KUULAS JA HELPPO MEIKKI UUTUUSLÖYDÖILLÄ

07.03.2022

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda.fi

Kuulas meikkipohja

Tein tämän meikin sillä ajatuksella, että se olisi mahdollisimman helppo. Lisäksi halusin, että se on raikas ja kuulas. Oli ihanaa löytää uusia meikkejä, jotka toimii. Tämä tuotenirsoilija ei nimittäin kovin usein tällaisia löytöjä tee.

COCOPANDALLA ON JUURI NYT MENEILLÄÄN ALENNUKSET NAISTENPÄIVÄN KUNNIAKSI. 4.-8.3.2022 LÄHES KOKO VALIKOIMA ON 22-60% ALENNUKSESSA!

MEIKKIVOIDE, JOKA JÄMÄHTÄÄ KUULAAKSI IHOLLE

Nudestix Tinted Cover Foundation on siitä erikoinen meikkivoide, että se jämähtää todella hyvin iholle eli se pysyy hyvänä pitkään. Se ei valu juonteisiin ja tasoittaa ihon sävyä kauniisti. Se on koostumukseltaan kevyt ja sopii kuivasta ihosta sekaihoon, mutta ei kaikista rasvaisimmalle iholle.

Tämä meikkivoide ei jää kiinni ihon kuiviin kohtiin ja se onkin helppo levittää ihan vaan sormin tai Real Techniques Expert Face -siveltimellä.

Jos etsit jotain edullisempaa kevyttä meikkivoidetta, niin L’oreal True Match Nude on loistava vaihtoehto. Voit lukea siitä lisää TÄSTÄ

SÄVYVALINNAT: Tällainen kevyempi meikkivoide antaa todella paljon anteeksi sävyissä. Itse käytän sävyä Nude 3, kun olen joko hiukan tai enemmänkin itseruskettunut. Sävy Nude 2 on todella vaalealle punaiseen taittavalle iholle. Nude 2.5 sävyä ei itselläni ole, mutta netin swatchien perusteella se olisi sopiva vaalean ihon talvisävy.

UUSI MEIKKIPUUTERIKIKKA

Kun haluat t-alueelle hieman enemmän peittävyyttä ja kiillon kuriin, niin voit käyttää siihen peittävämpää meikkipuuteria. MAC Cosmetics klassikko meikkipuuteri sävyssä NC20 tuo myös lisää valoa vaalealle iholle kasvojen keskiosiin.

Siveltimeksi tähän toimii Real Techniques Setting -sivellin.

PYSYVÄ POSKIPUNA JA EXTRA KUULAUTTA

Nudestix voidemaiset poskipunat ovat todella laadukkaita ja pigmenttisiä. Ne voi lisätä sormin tai vaikka Real Techniques Blush Brush 302 -siveltimellä. Itse ihastuin näistä sävyyn Nude Peach, joka on kaunis vaalealla ruskettuneella iholla tai keltaiseen taittavalla iholla. Viileämpi Bohemian rose on melko varma valinta taas hyvin monelle ihon sävylle.

Extra kuulautta iholle toin Nudestix voidemaisella highlighterilla, jonka sävy on melko läpikuultava. Sävyn nimi on Illumi-Naughty.

SUPERHELPPO LUOMIVÄRI, JOKA SOPII KAIKILLE

Voit valita tästä kuinka pitkälle haluat vielä luomivärit. Otatko vain yhden askeleen, vai menetkö kolmanteen askeleeseen asti? Näillä helpoilla askeleilla tein tämän postauksen meikin.

  1. Levitä Nudestix voidemaista luomiväriä sävyssä Terra koko liikkuvalle luomelle ja häivytä se sormella ylöspäin.
  2. Lisää tummuutta sävyllä Chocolate laittamalla sävyä ihan ripsirajaan ulkonurkasta silmän keskiosaan. Häivytä se sormin tai jämäkällä siveltimellä ylöspäin.
  3. Lisää liikkuvalle luomelle Ofran highlighteria sormella. Itse käytin sävyä Blissful.

HUOM! Jos luomesi ovat rasvaiset, niin kiinnitä nämä luomivärit värittömällä puuterilla, niin saat todella pysyvän lopputuloksen. 

RAIKAS SÄVY HUULISSA, JOKA PYSYY EIKÄ KUIVATA

MAC Cosmeticsin minikokoiset huulipunat ovat todella näppäriä, sillä normikokoiset huulipunat kerkeävät monella menemään vanhaksi ellei niitä käytä paljon.

Käytin tässä punaa nimeltään Relentlessly Red. Sävy on upea punaiseen taittavalle iholle. Lämpimämpi puna keltaiseen taittavalle iholle on Lady Danger. Sävyt näissä punissa ovat todella upeita ja hintakin vain kympin luokkaa. Nämä mattasävyt myös pysyvät todella hyvin, mutta eivät kuivata huulia. Yksi parhain huulipunan koostumus mitä olen testannut. Eivät tarvitse edes rajauskynää.

Helppo voidemainen luomiväri

Näiden mun löytöjen lisäksi Cocopandalla on paljon kaikkia kivoja tuotteita alennuksessa näin naisten päivän kunniaksi. Heillä on myynnissä monia mun suosikkeja. Esimerkiksi Anastasia Beverly Hills voidemainen aurinkopuuteri sävyssä Amber, jota käytin myös tässä meikissä.

  • Emilia

    On kyllä kaunis meikki!

    Mulla on etsinnässä voidemainen (tai nestemäinen) aurinkopuuteri. Mielelläni ottaisin luonnonkosmetiikkaa mutten ole ehdoton. Onko sulla muita ehdotuksia kuin tuo Anastasian (tai se lumenen nestemäinen)?

    • Miia Johansson

      Heippa Emilia ja kiitos! <3 No luonnonkosmetiikan puolella ei oikein ole muuta kuin se, että valitsee jonkin tumman meikkivoiteen siltä puolelta. 🙂

  • Viivu

    Moikka! Osaisitko suositella jotain fysikaalisen suojan omaavaa aurinkorasvaa kasvoille, joka olisi oil free? Onko sellaisia tarjolla luonnokosmetiikassa?
    Aurinkoista viikkoa! 🙂

    • Miia Johansson

      Heippa Viivu! 🙂 Mulla olisi sulle vastakysymys ensin, että miksi haluat oil freen? 😀 Näin osaan miettiä mikä voisi olla oikea ratkaisu. Öljyt tekee tosi hyvää iholle ja erityisesti, jos ne on valittu oman ihotyypin mukaan. Synteettisellä puolellakin näkee usein mainostettavan “oil free” formulalla, mutta kun katsoo inciin, niin usein niistä löytyy kuitenkin öljyä.

      • Viivu

        Kiitos vastakysymyksestä. Olisi toki pitänyt tajuta kirjoittaa syy jo alkutekstiin 😀
        Käyttämäni meikkivoide on öljytön ja koen, että meikkivoide menee aivan kamalaksi päivän aikana, mikäli alla on tujakka aurinkovoide. Olen kokeillut madaran plan cell 30 spf ja bybin aurinkorasvaa ja molemmat aiheuttavat sen, että meikkivoide alkaa menemään kurttuun ja kasaantuu jotenkin huokosten päälle ja lähtee pois joiltain alueilta. Ilman aurinkovoidetta tätä ongelmaa ei ole ja iho pysyy siistinä koko päivän. Mikäli en käytä meikkivoidetta, voin oikein hyvin käyttää molempia mainitsemiani aurinkovoiteita naamallani. Minulla on mielestäni rasvoittuva sekaiho, pintakuivuuden olen saanut kuriin kasvovesi vinkilläsi.

        • Miia Johansson

          Täällä taas kyselen, että mikä meikkivoide sulla on? 🙂

  • Marita

    Luomivärikyniä ilmoittamallasi nimillä ei löydy!?

    • Miia Johansson

      Heippa Marita! Ne on varmaan loppuneet niin siksi ei löydy. 🙁 Moni ainakin IG:n puolella ihastui näihin sävyihin ja varmaan tilasivat.

  • Pepsi

    Moi.
    Luomivärikynät on nousseet mun ehdottomiksi lemppareiksi arkimeikissä. Goshin kyniä oon käyttänyt viime aikoina, täytyypä testata tämä uusi merkki myös.
    Oletko muuten testannut Laveran uutta/uudistettua hyaluron liquid meikkivoidetta?
    Mahtaako olla millainen?

    • Miia Johansson

      Heippa Pepsi! 🙂 en oo vielä testannut, mutta tarkoitus olisi.

  • MJ

    Hei! Onko tässä uudessa meikkivoiteessa hajusteita ja/tai kuinka voimakas tuoksu? 🤔

    • Miia Johansson

      En bongannut synteettisiä hajusteita incistä, mutta kannattaa vielä itse tsekata, jos on hajusteallergia. Tosin laventeliöljyn bongasin, josta tuleekin tuotteen kevyt laventelin tuoksu. Eli joo, kevyt tuoksu on. 🙂

  • Mira

    Hei!

    Cocobandan omistaja vastustaa abortteja. Olin ennen vakio asiakas, mutta tämä tieto sai minut menemään muualle. En halua missään nimessä tukea tällaista aatetta. Toisaalta ymmärrän, että rahaa on sinunkin tehtävä! Eikä aatteilla oikein elä 🙈

    Kiitos Mia ihanasta blogista! 🥰

    • Miia Johansson

      Heippa Mira! 😊 Kiva kun viihdyt täällä. Mä oon jutellut tästä asiasta Cocopandan kanssa. Pyysin heiltä myös tähän selkeän vastauksen, jonka voin jakaa aina, kun joku aiheesta kysyy. Ja se menee näin:

      ”Olemme tietoisia asiasta sosiaalisessa mediassa käydystä keskustelusta, jonka yhteydessä sanotut väitteet sekä vääristyneet faktat koemme Cocopandalla hyvin ikäväksi kuulla.

      Väitteet, jotka leviävät omistajastamme Einar Ø Brandsdalista abortinvastustajana perustuvat Norjan mediassa levinneisiin vanhoihin sanomalehtiartikkeleihin, joissa hän on kommentoinut toisen sikiön abortointia kaksosraskauksissa. Tiedotusvälineet eivät kuitenkaan olleet selvittäneet sitä, että Einar on itse kaksosten isä ja tämä on vaikuttanut vahvasti hänen näkökulmaansa kyseisen aiheen keskusteluissa. Valitettavasti faktatieto on siis matkan varrella sekoittunut median keksimien kohuotsikoiden sekä somekeskusteluiden kanssa.

      Omistajamme on kokoajan korostanut, että mielipiteet ovat täysin hänen yksityishenkilönä antamiaan eivätkä ne millään tavalla edusta hänen omistamaansa yritystä. Haluamme tehdä selväksi, että esitetyt arvot ja mielipiteet eivät edusta Cocopandan arvoja, ja että artikkeleissa esitetty maine omistajastamme on vääristynyt median ja somekeskusteluiden myötä.”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram