VUODEN 2022 SUUNNITELMIA JA UNELMIA

05.02.2022

Vuosi 2022 näyttää itselleni jotenkin paljon valoisammalta. Oon vihdoin päässyt siihen pisteeseen, että oon osannut tehdä oikeita päätöksiä yritykseni ja oman hyvinvointini osalta.

MUUTOKSIA SOME-TYÖHÖNI

Olen harkinnut vaikka mitä muutoksia. Blogiin olen miettinyt vieraskirjoittajaa. Olen suunnitellut liiketilan vuokraamista. Olen jopa punninnut sitä, että palaisin takaisin lentotyöhön ja lopettaisin koko homman. Mikään vaihtoehto ei kuitenkaan ole tuntunut hyvältä. Kaipaan siis kipeästi sosiaalisempaa elämää, koska olen entisenä lentoemäntänä tottunut olemaan jumissa satojen ihmisten kanssa pilvien yläpuolella. Sitä työtä rakastin henkisesti, mutta en fyysisesti.

Olisin myös halunnut alkaa ottamaan enemmän kantaa yhteiskunnallisiin asioihin, mutta muutaman kokeilun kautta totesin ettei henkinen kanttini riitä vastaanottamaan kaikkea sitä kuraa. Ihmisiltä kun puuttuu keskustelutaito ja halu oppia ymmärtämään muuttuvaa maailmaamme. En halua työkseni riidellä ihmisten kanssa. Siksi tein päätöksen, että kaikki sisältö mitä laitan someen on tästä lähtien kevyttä ja iloista.

Sen muutoksen, johon olen jo ottanut ensimmäisiä askelia on Instagram-sisältöni. Näytän siellä enemmän omaa (hyvin normaalia) elämääni. Mutta suurimman muutoksen tulette siellä näkemään vasta muutaman viikon kuluttua. Järjestin nimittäin itselleni studiokuvaukset tässä taannoin, sillä halusin jotain muutosta yksinäiseen työhöni. Ajattelin, että kuvauspäivän aikana ja sen jälkeen mieleeni jää muhimaan ajatuksia tulevasta sisällöstä. Näin kävi. Saattaa kuulostaa monimutkaiselta, mutta olen ollut niin jumissa pienessä työhuoneessani ja siksi muutos on tehtävä vaikka väkisin. Ja mikä sen parempaa onkaan, kun tehdä muutosta toisen luovan ihmisen kanssa eli kuvaajan kanssa.

En halua vielä paljastaa tarkemmin suuntaa, sillä niin moni julkisesti ilmoittamani muutos on vesittynyt. Mutta idea on syntynyt, loistavia kuvia tehty ja uusi kuvauspäivä on jo mielessä.

VUODEN 2022 YHTEISTYÖKUMPPANIT JA TUOTENIRSOILUA

Jatkan tänä vuonna samojen tuttujen kumppaneiden kanssa yhteistyötä. Mukana on siis Cocopanda, Oletkaunis ja Jolie. Lisäksi muutama kertaluontoinen yhteistyö on jo sovittu.

Omalla tuotenirsouden tasolla kauneusvaikuttajan työ on todella haasteellista. Pelkästään tämän vuoden puolella olen kieltäytynyt jo 8000 euron edestä yhteistöitä, koska tuotteet eivät olleet mielestäni sellaisia, joita voisin kehua maasta taivaisiin. Ja harvoinhan (tuskin koskaan) se on näin minkään brändien jokaisen tuotteen kohdalla. Se on tietenkin todella harmi, mutta ymmärrettävää, että kaupallisessa yhteistyössä ei voi sanoa kaikkea mitä haluaisi tai pitää sanoa jotain sellaista, mitä ei haluaisi sanoa (tähän en millään kykene). Siksi verkkokaupoista on tullut parhaita yhteistyökumppaneita. Voin valita heidän tuotteistaan ne parhaat ja saan usein melko vapaat kädet sisällönsuunnittelussa. Näinhän se pitäisi ehdottomasti ollakin, jotta vaikuttajayhteistyö toimii parhaiten.

Valitettavasti pelkään, että olen hiljalleen leimautumassa “vaikeaksi henkilöksi” markkinoijien puolella, koska tulen aina olemaan rehellinen ja teidän lukijoiden puolella. Siksi satunnaiset seuraajakommentit siitä, että muka suosittelen tuotteita joista en pidä, riipaisevat syvältä sisimmästä. Näin ei todellakaan ole. Jos olisi, niin halleluja olisin jo todella varakas nainen.

VUODEN 2022 VAPAA-AJAN UNELMIA JA SUUNNITELMIA

Ajattelin listatata tähän ajatuksia tästä vuodesta ja mitä se voisi sisältää henkilökohtaisessa elämässäni.

  • Aloin tänään säästämään rahaa lomaa varten, kun siirsin rahaa säästötilille. Mietin, että jos ensi talvena lähtisi jonnekin kauemmaksi. Olen tässäkin asiassa melko nirso, koska olen nähnyt niin paljon upeita paikkoja ja hotelleja työn kautta. Eniten kuitenkin kaipaan lomalla kivaa tekemistä. Siksi ajatukissa on tällä hetkellä Florida. Sinne pääsee suoralla lennolla ja ainakin frisbeegolf-ratoja on pilvin pimein.
  • Kesän aiomme viettää mahdollisimman paljon tien päällä matka-autoillen. En vielä tiedä tulenko pitämään karavaanarielämästä, mutta jos en, niin kesän lopussa voitte ostaa meiltä auton pois.
  • Aamusalit ovat tuoneet arkeeni niin paljon energiaa ja rytmiä. Sitä aion jatkaa noin 5-6 kertaa viikossa.
  • Talon maalaus ja vielä pari pientä remppajuttua. Sitten välittäjä arvioimaan talo, jonka jälkeen voidaan alkaa pohtimaan pankin kanssa seuraavaa askelta. Rakentaminen on ollut puheissa jo monta vuotta, mutta katsotaan mihin päädytään.
  • Ja mitä enemmän ikää tulee, niin ymmärtää elämän rajallisuuden. Toivon siis, että minä ja läheiseni pysyisimme terveinä. Se on suurin unelma.
  • Kai tähän voisi lisätä, että olisi mahtavaa voittaa Creator Awards 2022, jossa olen ehdolla kauneuskategoriassa. Se olisi suuri kunnianosoitus kaikesta tästä työstä, jota olen tehnyt.

Ja muuten unelmointi auttaa jaksamaan tämän aina vaan jatkuvan pandemian keskellä. Tosin nyt on onneksi taas jo valoa tunnelin päässä.

  • A

    Siis juuri siksi seuraan sua, että saan ihan OIKEITA tuotesuositteluita ja ne aidot plussat ja miinukset. Eli lukijana todellakin kiitän nirsoilusta! Muutenhan homma vastaa ihan normi mainostamista, josta lukija ei hyödy oikee mitenkään…

    • Miia Johansson

      Joo ja siis mä kerron oikeestaan vaan niistä hyvistä tuotteista eli tosi harvoin tulee sinänsä negatiivista sanottua. Jätän vaan ne tuotteet pois, joista en tykkää tai en koe, että mikään ihotyyppi hyötyy. 👌

  • Siiri

    Toivon sydämeni pohjasta, että voittaja olisikin juuri sinä! Odotan tältä vuodelta ihania meikkejä, huippua kosmetiikkaa, kauneusboksia!!!!!, ja tietty karavaanarisisältöä! Koska miksi ei, ihanaa laajentaa myös omaa tietoutta laidasta laitaan. Kiitos Miia kun teet tätä!❤️

  • Emmi Karjalainen

    Toivon kaikkea hyvää kuluvalle vuodellesi! Ihana, ku oot meijän lukijoiden puolella. Ja niin monet meistä sinun puolella. 🙂 tosi kunnioitettavasti pidät rajoistasi/arvoistasi kiinni, se on ihailtavaa!

  • Kata

    Haluan myös kiittää siitä, että olet nirso 😄🧡 Oot oikeastaan ainoa jota seuraan ja juuri sen takia, kun olet luotettava! Ja tähän tulokseen olen tullut ihan vain sun blogin perusteella. En siis edes tiennyt että sulla on tällainen periaatepäätös! Jotenkin rehellisyys paistaa läpi hyvällä tavalla ☺️

  • Jh

    Kiitos niin paljon blogistasi ja instatilistäsi! Ihoni on tullut kuntoon ja olen saanut todella hyviä vinkkejä meikkaamisesta/meikeistä 😍 arvostan todella paljon, että et suosittele mitään huonoja tuotteita. Ihanaa kevään odotusta 🥰

  • Kata

    Mä kyllä niin arvostan sitä että pidättäydyt sellaisista yhteistöistä joiden tuotteista et oikeasti pidä. Nykypäivänä näin kuluttajana et voi uskoa enään kenenkään puheisiin, kaiken takana on raha. Oli se kivaa aikaa kun tätä systeemiä ei vielä ollut, ja ihmiset aidoisti kehui tai moitti tuotteen. Yksi suurimmista syistä miksi lopetan tiettyjen ihmisten seuraamisen somessa, on se että suusta tulee sellaista potaskaa, pääasia heille vain ett rahaa tulee.

  • Sanna K

    Kiitos Miia, tämä on juuri se syy miksi minäkin luen sinun blogiasi. Ja upeita vinkkejä olenkin saanut!

  • Mari

    Olen aivan superkiitollinen “nirsoilustasi”! Olen vuoden seuraamisen aikana vaihtanut monet tuotteet aina kasvojen hoidosta meikkeihin suosikkeihisi perustuen enkä kertaakaan ole pettynyt laatuun, ja jopa meikkipohjatuotteiden sävyt ovat osuneet oikeaan! Arvostan siis suuresti työtäsi ja asennettasi!

    Lisäksi nuo verkkokaupat ovat toimineet erinomaisesti, niissäkin kun on eroja 🙂

  • Marjut

    Kiitos kun olet nirso. Se tarkoittaa minulle luotettavuutta. Minäkin olen saanut neuvoillasi pintakuivan couperoottisen ihoni kuntoon ja nykyään oikeasti pidän ihostani. (Tunnustan, että jopa ihailen ihoni kuntoa nykyään.🙈) Vielä on hakusessa se mulle täydellinen öljyputsari ja uusia vinkkejä onkin edellisessä postauksessasi. Kiitos kun toistat samoja perusasioita ihonhoidosta, asiat painuu pikkuhiljaa ”tajuntaan asti”. Kaikkea hyvää tähän vuoteen! Sivellin- ym vinkit on myös erittäin tervetulleita.

    • Miia Johansson

      Heippa Marjut! 🙂 Joo, pitää ehdottomasti päivittää nuota mun sivellinvinkkejä, vaikka paljon niitä samoja edelleen käytän. Ja ihan superia kuulla, että ihailet omaa ihoasi. Ihan parasta! <3

  • Katja

    Nirsoilu 😍

    Juuri siksi sinua on kiva seurata, kun et omien tulojen takia suosittele ja esittele kaikkea, vaan valitset vastuullisesti ne tuotteet, mille annat näkyvyyttä.

    Ja mitä yhteiskunnalliseen keskusteluun tulee, niin oikein ymmärrettävä rajaus. Omasta hyvinvoinnista on pakko huolehtia. Vaikka on ollut kyllä ilahduttavaa lukea niistäkin ajatuksistasi!

    Kiitos, kun teet työtäsi!

    • Miia Johansson

      Heippa Katja! 🙂 Ja kiva kuulla, että ymmärrät mun rajauksen.

  • Rva A.

    Oikea valinta, että olet päättänyt kertoa vain hyvistä tuotteista, helpottaa ehkä lukijoitasi hahmottamaan tuotteiden laadun ja ehkä myös niiden sisällön, siitä huolimatta ainoa oikea tapa saada tuotteen sopivuus selville on ostaa ja testata se itse, jos suosituksesta on ollut itselle hyötyä, silloin kuuluu kiittää ja sitten taas antaa kritiikkiä, jos ei valinta ole miellyttänyt tai sopinut.

    Kysyn nyt aika vaikeankin kysymyksen, yritän olla provosoimatta tai heittämättä ikävää sävyä kehiin, mutta, kuten varmaan me kaikki huomataan ja on kyllä pakkokin huomata, halusimme tai emme, koska markiinointi on raadoillisen raastavaa ja kohdentavaa, niin pitäiskö asiakkaiden/lukijoiden/tai suositusten perässä kulkevien vetää sellainen johtopäätös, että esim. kaikki uutuudet jotka esiin tulevat, etkä niitä tarkastelun kohteeksi ota, ovat automaattisesti huonoja/sopimattomia tuotteita?

    Onko siis kiellettyä, että kertoo myös tuotesarjojen huonot lanseeraukset, eikä jätä niitä vaan ottamatta käsittelyyn, onko näissä siis miten suuri sensuuri? Muistaakseni olet joissakin osioissa joitakin erimerkkejä ottanut, mutta se on jäänyt marginaaliin.

    Itse ajattelisin, että jos blogia pidän, voin itse ottaa myös huonoja esimerkkejä ihan vaan vertailun vuoksi, eikä siitä pitäisi tuotteiden maahantuojien, välittäjien tai myyjien vetää herneitä sieraimiinsa.

    Tuotteiden vertaaminen ja niiden omakokemuksen jakaminen on aika vaikea laji, koska lukijoiden iho ei ole sama kuin blogin pitäjän. Lisäksi ihon pohjakunto vaikuttaa siihen, miten erilaiset tuotteet toimivat, ja yksi juttu, mistä ei juurikaan ole kirjoitettu on se, kun esiintyy aina (tai useimmiten) meikattuna, ei ihon alkukuntoa juurikaan voi tietää, sillä oikeastaan kaikkien iho näyttää jokseenkin hyvältä, kun on meikannut sen viimeisen päälle, tarkoitan tällä sitä, että jos kasvo esiintyy viimeisen päälle meikattuna ja teksti alla suosii jotain tiettyä ihonhoitotuotetta, ei se mielestäni anna täysin aitoa käsitystä siitä, miten tuote sopii lukijalle. Etäkosmetologia on haastavaa.

    On kuitenkin ilo, että monet ovat suosituksista innoissaan ja löytäneet sopivat tuotteet, itse olen niin uber-nirso, etten oikeestaan usko mihinkään ennenkuin pääsen itse toteamaan, olen skeptikko, minulle ei oikeestaan pysty suosittelemaan yhtään mitään, siksi en edes halua mennä kosmetiskille, ettei tule vaadittua takuita (heh), tilaan ja testaan, testaan ja tilaan mieluummin. Smile : )

    • Miia Johansson

      Heippa Rva A! 🙂 Ei missään nimessä ole kiellettyä kertoa myös huonoista tuotteista ja kuten tuossa kommentin alussakin sanoit, että mielestäsi valinta on oikea kertoa vaan niistä hyvistä. Jokainen pitää blogia omalla tavallaan, mutta mä en tosiaan näe siinä mitään pointtia, että haukun joitakin tuotteita. Voi hyvinkin olla ja onkin sellaisia tuotteita, joista itse en pidä ja joku muu taas pitää. Haluan pitää tämän paikan iloisena paikkana.

      Ja ei pysty suoraan päättelemään siitä, että jos en jostain uudesta tuotteesta kirjoita, niin se olisi heti huono. Multa voi aina kysyä, että oonko testannut ja mitä pidin? 🙂 Erityisesti täällä blogin kommenttiboksissa pyrin vastaamaan ihan kaikkiin kysymyksiin.

      Itse otan tuotesuosituksissa aina huomioon ihotyypit ja iho-ongelmat. Siksi mulla tosiaan on kohdennettuja postauksia eri ihotyypeille. Vaikka olen näitä kaikkia suosittelemiani tuotteita kokeillut, niin moni niistä ei ole omassa käytössä juuri nyt, koska pyrin käyttämään tuotteita, jotka on nimenomaan omalle ihotyypilleni. Raaka-aineista pystyy siis katsomaan kenelle tuote on ihanteellisin ja minkälaiset raaka-aineet auttavat mihinkin iho-ongelmaan.

      Maikkaajana on tosin pakko olla eri mieltä sun kanssa, että meikattuna kaikkien iho näyttäisi hyvältä. On paljon ongelmaihoja tai ihan vaikkapa pelkästään todella kuiva tai pintakuiva iho, niin myös ammattilaisena tällaista ihoa on vaikea saada näyttämään ns. virheettömältä. Ja jos tarkoitat kuvia, jotka on tietyn ihotyypin postauksessa, niin ne ovat siis vain kuvituskuvia. En ole vielä ajatellut ostaa kuvituskuviksi valokuvai esim. rosacea tai akneihosta. Mielestäni tärkeintä on se, että tekstin kautta selviää mitä raaka-aineita sisältäviä tuotteita tietyn ihotyypin kannattaa suosia.

      Se on tietenkin totta, että vaikka kuinka tiedän mikä sopii millekin ihotyypille, niin silti on aina moooonia poikkeuksia. Meillä ihan jokaisella on todella uniikki iho ja siksi on täysin mahdollista, että aina ei mun, kosmetologin tai kenen vaan tuotesuositus toimi.

  • Kreetta

    Kiitos Miia sun ihanasta blogista. Aina odotan sun uusia kirjoituksia. Mukava on kuunnella tarinoita elämästä sekä kauneudesta. Niin hyviä vinkkejä olen saanut sulta. Sun insta tili on niin paras. Monilla tilit on täynnä mainoksia. Sentakia olen lopettanut useamman tilin seuraamisen. Kiitos kun testailet meidän seuraajien puolesta.🥰

    • Miia Johansson

      Onpa kiva kuulla Kreetta! 🙂 Joo, sinänsä ymmärrän mainokset, koska jos tätä haluaa tehdä työnään niin ne on ainoa tulon lähde monelle varsinkin jos on pelkkä IG-tili eikä omia sivuja. Mutta ymmärrän myös täysin sua, että liika mainostaminen saattaa viedä pois fiiliksiä seurata jotain henkilöä.

  • Markit

    Heippa; Paljon on sinulla suunnitteilla. Minulle kuten monelle muulle on tämä se ainoa kauneusblogi, mitä luen. Se ainoa, jossa suosituksiin voin luottaa ja jonka lukemisesta tulen hyvälle tuulelle. Siksi kait blogiasi luen useammankin kerran päivässä. Tarkistelen asioita ja tutkin suosituksia.
    Harmi, että jätät yhteiskunnalliset aiheet, joskin ymmärrän sen. Joskus joku kommentti kohdistuu sinuun epäreilusti ( ja silloin olen saattanut mahdollisesti ihan pikkuisen ehkä provosoitua 😄). Ja kuinka paljon mahtaa olla julkaisukelvottomia kommentteja. Kunpa ihmiset olisivat kilttejä toisilleen eikä ilkeyksiä kirjoiteltaisi.
    Mikä se sellainen vieraskirjoittaja on? ” Kevyttä ja iloista”…sitäpä se elämä ei aina ole, joten sillä tavalla kirjoittaminenkin voi olla raskasta. Tsemppiä siihen kuitenkin.
    Toivottasti blogisi jatkuu juuri sellaisena kuin haluat. Sinähän sen päätät. Ja minä kyllä uskollisesti luen.❤

    • Miia Johansson

      Joo, totesin tuossa taannoin, että taidan olla persoonaltani sellainen “thrill seeker” eli koko ajan etsin jotain uutta mistä voi kunnolla innostua. Siksi näitä muutoksia ja suunnitelmiakin pitää koko ajan olla.

      Mutta siis vieraskirjoittaja on siis vaan jokin toinen henkilö joka kirjoittaisi sivuilleni samasta aihealueesta, mutta hänen tyylillään ja hänen kuvillaan. En vaan tiedä toimiiko sen, koska suurin osa teistä kuitenkin tulee tänne lukemaan mun juttuja. Ainoa tapa miten näen sen toimivan on jokin asiantuntija, joka tietää jostain aiheesta enemmän kuin minä. Esimerkiksi vaikka sisäisestä kauneudenhoidosta.

      • Markit

        No enpä sitten perusta vieraskirjoittajista 😄. Mutta se on kyllä ollut mukavaa, kun välillä linkkaat toisiin blogeihin, kun aihe osuu sopivasti. Niitä olen kyllä aina lukenut. Tai olet käyttänyt asiantuntijoita, joilla on enemmän ollut tietoa kuin sinulla jostain aiheesta.
        Mutta kyllä se on Miia sinun persoonasi, joka tähän blogiin vetää. Älä muuta sitä.🌹

        • Miia Johansson

          Voi kiitos! 🙂 Joo, asiantuntijoita haluaisin kyllä käyttää jatkossa enemmän, niin saisin teille uutta tietoa.

  • Outi

    En voi kuin yhtyä muiden kehujien joukkoon! Pidä linjasi ja nirsoile, jotta voit kirjoittaa rehellistä sisältöä ja nukkua yösi ilman omantunnon tuskia, vaikka kyse on “vain” kosmetiikasta, meikistä ym. Ja juuri rehellisyyden takia seuraan vain sinua. Tsemppiä tähän vuoteen ja terveyttä!!! Olet paljon ymmärtänyt elämästä, kun kaipaat terveyttä itselle kuin läheisille. T. Kahden erityislapsen äiti

    • Miia Johansson

      Heippa Outi! 🙂 Joo, kai näitä asioita alkaa vasta enemmän ymmärtämään, kun jotain tapahtuu ja myöskin jos perheessä on jotain ns. normaalista poikkeavaa. Tai mikä nyt on normaalia lopulta? Mulla on itselläni kehitysvammainen pikkuveli.

  • Lempi

    Mainioita suunnitelmia ja todella hienoa, että lähestyt asioita myös oman hyvinvoinnin ja jaksamisen kannalta. Se on äärettömän tärkeää (sanoo tämä loppuunpalanut työkyvytön ruudun toisella puolella). En ehtinyt kommentoida kantaaottavia postauksiasi ennen niiden sulkemista, joten haluan nyt tässä sanoa, että olet todella rohkea, kun uskalsit julkaista niitä ja yrittää vaikuttaa vanhentuneisiin asenteisiin. Ja kun luin kommentteja, ajattelin, että voi ei, nyt kyllä Miialla tosi raskasta (varsinkin kun tiesin, että siellä on varmaan vielä tosi pahoja julkaisemattomia kommentteja). Ihmiset käyttäytyvät netissä äärimmäisen typerästi. Tästä valitettavasta faktasta johtuen rajaaminen kevyisiin postauksiin on hyvä. Minäkin tulen tänne aina piristäytymään lukemalla kivoja postauksia lempiaiheestani kosmetiikasta (plus tykkään myös lukea niitä lifestyle- ym. tyyppisiä postauksia). Kaikkea hyvää sinulle alkavaan kevääseen ja kiitos ihanasta blogista! <3

    • Miia Johansson

      Kiitos Lempi ja toivon sulle todella paljon voimia! <3

  • Tiia

    Tosi hyvä päätös tuo kepeät ja iloiset aiheet! Someriitely ja -pauhaus ovat seuraajan/lukijan näkövinkkelistä todella raskassoutuista luettavaa.

    You go girl!

    • Miia Johansson

      Joo ja erityisesti, kun meillä kaikilla on ollut enemmän ja vähemmän vaikeaa koronan kanssa. 😔

  • Paltsu

    Hei mun on pitänyt pitkään kysyä sulta, mitä mieltä oot Mossan ja Laveran ihonhoitotuotteista? Oon huomannut että et ole niistä juurikaan kirjoittanut (jos olet niin on mennyt ohi) ja mietin vain että onko siihen syynä se, että et koe näitä sarjoja mielenkiintoisiksi, vai ovatko tuotteet mielestäsi kehnoja sisällöiltään tms? Lähinnä siis siksi mietin kun nuo on sellaisia helposti kauppareissulla hankittavia sarjoja / helposti lähestyttäviä, joista luonnonkosmetiikkaan tutustuminen olisi helppo aloittaa. Eikä tää siis ollu mikään “vaatimus” kirjoittaa niistä vaan ihan mielenkiinnosta kysyn 😊

    • Miia Johansson

      Heippa Paltsu! 🙂 No mä en ole niin innostunut noista brändeistä, koska niiden raaka-aineet ei ole mun mielestä niin hyvät. Tai sanotaanko toisin päin, että parempiakin kun on saatavilla.

  • Amanda

    Voi olen niin eri mieltä muiden kanssa. Olen vuosia kulkenut mukanasi, vaiken meikkaa juuri ikinä, enkä läträä millään purnukoilla. Jotenkin päädyin lukemaan blogiasi juuri silloin, kun muutit urasi suuntaa tähän nykyiseen, ja jäin koukkuun. Mielestäni olet älyttömän taitava siinä mitä teet. Enkä voi tarpeeksi korostaa (sen keskellä mitä kaikkea sekavaa eri alustoilla julkaistaan), miten paljon arvostan sisällöllisesti ja kielellisesti laadukasta tekstiä. Vaikka meikkaamisvinkit ovat olleet ilo niihin harvoihin hetkiin kun meikkaan, olen kuitenkin pitänyt eniten postauksia, joissa raotat enemmän omaa elämääsi ja ajatuksiasi. Ne ovat olleet minulle tämän blogin suola. Ymmärrän, että olen varmasti ihan marginaalilukija 😀 ja ymmärrän päätöksesi <3

    • Miia Johansson

      Heippa Amanda! 🙂 Voi kun kiva kuulla ja siis toki tulee vielä tällaisia henkilökohtaisia postauksiakin, mutta yhteiskunnalliset asiat jätän pois, joita oon käsitellyt jonkin verran tuolla Instagramin puolella.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram