YHDEN NAISEN MEDIATALO TOIVOTTAA HYVÄÄ JOULUA

22.12.2021

Yritykseni täyttää ensi vuonna viisi vuotta. Muistan viisi vuotta sitten kuinka jännittävää oli tehdä päätös ja ilmoittaa maailman ihanimmalle työnantajalle Norralle, etten tulisikaan opintovapaan jälkeen takaisin. Maskeeraajakoulu vei mukanaan ja lopulta blogi- ja somemaailma nopeutti yritykseni menestymistä.

Elämäni sisältö oli noin kolmen vuoden ajan meikkikeikkoja sekä blogin kirjoittamista. Yrittäjyys ja luova työ ei ole kaikista helpointa yhdistää ja ilman monen ihmisen arvokkaita vinkkejä matkan varrella en olisi tässä. Voiko kukaan muka menestyä ja kehittyä aivan yksinään?

Tällä hetkellä teen ainoastaan blogia ja somea, koska se vie aikaa yhtä paljon tai enemmänkin kuin kokoaikainen työ. Vuosi 2020 oli niin hyvä, että päätin tehdä yritysmuodon muutoksen ja perustin osakeyhtiön. Sen ensimmäinen vajaa vuosi oli todella hyvä, mutta vuodesta 2021 on tulossa yritysurani paras.

Arvioin, että tältä vuodelta voittoa tulee noin 30 000 euroa. Yrityksen voitto tarkoittaa siis sitä summaa, joka jää yrityksen tilille, kun palkat ja kaikki kulut on maksettu. Liikevaihdoksi veikkaan jopa 100 000 euroa. Liikevaihto on kaikki yrityksen tekemät myynnit arvonlisäverojen jälkeen.

Mielestäni jokaisen yrityksen pitäisi mahdollisuuksien mukaan lahjoittaa osa voitostaan jollekin hyväntekeväisyysjärjestölle, jos siihen on mahdollisuus. Siksi päätinkin lahjoittaa 3000 euroa Mieli Ry:lle eli noin 10% yritykseni voitosta. 

Ja olen ihan hemmetin ylpeä, että voin sanoa lahjoittavani noin suuren summan hyväntekeväisyyteen. Vanha minä olisi mielummin pistänyt tuon summan johonkin hienoon etelän matkaan. Toki on muistettava myös oma hyvinvointi ja omat tarpeet.

Yhden naisen mediatalona tavoite on saavutettu, vaikka hyvinkin automaattisesti olin tähän kirjoittamassa, että tavoite on kasvaa. En itseasiassa tiedä olenko halukas kasvamaan, koska se vaatii taas enemmän työtä ja stressiä. Myös omasta mielenterveydestään on pidettävä huolta ja opittava tuntemaan omat rajansa. 

Mieli Ry:lle on helppo lahjoittaa. 

  • Yrityksenä voit tilata TÄSTÄ laskun sopivalla lahjoitussummalla. Näin tein itse.
  • Yksityishenkilönä voit tehdä kertalahjoituksen TÄSTÄ.

Olisiko Mieli Ry sulle sopiva lahjoituskohde? Jos on, niin lahjoita ja kerro siitä tähän alle kommenttiboksiin. 

Rauhallista joulua kaikille. Erityisesti lapsille ja nuorille! ❤️

  • Kaisa

    Ihanaa joulua sinulle ja miehellesi! 🎄 Olet valinnut erittäin tärkeän ja tarpeellisen kohteen mahtavalle lahjoitukselle. Arvostan suuresti sinun ajatusmaailmaa ja arvojasi. Kiitos sinulle! ❤️

    • Miia Johansson

      Rauhallista joulua myös sinne ❤️

  • Heini

    Ihana kohde 💚 Ihanaa joulunaikaa sulle ja ukkelille 🎄💚

  • Markit

    Arvostan ❤. Kiitos Miia tästä vuodesta. Tuotit minulle iloa ja lämmintä mieltä pitkin vuotta.
    Rauhallista joulua ihan kaikille!🌲💖

  • Aino

    Miia, sun sydän on täyttä kultaa. 💚 Rauhaisaa joulunaikaa sinulle ja läheisillesi.🎄

  • Hiili

    Jes! Hyvä Miia ja onnea jatkoon 🙂

  • Satu

    Ihanaa kun ihmiset menestyvät! Ja ihanaa kun sosiaalista vastuuntuntoa löytyy. Näitä tarinoita lisää.
    Joku voi ajatella 2000 luvun aneina, tai brändin kiillostuksena, itse toivon näiden tarinoiden tuuppaavan seuraavaa lahjoituksen. Eniveis, yhtä kaikki, hyvään kun menevät.

  • Mari

    Olet upea yrittäjä ja esimerkki❤️ Kiitos että lahjotat, ja kerrot näin avoimesti sinun liiketoiminnasta vaikka mikään pakko ei olisi. Ihanaa joulua ja kaikkea hyvää❤️

  • Mari

    Ihana sinä. Oot niin hyvä roolimalli, toivottavasti nuoretkin löytävät sun tilin ja ajatusmaailman meikkioppien myötä. Ihanaa joulunaikaa!

  • Eeva

    Hei Miia!
    Olet aivan mahtava esimerkki omana itsenäsi aitona ihmisenä ja vaikuttajana.
    Seuraan kyllä sun plokia ja instaa vaikka en ole kommentoinutkaan paljon,Rauhallista Joulua teille molemmille.
    Terv:Eeva

  • Maaret

    Arvostan todella paljon, olet puhdasta kultaa! Menestystä myös tulevaan vuoteen!

  • Ilona

    Oon itse töissä yhdistyksessä, joka tarjoaa kohtaamispaikkoja, erilaisia ryhmiä, erilaista tekemistä jne. mielenterveysongelmaisille mutta myös ilman diagnoosia – meiltä saa apua, seuraa ja tekemistä myös siis vaikka olisi “vain yksinäinen tai vain työtön”.

    Oon fanittanut sinuu vuosikaudet, mut kyllä tälläset postaukset osoittaa, että en turhaan! Oot kaunis ihminen sisältä ja ulkoa. ❤ Teet tärkeää työtä parantaaksesi ihmisten (myös miun) ihon, mutta oot muutenkin puhdasta kultaa. Kiitos Miia! ❤

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*

*

Instagram