KAUNEUSBOKSI BY MIIA JOHANSSON – TULOSSA MYYNTIIN!

28.01.2022

Nyt on vihdoin aika paljastaa mitä olen työstänyt viimeisen puolen vuoden aikana. Myyntiin on nimittäin tulossa uusi ja ainutlaatuinen kauneusboksi, joka kantaa sisällään suosikkituotteitani.

Kuten moni teistä jo tietää, niin olen todella tarkka siitä mitä tuotteita suosittelen. Sama pätee myös boksin tuotteisiin. Olen valinnut ne todella tarkasti. Sen vuoksi kauneusboksin tekeminen ei ollut ihan yksinkertainen juttu. Kuin ihmeen kaupalla sain mukaan niin upean kattauksen kosmetiikkaa, että olen aivan ihmeissäni ja super innoissani.

Erityisen tärkeänä koin sen, että itse boksi on helppo käyttää uudelleen. Se sopii siis vaikka sisustukseen, säilytykseen tai lahjapaketiksi ystävälle. Siksi boksissa ei lue mitään. Myös boksin täytesilppu (joka pitää tuotteet turvassa kuljetuksen ajan) on värjäämätöntä ja helposti kierrätettävää.

Tulen myöhemmin kertomaan lisää boksin sisällöstä, kuten monta tuotetta se sisältää, mikä on boksin arvo ja hinta sekä tulen myös paljastamaan yhden tuotteen boksista ennen myyntiä. Tämä yksi tuote personoi boksin juuri sinulle ja tekee siitä entistä ainutlaatuisemman. Mutta sanotaanko, että vaikka edelliset boksini olivat todella kivoja, niin tämä boksi vie koko homman uudelle tasolle.

Kauneusboksini tulee myyntiin NobeBeauty-verkkokauppaan ystävänpäivänä 14.2.2022 klo 12:00. Bokseja on rajoitettu määrä.

 

  • Charming Nails

    Onnea! En ole aiemmin ostanut sun bokseja mutta nyt voisi koettaa onneaan. Pelkään vaan että innostuu liikaa ja pettymys on suuri jos jää ilman 🙂 Tosi kiva idea kuitenkin ja sisältö on takuuvarmasti hyvä!

  • Sonja

    Voi kun ihanaa! En ole ikinä tilannut mitään kauneusbokseja, kun olen ajatellut että kumminkin jää joku tuote käyttämättä. Sun koostaman boksin varmasti uskaltaa tilata, koska kaikki täältä blogista poimitut tuotesuositukset on tähän asti menneet nappiin. Ehkä ostan tän itselleni ystävänpäivälahjaksi 🙂 Toivottavasti boksin saa tilattua, kun on vaan paikalla kärkkymässä klo 12, eivätkä ne kaikki mene samalla sekunnilla.

    • Tina

      Minun ajatukseni sanasta sanaan 😃
      Täytyy pyytää jonkun toisen tilaaman sen mikäli itse ei pääse sitä tekemään. Miian boksit loppuu varmasti alta aikayksikön.

  • Rva A.

    News, jännää!

    Olen tilannut muutaman boxin eri “luontotoimijalta”, kiva tapa tutustua mm. uutuuksiin, mutta. Aika iso osa on ollut ns. “ei sovi mulle” kategoriaa tai “en tykkää lainkaan”, ja jääneet käyttämättä tai yksinkertaisesti sopimatta. Liian moniin oli laitettu mukaan myös värikosmetiikkaa, sitä en ihan tajunnut.

    Onhan se ennalta jo selvää, että tilaajakunta on eri ikäistä ja eri hipiän omaavia, joten kaikki ei voikaan natsata, siksi lopetin boksien tilaamisen siihen muutamaan. Saatan piiiitkän tauon jälkeen kokeilla tätä uutuutta, olen nyt varmaan sitten unohtanut ne muutamat epäonnistumiset : )

    • Miia Johansson

      Joo ehdottomasti boksit ei sovi kaikille. 😊 Jotkut taas rakastaa tällaisia ylläreitä.

  • kukkis

    Sisältääköhän boksi ainoastaan luonnonkosmetiikkaa? Itse kun käytän ainoastaan nykyään vain sitä. Ja sit näissä bokseissa pelkään aina sitä ns täytekamaa eli kynsilakka, huulipuna ym.
    Täytyy miettiä että uskaltaako, koskaan aiemmin en oo mitään boksia tilannut, niissä kun tuppaa olemaan tuotteita joita ei sit käytä. Ja testeripusseja inhoon.
    Idea on kyl kiva 😀

    • Miia Johansson

      Kerron boksista myöhemmin lisää. 😊 Testeripusseja ei ole boksissa mukana.

  • Nuppu

    Ihanaa 😍 toivottavasti bokseja tulee hyvin myyntiin, tämä on kyllä saatava 🥰

    • Miia Johansson

      Tulee hyvä määrä, mutta tietty jos kysyntä on tosi suuri, niin osa jää ilman. 😔 Nää rajatut tuotemäärät on aina vähän hankalia. ❤️

  • Päivi

    Ihan huippua,odotan innolla boxin myyntiin tuloa! Olen saanut sinulta tosi hyviä vinkkejä liittyen kosmetiikkaan ja sinun juttuja on mukava kuunnella! Tsemppiä👍

  • Päivi Pelvola

    Ihan huippua,odotan innolla boxin myyntiin tuloa! Olen saanut sinulta tosi hyviä vinkkejä liittyen kosmetiikkaan ja sinun juttuja on mukava kuunnella! Tsemppiä👍

    • Miia Johansson

      Kiitos tsempeistä! ❤️ Ja ihana kuulla!

  • Bemu

    Tahtoo <3

    • Miia Johansson

      ❤️

  • KaisaL

    Twistbeltä oli just tarjolla boxi, mutta samaan syssyyn ilmestyi djusie. Oli kyllä vaikea valinta, mutta päädyin hankkimaan djusien kolmen tuotteen boxin ja nyt yritän käyttää vanhat purnukat, jotta pääsen testaamaan djusiet. Sun boxi kyllä kiinnostaa, koska luulen siinä olevan meikkijuttujakin ja oliskin aika hienoo, jos sieltä löytys “perussetti”. En oo ylläriboxeja aiemmin tilannu, joten tää kyllä nyt vähän kiinnostelis.

    • Miia Johansson

      Kerron joo tosiaan lähempänä sitten vähän enemmän sisällöstä ja on helpompi miettiä voisko mun boksi olla itselleen sopiva. 😊

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram