PARAS RIPSIVÄRI – LÖYDÄ OIKEA TUOTE JUURI SINULLE

08.01.2022

*Sisältää mainoslinkin.

Olen huomannut, että aika moni on jäänyt käyttämään samaa kallista ripsivärimerkkiä, jonka on vuosia sitten ostanut esimerkiksi lentokoneesta. Tietenkin se on ihan parasta, että on jokin luottoripsari, joka toimii aina. Vuosien mittaan on kuitenkin markkinoille tullut niin paljon uusia ripsareita, jotka tekevät vähintään yhtä hyvää jälkeä ellei parempaakin. Saatat selvitä myös paljon halvemmalla.

Tässä postauksessa on mukana eri hintaluokan ripsareita ja myös uusia löytöjä. 

VALITSET VAAN OTSIKOIDEN MUKAAN SEN MITKÄ OVAT OMAT RIPSARITARPEET.

JOS HALUAT TUUHEAT JA PAKSUMMAT RIPSET

Tuuheuttava ripsiväri tekee usein ripsistä paksummat eli tuotetta tarttuu ripseen hieman tuhdimmin. Tällaisissa ripsiväreissä on usein paksu, hieman tiimalasin muotoinen harja.

PARHAAT TUUHEUTTAVAT RIPSIVÄRIT: 

JOS KAIPAAT EROTTELEVAA JA PIDENTÄVÄÄ RIPSIVÄRIÄ

Erottelevissa ripsareissa harja on usein melko pieni ja muovinen lyhyillä harjaksilla. Näiden sanotaan pidentävän ripsiä, mutta efekti tulee kuitenkin pääsääntöisesti siitä, että ripsiväriä saa ihan ripsen ohueen päähän asti ja ripset näyttävät näin pidemmiltä kuin ilman ripsiväriä.

PARHAAT EROTTELEVAT RIPSIVÄRIT: 

  • Uusin löytö on *LH Cosmetics infinity power lash, jolla ei tule klönttisiä ripsiä vanhingossakaan ja heti ensimmäisellä kerroksella tuotetta tulee ripseen kauniisti.
  • *Lancome Lash Idole erottelee ja maalaa ihan jokaisen ripsen (ne pienemmätkin) mennessään. Tästä sain suosituksen teiltä.

JOS RIPSIVÄRI LEVIÄÄ HELPOSTI LUOMILLE

Tällöin kannattaa valita lämpimällä vedellä lähtevä ripsiväri. Itse käytän näitä erityisesti kesällä, jolloin iho hikoilee ja tavallinen sekä vedenkestävä ripsiväri tällöin tuhriintuu ihon rasvojen vuoksi iholle.

PARHAAT LÄMPIMÄLLÄ VEDELLÄ (ELI 38 ASTEISELLA VEDELLÄ) LÄHTEVÄT RIPSARIT: 

JOS KÄYTÄT LUONNONKOSMETIIKKAA

Luonnonkosmetiikkaan on hiljalleen tullut myös hyvin toimivia ripsareita. Valitettavasti lämpimällä vedellä lähteviä tai vedenkestäviä ei tässä kategoriassa vielä ole. Yksi parhaimmista on ehdottomasti *Lily Lolo Big Lash mascara.

JOS TAIVUTUKSET EI MILLÄÄN PYSY

Vedenkestävä ripsiväri ei estä luomille tuhriintumista päivän aikana sillä se lähtee pois öljyillä. Kun ripset osuvat luomiin, niin ihon omat rasvat irrottavat sitä aivan samalla tavoin kuin tuote, joka poistaa vedenkestävän ripsivärin.

Vedenkestävä ripsiväri onkin siis paras mahdollinen sellaisille, joiden ripset eivät meinaa pysyä taivutettuina koko päivää. Itse käytän vedenkestävää ripsiväriä vain ripsien tyvessä, jotta taivutus pysyy.

Uusin suosikkini on *Bbia Never Die ripsari, joka oli aluksi hieman klönttinen, mutta nyt tykkään siitä todella paljon.

HUOM! Kaikki ripsivärit lähtevät pois muun meikin mukana, kun käytät öljypuhdistusta tai puhdistusbalmia. Näin et tarvitse erikseen tuotetta ripsivärin poistoon.

Kasvojen puhdistustuotteista erilaisiin tarpeisiin voit lukea TÄSTÄ.

LUE MYÖS: Paras ripsiväri x 9 – lukijoiden suosikit (tässä postauksessa annoin omat arvosanat teidän suosikeille)

HUOM! Ripsivärejä voi myös yhdistellä tarpeiden mukaan. Esimerkiksi jos haluaa, että taivutukset pysyy sekä haluaa sellaisen ripsarin joka ei tuhriinnu luomille: Käytä vedenkestävää ripsiväriä aivan ripsien tyvessä ja lopuissa ripsissä lämpimällä vedellä lähtevää ripsiväriä. Tämä on pettämätön kombo!

  • kukkis

    Mikä ihme siinä on että normi ripsiväri ei lähde pois ei sitten millään?
    Haluaisin kokeilla vedenpitävää ripsiväriä, koska taivutukset ei pysy. Mutta millä ihmeellä se lähtis pois kun tavallistkaan ei saa pois. Käytän puhdistusöjyä, kokeilussa on ollut myös erilliset silmämeikin puhdistajat niin vesi kuin öljy. Pyyhkeet on pilalla ripsiväreistä. Ja viimeiset rippeet on seuraavana aamuna poskilla. Nyt en oikein tänä talvena ole viitsinyt edes käyttää ripsaria.

    • Miia Johansson

      Ääh no joo on kyllä ihme! 🤔😔 En keksi muuta kuin laitathan ööjyputsarin kasvoille kuivin käsin ja kuiville kasvoille? 😊

    • Inari

      Ja tuubittavat ripsivärit voisi ehkä siivoutua paremmin. Semmoiset, jotka ei silleen maalaa ripsi, vaan muodostaa pinnalle kuivemman tuubin, ja jotka poistetaan lämpimän veden ja sormilla painamisen yhdistelmällä, tyyliin Blinc.

      • Miia Johansson

        Joo eli nää on just näitä lämpimällä vedellä lähteviä. 😊👌

  • Helena

    Oma lemppari ollut nyt yli vuoden Smashboxin Super Fan, sillä saa tosi pitkänoloiset ripset eikä mun mielestä leviäkään kovin helposti. Onko joku noista sun suosituksista samanlainen (tietty jos oot tuota Super Fania testannut 😃)?

    • Miia Johansson

      Heippa Helena! 😊 Joo oon testannu, mutta siitä on jo vähän aikaa niin en muista ihan tarkalleenn. Olisko aika samanlainen kuin LH Cosmeticsin ripsari. 🤔

  • Sanna Kalapudas

    Mulla on käytössä lancomen idole ripsiväri. Tykkään, mutta ei lähde edes kaksoispuhdistuksella ( öljy+ maitomainen). Joudun ottamaan silmämeikin poistoaineella

  • Markit

    Hei; Olin Lancome Definilsin vannoutunut käyttäjä, mutta nyt olen löytänyt paremman. Nimittäin
    Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara Black WP, vedenkestävä tai ei ja kohtaan erotteleva ja pidentävä. Ja se hinta vasta hyvä onkin! Mitenkäs tämä Miia jäi listalta? Vai onko niin, että sinä löydät useampia hyviä eikä kaikkia voi luetella? Olet muistaakseni testannut. Tämä ripsarijuttuhan on ollut se, mistä olen ollut erimieltä 😀. Ja se taitaakin johtua ihan harjan käytettävyydestä tumpelokädellä ja millaisen lopputuloksen haluaa. Ja ne ripset ovat jokaisella omansa kuten hiuksetkin. Joku tuote toimii sinulla, vaan ei minulla. Tuli luettua tuon linkin takana olevatkin arvostelusi. On niitä ripsivärejä sitten kauhean paljon!

    • Miia Johansson

      Joo se on tosi hyvä ripsari, mutta tosiaan ripsareita on niin paljon, että valitsin tähän nyt vaan ne muutamat, jotka tuli ihan ensimmäisenä mieleen. 🙂

  • Jaana

    Mulla itselläni ehkä suurin ahaa elämys oli aikanaan ymmärtää, että vedenkestävä ripsiväri on erinomainen juuri räntä- ja vesisateen aikaan ja toimii tähän tehtävään erinomaisesti. Kesällä taas luomet usein helteellä hikoilevat ja öljy sotkee/poistaa väriä ripsistä luomille, joten käytän nykyisin samaa kikkaa eli käytän 38-tyyppisiä ripsareita kesäisin. Jotenkin ajatus loksahti, kun yhdistin vedenkestävän ripsarin poistamiseenkin käytettävän öljypohjaisia poistoaineita. Kaipaisin muuten kohtuuhintaista ruskeaa wp + 38 muodoissa, mutten ole hetkeen löytänyt :/ Toinen on usein musta ja toinen ruskea, vähän tarpeesta riippuen.

    Mulla kutkuttaisi kokeilla Ere Perez Avocado Waterproof ripsaria seuraavaksi, mutta hinta on ripsiväriksi aika jäätävä.

    • Miia Johansson

      Joo, hyviä huomiota! 😀 Jeffree Starilta löytyy ruskea 38 ripsari eli tuo kuvassa oleva sama tuote, mutta vaan ruskeana. 🙂 En itseasiassa tiedäkään millä muulla merkillä voisi olla.

      Ere Perezin ripsarista kirjoitin tässä: https://miiajohansson.com/2020/02/luonnonkosmetiikan-vedenkestava-ripsivari-x-2/

      Valitettavasti tuolloin vaan oletin, että jos ripsarin ostaa kaupasta, joka myy luonnonkosmetiikkaa, niin ripsarikin sitä olisi. Mutta näinhän ei siis tuon tuotteen kohdalla ole. 🙁 Valitettvasti menin itse lankaan tässä, kun aina pitäisi lukea INCI-listaa. Mutta jos ei haittaa, että tuote ei ole luonnon, niin sitten ehdottomasti. 🙂

  • Jonsku

    Moikka! Kyselisin neuvoja hiustuotteiden, lähinnä shampoon, valintaan. Tuntuu että ihonhoitotuotteista löytyy jo paljonkin tietoa netistä, ja että tuotteita on joka lähtöön, mutta hiustuotteisiin liittyen puhutaan melkeinpä vain SLS:stä. Meidän taloudessa on kaksi ongelmallista hiuksellista, ensimmäisenä toooooodella paksun ja pitkän tukan omaava teini, jolla hiuspohja rasvoittuu ihan silmissä. Hänellä muuten ihan hyväkuntoinen kiiltävä vahva hius, hoitoaineita ei juuri ole käytössä paitsi latvoihin suihkutettavat hoitoaineet harjaamista helpottamaan. Shampoona ollut flown teepuuöljy-palashampoo, onkohan tämän kanssa menty ihan metsään? 🤔

    Äidillä puolestaan on lyhyt, vaalennettu, ihan hirmuisen huokoinen, karhea, kuiva, eloton hius, johon käytössä xz sulfaatiton nektariini (?) shampoo ja briogeon avokado-kiwi naamio (lähes joka pesun yhteydessä) ja hiukset eivät todellakaan tunnu saavan tarpeeksi hoitavia ainesosia. Jätettävät öljyt ym eivät tunnu hyvältä vaihtoehdolta, koska lyhyt tukka näyttää helposti lähmäiseltä öljyttynä 🙁

    Osaisitko sinä suositella hiusten pesutuotteita sekä äidille että tyttärelle?

  • Maarit

    Mulla sama ongelma kuin Kukkiksella eli normi ripsarit ei vaan lähde millään pois. On kokeiltu öljyt ja silmämeikinpoistoaineet ja aina aamuisin saa vielä poistaa viimeiset rippeet. Ripsarit ikäänkuin tiivistyvät eyelinereiksi ja niitä on tosi vaikea sada pois. Ainoa “pelastus” on ollut noin lämpimällä vedellä lähtevät ripsarit. Ei tarvitse edes hangata paljon että ne jo lähtee 🙂

    • Miia Johansson

      Tuli mieleen, että öljyputsari yhidstettynä musliiniliinaan tai kestovanulappuun vois toimia. 🙂

  • Jenna

    Mikä avuksi, kun olen kokeillut kaikki listan 38 maskarat ja ongelma niiden kanssa on se, että yläluomen ripsiraja suttaantuu heti laittaessani maskaraa. Poistan sen märällä pumpulipuikolla, mutta samalla myös luomivärit kärsivät. Lisäksi kaikki 38 maskarat varisevat itselläni päivän mittaan. Ainut hyvä puoli 38 maskaroissa on ollut, että enää ei yläluomi suttaannu päivän aikana.

    • Miia Johansson

      Heippa Jenna! 🙂 Tää voi tuntua hassulta vinkiltä, mutta laita vaikka jokin paperi luomelle, kun lisäät ripsaria ettei se levity luomelle. Tai sitten koita vaan nostaa leuka tosi ylös ja katso alaspäin, kun lisäät ripsiväriä.

      Ja tuota varisemista mä mietin kaverin kanssa tuossa yksi päivä, kun meille ei ole mikään ripsari koskaan sitä tehnyt. Niin tähän en oikein keksi ratkaisua. 🙁

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram