä sävyä? Se ash brown, jonka nimen perusteella ottaisin, näyttää jossain jopa liian harmaalle. 🙂

    • Miia Johansson

      Joo uskon, että Taupe vois olla hyvä. Ja usein voikin tulla liian tummat, jos esim mua tummempi valitsee tummemman geelin. 😊 Riippuu tietty mitä lopputulosta hakee.

  • Päikkis

    Miten osaisin valita oikean sävyn? Hiukset ovat tummanruskeat (osittain värjätty), mutta olen ihonväriltäni todella vaalea. Olisikohan taupe myös minulle oikea sävy? Haluan luonnollisen näköiset kulmakarvat.

    • Miia Johansson

      Joo Taupe sopii hyvin monelle vaalealle iholle on hiukset sitten tummemmat tai vaaleammat. 😊

  • Kati

    Ostin tämän juuri eilen testiin ja on kyllä hyvä! Mulla on luonnostaan tumma tukka ja vaalea, punapohjainen iho ja otin riskillä sävyn Espresso. Pelkäsin, että lopputulos olisi punaruskeaan taittava, mutta sävy osuikin juuri nappiin, ei ollut punainen ollenkaan. Eikä tullut liian tummia kulmia, vaan tosi luonnollinen ja omiin piirteisiin sopiva look, kun malttoi lisätä tuotetta maltilla. Taupe olisi kyllä minulle ollut liian valju. Ja se Ash Brown on tosi harmaa, en ymmärrä kuka sitä oikein pystyy käyttämään…?

    • Miia Johansson

      Ihan superia kuulla, että tykkäät ja sävykin on loisto. 😍 Kiitos siis sävyvinkistä! 🥰

  • Mari Keisanen

    Mulla on ongelmana tuon kynän kanssa ettei se tartu ihoon. On todella vaikeaa piirtää tarkkoja viivoja, tekee ennemmin leveää suttua kun joutuu ‘hinkata’ ihoon.
    Tämä sinun suosituksesta jo aikaisemmin ostettu kulmakynä on ensimmäinen jota koskaan testaan niin vertailua muihin ei ole. Mietin, että onkohan maanantaikappale, kuiva jo tullessaan, vai missähän vika?
    Olen myös yrittänyt laittaa pohjustusvoidetta kulmakarvan alle että ottaisi siihen paremmin -ei hyötyä. Käden selkään saan kyllä ohutta viivaa.
    ~Mari~

    • Mari Keisanen

      Lisähuomautus: tarkoitan kulmatussia vaikka puhunkin kynästä 🙄

    • Miia Johansson

      Heippa Mari! 😊 Jos kädelle saat ohuita hyviä viivoja, niin silloin kuulostaa, että kynä toimisi normaalisti. Eli myöskään kulmissa ei kannata laittaa alle mitään, kuten meikkivoidetta tai pohjustusta. Tussi ei välttämättä juuri sen takia tartu.

      Säilytäthän kynää tussipää alaspäin?

      Ja siis tällaisen tussin käyttäminen vaati ainakin multa ensin paljon treeniä. Käden asento on se tärkein. 😊

  • Venla

    Heippa Miia! Tämä ei nyt liity tämän postauksen aiheeseen, mutta aattelin kysäistä tässä, että oisko sulla vinkata yhteensopivaa aurinkorasvaa alima puren meikkipuuterin kanssa? Kahden rasvan kohdalla oon huomannut, että ne paakkuuntuu ja hapettaa tuon alima puren ihan oranssiksi 😕 Mahdollisimman korkea suojakerroin ja ihoystävällinen vaihtoehto olisi etsinnässä. 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa Venla! 🙂 Mineraalimeikkipuuteri sisältää itseasiassa itsessään jo noin 15 SPF:n suojakertoimen (mahdollisesti korkeammankin), vaikka sitä ei purkissa itse lukisi. Mutta tietty lisäsuoja ja siis aurinkotuotteen kerrostaminen ei ole koskaan pahitteeksi. Ootko mitä tuotteita kokeillut?

      • Venla

        Oon kokeillut Cliniquen fysikaalista suojaa ja La Roche-Posayn Anthelios invisible fluidia. Nää on ollut hyviä ainoastaan siis siinä mielessä, ettei oo aiheuttanut herkällä iholla mitään reaktiota, eikä oo tukkinut ja on ollut spf50. Muutoin ei kuitenkaan oo hyviä ja hapettaa tuon alima puren, eikä muutenkaan sovi sinne alle yhtään. 😕

  • Henna

    Onkohan tuo Taube sävy loppunut kulmakarvageelistä vai miksi en sen nimistä sävyä löydä? 🙂

    • Miia Johansson

      Joo, se on varmaan loppunut, jos ei enää näy valikoimassa. 🙁

  • TH

    Kysyn sinulta neuvoa……

    Ostin tuon NYCX:in kulmakynän ja tykästyin sen pitävyyteen, mutta väri on väärä. Samalla kysyn myös mikä voisi olla passeli väri tuossa kulmageelissa?

    Ostin sävyn “chocolate”, kämmenessä se näyttää passelin ruskealta, mutta kulmissa menee liian punertavan ruskeaksi. Olen aiemmin käyttänyt anastasian samanlaista kulmakynää sävyssä “soft brown” ja sen kanssa benefitin kulmaväriä numero 3, se on ollut hyvä combo. Ainut ongelma on se, että anastasian vastaava kulmakynä leviää pitkin otsaa päivän aikana. Olen kokeillut myös benefitin vastaavaa kulmakynää sävyssä 3.5, se on myös liian tumma ja leviää pitkin otsaa päivän aikana.

    Olen siis vaalea iholta, punaiseen taittava iho ja hiukset vaalean ruskeat, mutta kesäisin ne alkaa hieman punertamaan.

    • Miia Johansson

      Heippa TH! 🙂 Nää mun suosittelemat sävyt on kylmiä sävyjä ja toimii tosi monelle. Jos haluaa kevyempää jälkeä, niin painaa kulmäkynää vähän ja tummempaa jälkeä, niin painaa enemmän. Eli vähän samaan tyyliin, kun esim. lyijykynällä saa erilaista jälkeä paperille – vaaleampaa ja tummempaa. 🙂

  • Linda

    Siis tää kulmakarvageeli on paras mitä oon tähän asti ikinä kokeillut!
    (Olen kokeillu niin monia)
    Mulla itsepäiset kulmat ja mikään ei oo nostanut ja pitänyt niitä niin hyvin paikallaan! Ihan paras geeli! 😍

    • Miia Johansson

      Siis eikö ole! Ihan parhautta! <3

  • Minnna

    Siis kiitos!! Oon vuosia taistellu kulmien kaa ja tämä combo: geeli+micro pencil on eka oikeesti toimiva ratkaisu! Ja nuo ash-värit just passelit tälle viileälle blondille😊😊

    • Miia Johansson

      Ihan huippua kuulla! <3

  • Satu

    Mä kävin laminoimassa kulmat. Niistä saa myös vähemmän huomiota herättävät oikeanlaisella muotoilulla (itse en pidä nykymuodin mukaisista paksuista hyvin runsaista karvamatokulmista). Yllätyin todella miten kiva lopputulos on. Karvoja voi kammata mihin muotoon haluaa ja ne myös pysyvät siinä. Ilmeisesti huoltovälin lähetessä geeli on hyvä ja toimii paremmin kuin ilman laminointia.

    • Miia Johansson

      Joo ja laminoidut kulmakarvathan tietty myös taipuu mihin suuntaan just itse tykkää. Vaikka suoraan kattoon tai vähemmän. 😍

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram