ARKIMEIKKIIN UUSIA VINKKEJÄ x 4

19.01.2022

Kaupallinen yhteistyö: oletkaunis.fi

Itse tulee helposti tehtyä aina sama arkimeikki ja olen huomannut, että monella muullakin on sama juttu. Tietenkin se on ihan parasta, että löytyy se tietty luottomeikki, jonka loihtii nopeasti ja josta pitää. Kuitenkin jotain uutta kivaa on välillä mukava lisäillä tai vaihtaa.

Tässä siis neljä vinkkiä, joita itse käytän usein. Tosin tällä kertaa mukana on myös uusia tuotteita. Postauksen kuvassa olen käyttänyt näitä neljää vinkkiä ja niiden tekeminen videon muodossa löytyy Instagram-stooreista.

OLETKAUNIS.FI TARJOAA LUKIJOILLENI -20% ALENNUKSEN KOODILLA 20MIIAJII OSTOSKORIN LOPPUSUMMASTA. ALENNUS ON VOIMASSA 26.1. ASTI. 

1. HELPOT LUOMIVÄRIT

Oikeanlainen sivellin helpottaa luomivärin lisäämistä ja siitä tulee itseasiassa melko helppoa vain pienellä treenillä. Sigma E25 sopii niin ammattilaisen kuin aloittelijan käteen ja sillä saa luomivärit silmille todella helposti.

Sigmalla on monia kivoja kohtuuhintaisia luomiväripaletteja. Itse käytin kuvassa näkyvää Hazy-palettia, joka sisältää kylmiä luomivärisävyjä. Fiery-paletti sisältää taas upeita lämpimiä sävyjä. Sigman omissa kuvissa jostain syystä luomivärien sävyt ovat aivan erilaisia kuin mitä ne oikeasti ovat. Youtubesta löytyy videoita jokaisesta paletista, jossa näkee oikeat sävyt.

2. UTUISAT JA PYSYVÄT RAJAUKSET

Jeffree Star kajaali sävyssä Cold Digger on aivan mielettömän pysyvä. Tykkään myös tästä ruskean sävystä todella paljon, mutta muitakin sävyjä löytyy.

Jos tämän kajaalin haluaa häivyttää kauniisti, niin se pitää tehdä nopeasti Sigma E30 kynäsiveltimellä. Kajaali nimittäin jähmettyy nopeasti paikoilleen, joka on hyvä. Häivytetyt rajaukset ovat mielestäni niin helppo tehdä. Rajauksen voi kiireessä laittaa paikoilleen vähän hutiloiden ja sen jälkeen vaan häivyttää epämääräinen rajaus nätiksi.

3. RIPSARIT UUDELLE TASOLLE

Kirjoittelinkin juuri vähän aikaa sitten blogiin ripsarivinkkejä, jossa nämä kaksi ripsaria olivat mukana.

Tämä on se pitkään käyttämäni kikka, jolla ripset pysyy taivutettuina eikä tahraa luomia:

Lisää vedenkestävää ripsaria vain ripsien tyveen pitämään taivutukset ja loppupituuksiin lämpimällä vedellä lähtevää ripsaria, joka ei suttaannu luomille eli ei lähde liukenemaan ihon omiin rasvoihin osuessaan luomille.

Tämän hetken lemppari on vedenkestävistä ripsareista Bbia Never Die mascara ja lämpimällä vedellä lähtevistä Jeffree Star F*** Proof mascara, joka on myös todella kivasti kerrostettavissa.

4. ARJEN NUDE-HUULET

Käytän todella usein huulikiilto-huultenrajauskynä komboa huulissa. Alla olevista sävyistä huulikiillosta Control Freak ja rajauskynistä Christmas Cookie on tämän postauksen kuvassa ja myös käytetyin komboni.

Ootko sä sattunut testaamaan mitään näistä tuotteista? Mitä pidit?

 

  • Sanna

    Olen tykännyt meikkipostauksista, mutta Jeffreen meikkien käyttöä en voi millään hyväksyä.

    • Miia Johansson

      Me jokainen ehdottomasti tehdään oma valinta. 😊 Mä en taas usko mihinkään juorukanaviin enkä myöskään harrasta cancelointeja ellei joku jatka jotain huonoa ja muita loukkaavaa käytöstä. Kannattaa katsoa The beautiful life of Jeffree Star -sarja tubesta. Siellä aukeaa koko homma ja Jeffree myös pyytää anteeksi aikaisempaa käytöstään. Mä myöskin annan ihmisille anteeksi.

  • Emmi

    Heippa Miia! Iso kiitos kaikista meikki- ja ihonhoitovinkeistä! Minulla on rasvoittuva, mutta pintakuiva iho, ja olen ohjeidesi perusteella hieman alle viikko sitten ottanut Olivia Kleinin kasvoveden käyttöön, jota ennen pesen kasvoni Flow Balm to Milk -puhdistusaineella. Rasvana olen käyttänyt päivin ja öin Bybin C-Caf -päivävoidetta (toivottavasti ok käyttää myös öisin?). Nyt minulle on kuitenkin tullut muutamia yksittäisiä kipeitä finnejä kasvoille, ja mietin, että onkohan tämä vain normaalia, että finnit puskevat esiin kun ottaa uusia tuotteita käyttöön? Kiitos jo etukäteen!

    • Miia Johansson

      Heippa Emmi! 🙂 Eli tuo Olivia Klein on uutena? Vai kaikki nuo tuotteet on nyt uusia? Mikä Olivia Klein on kyseessä?

      • Emmi

        Uusin kaikki tuotteet kerralla, ja kasvovesi on Olivia Klein Hydra Spray toner.😊

        • Miia Johansson

          Okei. 🙂 Jos kaikki tuotteet vaihtaa kerrallaan, niin siinäkin voi olla syy. Iholle tulee paljon uusia raaka-aineita kerrallaan. “Syyllistä” on myös hanakalampi löytää.

  • Charming Nails

    Jeffreen meikit on best eikä mitään väliä millainen on ihmisenä, seuraan vain meikkilanseerauksia eikä hän henkilönä kiinnosta ollenkaan. Tuota rajausta en ole kokeillut enkä ripsiväriä, siinä oli muistaakseni propyleeniglykolia. Kaunis tuo kylmä Sigman paletti, mulla oli joskus joku Sigma mutta en pitänyt laadusta niin en ole ostanut uudestaan 🙂

  • Uusi Lukija

    “Eikä mitään väliä millainen on ihmisenä”. Aivan järkyttävä kommentti, valitettavasti inhoan tämän tyyppisiä ulostuloja. Voisi samalla kysyä, jos joku henkilö on töissä Firmassa B ja hän polkee juuri hänen ihmisarvojaan jatkuvasti, saavuttaakseen itselleen nostetta, haluaisiko kommentin jättäjä olla hänen palveluksessaan.

    • Miia Johansson

      Jokainen tekee omat valintansa tästä. Meillä jokaisella on erilaiset arvot. ❤️

  • Jelena

    Kokeilin tuota BBIA never die ripsaria, mutta silmiin tuli sellainen outo “tuulinen” tunne eli ihan kun olisi ollut kovassa tuulessa ja silmät kuivaa. Oli niin epämiellyttävä tunne että poistin ripsivärin. Kokeilin uudestaan ja sama tunne tuli silmiin joten luovutin tuotteen suhteen ja jatkan Lorealin paradise lashin parissa.

    Sigmalla on samaan sarjaan kuin Hazy kuuluva luomiväripaletti nimeltään Ivy, onko se kylmän vai lämpimän sävyinen?

    • Miia Johansson

      Ivy-paletti sisältää ruskeita ja oliivien vihreitä sävyjä. Sopii paremmin lämpimälle iholle mun mielestä. Mutta riippuu myös mistä tykkää. 😊 Tubesta näkee hyvin, kun kirjoittaa sinne Sigma Ivy palette. 👌

  • Jenni

    Moi!

    Oon käyttänyt tosi pitkään tota Jeffree Starn kajaalia yläripsirajaan, mutta nyt en löydä sitä enää mistään. Se on ollut pysyvyyden takia mun lemppari! Olisiko sinulla suositella jotain vastaavaa tuotetta joka pysyy vesirajassa ja olisi ruskean sävyinen? 😊 Kiitos ✨

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram