NOPEA ARKIKAMPAUS MINUUTISSA x 5

17.02.2022

*Sisältää mainoslinkin.

Itse saatan välillä keskittyä aivan turhaan kikkailuun hiusten laitossa, vaikka usein ne simppelit kestää parhaiten koko päivän ja on samalla todella elegantteja. Pienet erot hiusten laitossa saattaa tehdä suuren eron, joten kannattaa kokeilla hieman erilaisia variaatioita esimerkiksi niinkin simppelissä asiassa kuin ponnarissa.

1. PONNARI KASVON MALLIN MUKAAN

Eri tavoin tehty ponnari muuttaa ilmettä todella paljon. Joitakin pukee tiukan siististi taakse vedetty elegantti ponnari. Itselleni taas sopii ponnari keskijakauksella ja muutamilla kevyesti kiharretuilla hiussuortuvilla.

Kumpi näistä sopii sulle paremmin?

2. PUOLIPONNARI KAHDELLA TAPAA

  • Ensimmäinen tapa on tupeerata hiuksia hieman koholle päälaelta ja vetää puolet hiuksista elegantisti taakse. Itse kiinnitin puoliponnarin kahdella pinnillä laittamalla ne ristiin.
  • Toinen tapa on nostaa puoliponnari hieman korkeammalle ja kihartaa söpöjä suortuvia kehystämään kasvoja.

3. NOPEA NUTTURA JÄTTISPRUNCHIELLA

Vedin hiukset vain taakse tiukalle ponnarille ja käänsin hännän pienelle silmukalle *jättimäisellä sprunchiella, joka tekee ohuenkin hiuksen nutturasta suuremman näköisen.

4. HAINHAMPAAT OVAT TAAS TÄÄLLÄ

Hainhampaat ovat olleet muodissa taas jo hyvän tovin. Kävin ostamassa oman klipsini H&M:stä. Vaihtoehtoja siellä oli vaikka kuinka paljon. Nopeampaa arkikampausta saa hakea.

5. LOIVAT ETUHIUSLAINEET

Jos hiukset on leikattu kerroksittain tai etuhiukset eivät yksinkertaisesti kasva kovin pitkiksi, niin suoristusraudalla tekee niihin nopeasti parit laineet.

Ensimmäinen laine kannattaa laittaa noin silmien kohdalle, jotta laineet näyttävät mahdollisimman tasapainoisilta kasvoilla. Loput hiukset voi jättää auki tai heittää nopealle löysälle ponnarille.

Mikä on sun lemppari arkikampaus tai joku hiuskikka, joka on supernopea. 

  • Päivi RÄSÄNEN

    älä tee mitään jätä tukka pesemättä mitä kauemmin sen parempi kampaus on aina uniikki joka päivä kun herää kellään ei oo samanlaista. kaiken paras on pipo aina ainutlaaatinen kampaus kun otat sen pois avot.

  • Eve

    Lemppari arkikampaukseni on ponnari taaksepäinvedettynä. En tosin tee siittä tiukan näköistä vaan mieluummin työstän hiuspuuterilla tyveen kuohkeutta ja ilmavuutta. Vaihtelua haen laittamalla ponnarin sivujakauksella. Suihkutettava hiuspuuteri toimii tässäkin super hyvin.

    • Miia Johansson

      Kuulostaa just täydelliseltä ja näppärältä 😍

  • Maria

    Olipa hyvät ja simppelit ohjeet! Menee kyllä kaikki kokeiluun, varsinkin kun juuri leikkautin samanpituiset hiukset kuin sulla näissä 🙂

    • Miia Johansson

      Oi kiva kuulla! 😍 Vaikka nää on tosi simppeleitä, niin aina välillä unohtaa just tällaiset tosi helpot ja käytännölliset. 😊

  • Jps80

    Korkea ponkkari ja toinen hainhammas/klipsi. Melkein joka päivä jompikumpi!

    • Miia Johansson

      Just täydellistä 😍 mä ootan et saan pidemmät hiukset, niin onnistuu myös korkea ponnari.

  • Miia Hälikkä

    Arkena keittiötyössä myssy päässä.. joko toispuoleinen sykerönuttura tai toispuoleinen letti.. siinäpä se, helppo ja nopea 🙌 kivat vinkit oli nuo 😍

    • Miia Johansson

      Toispuoleiset jutut aina unohtuu vinkata, kun vielä on näin lyhyet hiukset. Hyvä kun sanoit 😍

  • Charming Nails

    Kivoja ideoita! Ei aina arkeen keksi kampauksia vaan vetää äkkiä ponnarille. Töissä haluan että tukka on kiinni. Mutta vaihtelen erilaisia ponnareilla, sprunchieilla ja kivat hain hampaat etsinnässä. Vedän joko tiukalle ponnarille tai löysälle.
    Kun haluan laittaa tukkaa, muotoilen rockabilly tortun etuosaan ja laitan kauniilla pinneillä kiinni päälaelta, loput voi jättää auki tai ponnarille.

    • Miia Johansson

      Hennesissä oli tosiaan vaikka minkä värisiä ja mallisia hain hampaita. 😀

  • Nezzi

    Oletko kokeillut Dyson airwrap -kiharrinta?

    • Miia Johansson

      Heippa Nezzi! 🙂 No itseasiassa en ole, mutta hieman kiinnostelee. Superkalliin hinnan takia pitäs eka käydä kokeilemassa.

  • Anne

    Sellanen sotkusykerö “nuttura” korkeella keskellä päätä tai sivulla hainhampailla sykerö 😀

    • Miia Johansson

      Ihan parasta ja helppoa! <3

  • T.h.

    Silloin kun mulla oli pidemmät hiukset, laitoin ne aina ranskanletillä edestä/päältä taakse kiinni. Opin tekemään letin tosi nopeasti käyttämättä peiliä ja oli lopulta niin helppo verrattuna normaaliin ponnariin! Siksi siis, että ei päässyt menemään takkuun eikä pörröttänyt sähköisenä talvella. Nykyään arkena aina ponnari tai sekainen nuttura, kun hiukset ei yllä kunnolla letille vielä.

    • Miia Johansson

      Ah joo ranskanletti on kyllä klassikko. Mäkin osasin tehdä sen itelleni, mutta en tiiä osaanko enää. 😀 Pitää muuten kokeilla nyt kun sanoit ja kunhan nää hiukset tästä kasvaa. <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram